This version of the page http://www.1plus1.net/serials/atlantida (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-17. The original page over time could change.
1plus1.tv Серіали

















SEO компьютерная техника обяьвления барахолка





 
Дивіться о 20:15 у будні дні

Кожна сім'я – то окрема країна, проте іноді країни воюють, народи потерпають від різних лих, і цілі острови зникають у могутніх водах... Так само і в серіалі «Атлантида». Біда може прийти з найнесподіванішого боку, ще й у найневдалішу мить. Саме це сталося з двома різними жінками, які до певного часу навіть не підозрювали про існування одна одної. Вони стали жертвами обставин, які зробили одну з них удовою, а другу –  вбивцею. За одну хвилину руйнуються долі людей.

У новому сезоні канал "1+1" потішить глядачів прем'єрою нового драматичного телесеріалу «Атлантида» режисера Олександра Назарова. Головні ролі виконують актриси Неллі Уварова та Наталія Гудкова, що стали народними улюбленицями після успіху серіалу "Не родись вродлива". Неллі Уварова зіграє в «Атлантиді» роль учительки географії Віри. У Віри є чоловік-програміст Віктор та 12-річна донька Даша. Наталія Гудкова з'явиться в образі Наталії – дружини банкіра Петра та матері 14-річного Максима. Долі цих людей загадково переплетуться, і глядач сам вирішуватиме для себе – хто має рацію і хто насправді винен у цій непростій історії...

Офіційний веб-сайт телесеріалу www.atlantida-tv.ru










 Нові пригоди старої Крістіни
 Атлантида
 Веселі мелодії - 3
 Всі жінки - відьми
 Гаррі та Гендерсони
 Дівчата Гілмор
 Кадети - 3
 Клієнт завжди мертвий
 Мертва справа
 Моя прекрасна нянька
 Надприродне
 Не родись вродлива
 Секс і місто
 Серцю не накажеш
 Суперкнига
 Танго втрьох
 Хто в домі господар?
 Янгол-охоронець
 Архiв серiалiв



   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотнiй зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму