This version of the page http://www.ukrainet.com.ua/ukr/page2999.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
UkraiNet Yellow Pages - Фулбрайт Україна
   ваша реклама..
RUS UKR ENG
Головна Жовті Сторінки Категорії Компанії Міста Пошук Реєстрація Учасник
 
Сторінка #2999
Реєстрація: 12.04.2006
Рік заснування: 1992
Працівників: 1 - 25
Статус: золота сторінка  
...
 

Фулбрайт Україна

Програма імені Фулбрайта в Україні

телефон (044) 279-1850
student@fulbright.com.ua
www.fulbright.org.ua

Програма ім. Фулбрайта - це найстаріша і найбільш відома у світі програма наукових обмінів Сполучених Штатів Америки. В Україні Програма ім. Фулбрайта з'явилась у 1992 році за адміністративної підтримки Посольства США в Україні. У 1998 році в Києві було відкрито Офіс Програми, фінансування діяльності якого здійснюється за американські кошти. Завдяки Програмі наукових обмінів ім. Фулбрайта та іншим освітнім програмам, які фінансуються урядом США, народ Сполучених Штатів підтримує процес переходу до нових форм управління та суспільства. Ці програми допомагають виявити майбутніх лідерів у всіх галузях, надати їм можливість розвинути знання, які є необхідними для успіху в глобалізованому світі, та створити коло відносин, які безпосередньо сприяють миру між людьми різних країн.

Країна
¤ Сполучені Штати

Місто
¤ Київ

Категорії
¤ 6117. Допоміжна діяльність в галузі освіти
¤ 8134. Громадські та соціальні організації


Золоті сторінки  »»
Ukraine Accommodation
Повний комплекс послуг для мандрівників. Квартири різного розміру і рівня в самому центрі Києва та Одеси. Приватний міні-готель в Одесі, на Дерибасівській. Двокімнатні номери з повноцінними кухнями і санвузлами. У оформлення інтер'єру вкладені не тільки великі гроші, але що важливіше - ДУША, і ви це відчуєте тільки переступивши поріг. З наших номерів не хочеться йти на відміну від більшості ... »»

Пошук в інтернет

web ukrainet  

Головна | Наверх | Реєстрація | Зворотній зв'язок | Платні послуги
© 2007 SDA Technologies Inc. All rights reserved.   Fri Dec 14 20:01:17 2007 GMT