This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/newspaper/727-7.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-16. The original page over time could change.
Клас “Яблуко” у ВПІ - Київський політехнік, 2006
укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Клас “Яблуко” у ВПІ

4 вересня у Видавничо-поліграфічному інституті було відкрито перший в Україні навчальний клас фірми Apple Macintosh. На відкритті були присутні директор ВПІ проф. П.О.Киричок, проректор з міжнародних зв’язків НТУУ “КПІ” член-кореспондент НАН України С.І.Сидоренко, перший заступник голови Державного комітету телебачення та радіомовлення України А.Л.Мураховський, представники фірм MaC House, Epson, Apple Macintosh, студенти та викладачі ВПІ.

Sep 25, 2007 || Автор: Майя Заховайко

Ідея створення такого класу у ВПІ виникла після поїздки делегації ВПІ до Москви на святкування 75-річчя Московської академії друку. Саме там було відкрито подібний навчальний клас фірми Apple Macintosh.
Усього у 8-й корпус ВПІ закуплено вісім графічних станцій з унікальною технологією “all in one”, тобто все в одній комп’ютерній панелі. Комп’ютери дозволяють забезпечити навчання студентів найсучасніших поліграфічних технологій. Також у цьому класі можна проводити відеоконференції та дистанційне навчання, які ВПІ планує здійснювати разом з Московським державним університетом друку та Вуппертальським університетом (Німеччина).
Працювати на цьому сучасному обладнанні будуть студенти кафедр репрографії, технології поліграфічного виробництва та кафедри графіки. Також планується навчання викладачів і студентів ВПІ на фірмах, що надали комп’ютерне обладнання для класу, для отримання сертифікатів.
До кінця цього року у ВПІ планується відкриття ще одного комп’ютерного класу, а також літографської лабораторії.

Iншi матерiали номеру: Київський полiтехнiк - 27, 2007

2000-2007 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua, http://www.kpi.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком