This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/newspaper/715-10.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
Починається виробнича практика - Київський політехнік, 2006
укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Починається виробнича практика

Незабаром велика кількість академічних груп інституту виїжджає на виробничу практику. В листопаді на практику їдуть 15 груп, переважна більшість з них – на переддипломну практику.

Apr 21, 2007 || Автор: “Радянський студент”, 20 листопада 1939 р.

В грудні починається практика ще 11 груп.
Всі групи забезпечені місцями для практики на найпередовіших підприємствах нашої батьківщини. Досить навести такі велетні, як ГАЗ ім. Молотова, ХТЗ, СТЗ, ЧТЗ, ЗІС, Ростсельмаш, Ново-Краматорський металургійний завод, Ворошиловградський завод ім. Жовтневої революції, Сталіногорський, Березняківський і Чернореченський комбінати, найпередовіші електростанції і інші.
Завдання кожного студента – максимально використати майбутню практику, щоб закріпити набуті в інституті теоретичні знання і широко ознайомитись з виробництвом.
Всі групи повинні своєчасно виїхати на місце практики, щоб не прогаяти жодного дня. Неприпустимий також передчасний від’їзд студентів з практики, як це мало місце в минулі рази і було суворо засуджено.
Кафедри повинні вже зараз зробити все, щоб забезпечити кожен об’єкт практики науковим керівництвом і підготувати у потрібній кількості програми практики.
Кожний студент повинен одержати перед від’їздом на переддипломну практику чітке дипломне завдання.
Особливу увагу слід звернути бригадирам і керівникам практики від кафедр на зв’язок з інститутом під час практики, а також на оформлення звіту про проведення практики.
Б. Ашин

Iншi матерiали номеру: Київський полiтехнiк - 15, 2007

2000-2007 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua, http://www.kpi.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком