This version of the page http://www.1plus1.net/serials/angel (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-17. The original page over time could change.
1plus1.tv Янгол-охоронець

















SEO компьютерная техника обяьвления барахолка





 
Про що може мріяти жінка? Звичайно, вона може мріяти про кар'єру, гарне вбрання, престижні місця в партері театру і про безліч інших дрібниць, за умови, що у неї вже є найголовніше. Якщо поруч існує надійне чоловіче плече коханої людини, поруч з яким можна бути самою собою, а не воювати з долею. Та, як співається в пісні, де ж його знайти? На це може піти ціле життя. Або 255 серій. Саме стільки епізодів планує зняти режисер Бата Недич для нового проекту каналу - «Янгол-охоронець».
 
Події серіалу починаються з того, що до міста своєї юності повертається Григорій Крижевський з дружиною Оленою і сином від першого шлюбу Мітею. Його батько - відомий мистецтвознавець і колекціонер - помер за дивних обставин і тепер у спадок Григорію дістався старовинний маєток і колекція батька. Несподівано Григорій закохується в молоденьку дівчину та виїжджає з коханкою до Москви. Олена пригнічена - вона не звикла жити самостійно і розпоряджатися своєю долею. Крім того за будинком хтось стежить і одного разу навіть проникає всередину садиби. Познайомившись з колишнім боксером Іваном Кругловим, Олена пропонує йому роботу охоронця.
 






 SMS-вікторина



   На головну
   На початок сторiнки
Зворотнiй зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму