This version of the page http://www.kyiv.ukrtelecom.ua/about/direction (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
Київська міська філія ВАТ Укртелеком - Кеpiвництво
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довiдка Клієнтам

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
15/12/2007
Київська міська філія / Про філію / Кеpiвництво

Кеpiвництво


Гандабура Василь Теодорович
В. о. директора

Народився у 1962 році у с. Подвірному Новоселицького району Чернівецької області. У 1980 році закінчив Подвірнянську загальноосвітню школу.
У 1980 році поступив, а в 1985 році закінчив факультут радіозв'язку та радіомовлення Одеського електротехнічного інституту зв'язку ім. Попова. У 1985 році після закінчення навчання у вузі був направлений на роботу у Територіальний центр управління міжміськими зв'язками і телебаченням № 2 Міністерства зв'язку СРСР у м. Вінниця. У 1992 році займає посаду інженера відділу капітального будівництва Територіального виробничого об'єднання міжміських зв'язків і телебачення № 2.
У 1993 році призначений заступником начальника Центру технічної експлуатації міжміського телефонного зв'язку Вінницького виробничого об'єднання "Вінницязв'язок" Міністерства зв'язку України.
У грудні 1993 року переїхав на постійне місце проживання у м. Чернівці, де з 1993 по 1995 років працював заступником начальника Міського виробничо-технічного вузла електрозв'язку.
У січні 1995 року призначений технічним директором Обласного державного підприємства електрозв'язку "Чернівцітелеком".
З липня 1998 року обіймає посаду заступника директора з технічних питань Чернівецької дирекції УДПЗ "Укртелеком".
З серпня 1999 року по червень 2005 року - директор Житомирської філії ВАТ "Укртелеком".
З червня 2005 року по серпень 2006 року - заступник міністра транспорту і зв'язку України.
З 7 вересня 2006 року призначений на посаду директора Житомирської філії ВАТ "Укртелеком".
З 3 липня 2007 року – виконуючий обов’язки директора Київської міської філії ВАТ "Укртелеком".
У 2003 році відзначений нагрудним знаком "Почесний працівник "ВАТ "Укртелеком". Член-кореспондент Одеської національної академії зв'язку ім. О. С. Попова.
Член Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі.

Колесніков Віктор Іванович
Головний інженер

Народився в 1952 році у м. Полонне Хмельницької області. Освiта — вища. У 1974 роцi закiнчив Одеський електротехнiчний iнститут ім. О. С. Попова за фахом автоматичний електрозв’язок. По завершенню навчання працював інженером, начальником станційного цеху, головним інженером вузла, директором Дарницького телефонного вузла Київського міського державного підприємства електрозв’язку "Київелектрозв'язок". З грудня 1998 року по теперішній час працює на посаді головного інженера Київської міської філії ВАТ "Укртелеком". Нагороджений нагрудним знаком "Почесний працівник ВАТ "Укртелеком" та "Почесний зв'язківець України”. Одружений, має двох доньок.

Николайчук Мирослав Іванович
Заступник директора з питань маркетингу та продажу послуг

Народився в м. Чернівці в 1966 року. У 1993 році отримав вищу освіту в Чернівецькому Державному Університеті на фізичному факультеті. Трудову діяльність почав в Проектно-Конструкторському відділі Обласного Виробничо-Технічного Вузла Зв’язку в 1986 році. В 1987 році перейшов працювати в Конструкторське Бюро “Фонон” при Чернівецькому Державному Університеті, в подальшому - Інститут Термоелектрики при Академії Наук України, починаючи з техніка до інженера–конструктора. В 1991 року повернувся в зв’язок , працював інженером 1 категорії в Чернівецькому міському вузлі електрозв’язку. З 1997 року працював в СП “Інфоком” на посадах - директор філії, заступник комерційного директора, заступник директора по регіонам СП “Інфоком”. Депутат Чернівецької міської Ради 2002-2006 років скликання, заступник голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства. З лютого 2007 року – заступник директора Київської міської філії ВАТ “Укртелеком” з питань маркетингу та продажу послуг. Одружений, виховує двох доньок та сина.

Руденко Олександр Андрійович
Заступник директора з питань будівництва

Народився в 1948 році в с. Антонов Сквирського району Київської області. Освiта — вища. У 1972 роцi закiнчив Київський політехнікум зв'язку, а в 1978 - Одеський електротехнiчний iнститут ім. О. С. Попова за фахом багатоканальний електрозв'язок. Кандидат технічних наук, член–кореспондент Академії зв’язку України. Почав свою трудову діяльність в Київському відділенні "Діпрозв'язок" по направленню Міністерства зв'язку СРСР у квітні 1972 року після закінчення Київського політехнікуму зв'язку. З 1975 року по червень 1986 року працював інженером, старшим інженером, начальником відділу проектних робіт і технічної експертизи головного Управління капітального будівництва Міністерства зв'язку УРСР. 3 червня 1986 року по теперішній час працює на посаді заступника директора з питань будівництва Київської міської філії ВАТ "Укртелеком". Загальний стаж роботи в галузі зв'язку складає 37 років.

Зубченко Світлана Федорівна
Заступник директора з питань економіки та фінансів

Народилася в 1961 році в м. Маріуполь Донецької області. Освiта - вища. В 1990 роцi закiнчила Київський інститут народного господарства за фахом бухоблік, контроль та аналіз господарської діяльності. З 1980 року працювала старшим бухгалтером, економістом відділу організації праці Дарницького Управління житлового господарства м. Києва. З 1988 року - економіст відділу організації праці і заробітної плати Харківського Управління житлового господарства м. Києва. З 1990 року - економіст, начальник планово-фінансового відділу Дарницького телефонного вузла Київського міського державного підприємства "Київелектрозв'язок". З грудня 1998 року - заступник директора з питань праці та персоналу Київської міської філії ВАТ "Укртелеком". З жовтня 2006 року – заступник директора з питань економіки та фінансів Київської міської філії ВАТ "Укртелеком". Заміжня, має сина.

Стародуб Валентина Олександрівна
В.о. заступника директора з питань праці та персоналу

Народилася в 1949 році в м. Електросталь Московської області. Освiта - вища. В 1972 роцi закiнчила Новосибірський електротехнічний інститут зв'язку за фахом економіка і організація зв'язку. Після закінчення інституту працювала інженером НОП, інженером-економістом планово-фінансового відділу Київської міської телефонної мережі. З 1977 року - начальник відділу праці та заробітної плати Київського міського державного підпри¬ємства електрозв'язку "Київелектрозв'язок". З 1998 року - начальник відділу організації, нормування та оплати праці Київської міської філії ВАТ "Укртелеком". З жовтня 2006 року – в.о. заступника директора з питань праці та персоналу Київської міської філії ВАТ "Укртелеком". Заміжня, має доньку.

Кузнєцова Тетяна Сергіївна
Головний бухгалтер

Народилася в 1951 році в с. Ракитне Ракитнянського району Київської області. Освiта - вища. В 1970 роцi закiнчила Київський політехнікум зв'язку, а в 1993 - Київський державний економічний університет за фахом бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності. Працювала бухгалтером, бухгалтером-касиром, бухгалтером ремонтно-будівельного управління Київської міської телефонної мережі. З 1978 року - головний бухгалтер Печерського телефонного вузла, а протягом 1998 року - головний бухгалтер Київського міського державного підприємства електрозв'язку "Київелектрозв'язок". З 1999 року по теперішній час працює на посаді головного бухгалтера Київської міської філії ВАТ "Укртелеком". Заміжня, має сина.
Версія для друку





 
Карта сайту

Київська міська філія ВАТ «Укртелеком»
Довідка за телефами: 540-55-55, 0-52
Поштова адреса: Україна, Київ-033, 01033, вул. Горького, 40