This version of the page http://www.kyiv.ukrtelecom.ua/about/today (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
Київська міська філія ВАТ Укртелеком - Філія сьогодні
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довiдка Клієнтам

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
14/12/2007
Київська міська філія / Про філію / Філія сьогодні

Філія сьогодні

Вiдкрите акцiонерне товариство "Укртелеком" — найбiльший та найпотужнiший нацiональний оператор електрозв'язку в Українi.

Станом на 1 жовтня 2007 року телефонна мережа столиці має біля 1222 тисяч номерів.

За 9 місяців 2007 ріку Київською міською філією ВАТ "Укртелеком" встановлено 38044 телефонів, з них на квартирах громадян - 4688 телефонів.

Щільність телефонів на 100 мешканців столиці становить 46,8 телефонів.

Великим досягненням у роботі столичних зв'язківців є постійне зростання цифрового фрагменту телефонної мережі. Перевагами цифрових АТС є високоякісний зв'язок, що повністю відповідає вимогам світових стандартів та можливість надання широкого спектру додаткових послуг. Крім того при переключенні на цифрове обладнання вирішується проблема спарених телефонів. На 1 жовтня 2007 року понад 950 тисяч номерів, або 77,72% всієї мережі складає цифровий фрагмент.

Надання додаткових послуг електронних АТС.

За 9 місяців 2007 ріку кількість користувачів додатковими послугами збільшилась на 13567 абонентів, і на 01.07.07 становила 88020 абонентів, з яких 6803 юридичних і 81217 фізичних осіб.

Найбільшим попитом серед споживачів користуються такі послуги: "виклик абонента за замовленням (нагадування, побудка)", "місцевий, міжміський, міжнародний електрозв'язок за паролем", "конференц-зв'язок", "переадресування вхідних викликів", "повідомлення про надходження нового виклику".

Сучасні цифрові АТС надають додаткові послуги за незначною ціною: 2,40 грн. на місяць без ПДВ. При користуванні двома і більше послугами до тарифів застосовується знижка 65%. Замовити послуги можна при заключенні договору або звернувшись з заявою до дільниці маркетингу та продажу послуг Сервісного цеху за місцем проживання. З метою впровадження спрощеного механізму замовлення абонентами цих послуг в філії працює дільниця підтримки споживачів за телефонами 052 та 540-55-55. За 9 місяців 2007 року працівниками дільникі прийнято 16749 замовлень на додаткові послуги цифрових АТС.

При переключенні телефонів з аналогових АТС на цифрові абоненти отримували відповідні повідомлення, в тому числі з інформацією про додаткові послуги цифрових АТС.

Таксофонна мережа столиці станом на 1 жовтня 2007 року має 4453 універсальних таксофонів.

Інтернет.

Продовжується розвиток послуги доступу до мережі Інтернет - послуга широкосмугового доступу за допомогою ADSL обладнання. Така технологія є революційною, оскільки дозволяє отримати доступ до Глобальної мережі на швидкості до 2 мегабіт на секунду по існуючий абонентській телефонній лінії, причому у абонента є можливість користуватись і телефоном. Раніше доступ на таких швидкостях можливо було організувати лише по виділеній лінії зв'язку, доступному тільки установам та підприємствам, які в змозі були оплатити багатотисячні рахунки за користування доступом до мережі Інтернет.

Введені в промислову експлуатацію система автоматизованого вимірювання параметрів абонентських ліній "МЕТРОЛОГ" та автоматизована система технічного та лінійного обліку "АСТЛО", введено 1632 портів широкосмугового доступу ADSL, задіяно 54 точок доступу за технологією Wi-Fi.
Станом на 1 жовтня 2007 до мережі Інтернет Київської міської філії підключено 1078 користувача послуги комутованого доступу (за договорами), 19944 користувача за допомогою обладнання ADSL, 19 користувач по постійному ІР - з'єднанню.

Сьогодні мережа широкосмугового доступу має загальну кількість 28484 ADSL портів.

Високий попит на дану послугу досягнуто завдяки невеликій вартості та гнучким тарифним планам. Мінімальний пакет коштує всього 69 гривні на місяць (з урахуванням ПДВ). Також послуга високошвидкісного доступу до мережі Інтернет здобула популярності через простоту її отримання. Достатньо зателефонувати за номером 540-55-55 та замовити послугу. Решту виконають фахівці філії - приїдуть до споживача, встановлять обладнання, продемонструють функціонування послуги, укладуть договір. Крім того, можливо самостійно настроїти на своєму комп'ютері доступ до Інтернет за допомогою установчого диску, який буде надано у комплекті з модемом.

Рахунок за послугу надходить разом з рахунком за користування місцевим телефонним зв'язком.

Значним попитом продовжує користується послуга Відкритого доступу до мережі Інтернет. Без попереднього укладання договору та придбання карток, лише з'єднавшись за номером 564-00-00, абонент Київської міської телефонної мережі Укртелекому отримує доступ до Інтернет на швидкості до 56 кілобіт на секунду. На сьогодні послугою Відкритого доступу до мережі Інтернет користуються близько 193 тисяч киян.

Для споживачів, які не мають доступ до глобальної мережі вдома чи на роботі, Київська міська філія ВАТ "Укртелеком" створює пункти колективного користування, на яких споживач може отримати доступ до мережі Інтернет, скористатися електронною поштою, тощо. В місті Києві працює 8 таких пунктів. Студенти та школярі можуть отримати ці послуги за зниженими тарифами. Пункти розташовані за адресами: вул. Російська, 48; вул. А.Ахматової, 15/27; вул. Салютна, 5-а; вул. Ф. Пушиної, 27; пр-т. 50-річчя Жовтня, 7; пр-т. Перемоги, 89-а; вул. Н. Ужвій, 1; З/Д Вокзал (Південний залізничний вокзал, 3 поверх).

РадіоСпот.

У 2007 р. Київська міська філія ВАТ "Укртелеком" продовжує впровадження послуги бездротового доступу до мережі Інтернет за технологією Wi-Fi ("РадіоСпот™").

"РадіоСпот™" - це широкосмуговий бездротовий Інтернет-доступ за технологією Wi-Fi гарантованої швидкості за помірною ціною. "РадіоСпот™" дозволяє оперативно отримати якісний Інтернет-доступ безпосередньо з ноутбука або кишенькового комп'ютера в таких місцях, де раніше це було неможливим або надто складним та дорогим (під час подорожі в аеропортах та готелях, на масових заходах - виставках, конференціях, під час ділової зустрічі в ресторані або кав'ярні).

Завдяки використанню технології Wi-Fi забезпечується зв'язок із базовою станцією на відстані 50-300 метрів із швидкістю до до 2048 кбіт/с.

Якщо на ноутбуці є логотип Intel® Centrino™, він вже цілком готовий для роботи з Wi-Fi, ніякий додатковий пристрій вам не потрібен. Крім ноутбуків можливостями Wi-Fi доступу можуть скористатися власники кишенькових комп'ютерів (Palm, Pocket PC), обладнаних модулем, що підтримує стандарт IEEE 802.11b;g. Більшість нових моделей надходять у продаж вже укомплектовані адаптерами та антенами Wi-Fi.

Для доступу до мережі використовуються передплачені картки «РадіоСпот» номіналами 12, 24 та 60 гривень з обсягом прийнятої та переданої інформації 1, 3 та 10 Гбайт відповідно (тарифікація помегабайтна), та універсальні телекомунікаційні картки передплачених послуг ВАТ "Укртелеком" "ВСЕсвіт плюс" номіналами 12, 24 та 48 гривень з обсягом прийнятої та переданої інформації 1, 3 та 6 Гбайт відповідно (тарифікація помегабайтна).

Київська міська філія ВАТ "Укртелеком" планує розгортання РадіоСпот-мереж в партнерстві з підприємствами та закладами, які бажають створити у себе РадіоСпот-покриття.

На сьогоднішній день ми маємо можливість за власний рахунок встановлювати обладнання для надання бездротового доступу до мережі Інтернет в загальнодоступних місцях де доступ до електронної пошти, ресурсів Інтернету, корпоративних інформаційних систем і баз даних є вкрай необхідним для сучасної ділової людини.

Київською міською філією ВАТ "Укртелеком" постійно ведеться робота по пошуку та залученню нових бізнес-партнерів в наданні послуги бездротового доступу до мережі Інтернет. Планується збільшення кількості точок доступу та розширення Wi-Fi-покриття в місті Києві, насамперед в бізнес-центрах, елітних готелях, розважальних комплексах, ресторанах, аеропортах, тощо.

В місті Києві більше 60 об'єктів, на яких можна отримати послугу бездротового доступу до мережі Інтернет "РадіоСпот™".

Версія для друку





 
Карта сайту

Київська міська філія ВАТ «Укртелеком»
Довідка за телефами: 540-55-55, 0-52
Поштова адреса: Україна, Київ-033, 01033, вул. Горького, 40