This version of the page http://www.isu.org.ua/pages/news.html&first=60 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
Фонд "Інформаційне Суспільство України" - Новини
 
РУС  УКР  ENG 
Про фонд
Команда
Новини
Діяльність
ЗМІ про нас
Бібліотека
Фотогалереї
Корисні лінки
НОВИНИ
Підписка на новини
УЧАСТЬ

Innopolis - Інновації та інвестиції

Портал "Інформаційна Україна"

Електронна Україна

Журналіст Інформаційного суспільства

Wsis Award

Global Knowledge Partnership
 
Новини
 
2005-04-07 / Участь Андрія Колодюка у конференції „Організація українсько-американських бізнес-мереж: Форум ІІ” (США, 2005)

З 30 по 31 березня 2005 року в Центрі Глобальних Досліджень Нью-Йоркського Університету (США) пройшла конференція: „Організація українсько-американських бізнес-мереж: Форум ІІ”.
2005-04-04 / Запрошуємо на прес-конференцію Фонду "Інформаційне Суспільство України"

5 квітня о 10:00 у приміщенні УНІАН відбудеться прес-конференція, присвячена ініціативі Фонду „Інформаційне Суспільство України -Всеукраїнській програмі „Розвиток громадянського суспільства".
2005-03-18 / Створення Громадської ради з питань інформаційно-комунікаційних технологій

У п'ятницю 18 березня, у приміщенні „Міжнародного центру культури та мистецтв" відбулася прес-конференція учасників Форуму „Інформаційне суспільство України", присвячена створенню Громадської ради з питань інформаційно-комунікаційних технологій.
2005-03-04 / Форум "Інформаційне суспільство України"

У четвер, 3 березня, у Міжнародному центрі конгресів та виставок відбувся Форум "Інформаційне суспільство України", метою якого стало обговорення нагальних проблем розвитку ринку інформаційно-комунікаційних технологій, налагодження взаємодії між владою, підприємцями та громадськістю у справі побудови інформаційного суспільства в України.
2005-02-18 / Цілі засобів масової комунікації повинні співпадати із цілями держави, а цілі держави – із цілями ЗМІ

8 лютого в Інституті журналістики відбулася науково-практична конференція „Роль мас-медіа у формуванні інформаційного суспільства”. Організаторами конференції виступили Фонд „Інформаційне Суспільство України” та Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
2005-01-20 / ІТ-індустрія: чим ми гірші за індусів?

Індія змогла увійти в п'ятірку країн - лідерів експорту ІТ з обсягом більше як 12 млрд. доларів на рік. В Україні цей показник - 70 млн.
2004-12-29 / З Новим роком та різдвом Христовим!

Шановні друзі! Від щирого серця вітаємо Вас з Новим роком і Різдвом Христовим!
2004-12-15 / Відео-семінар “Legal Framework for e-Development: Best Practices and Lessons Learned”

14 грудня відбувся організований Світовим Банком відео-семінар “Legal Framework for e-Development: Best Practices and Lessons Learned”. Цей відео-семінар був присвячений аналізу досвіду країн світу у сфері впровадження нових законодавчих та політичних ініціатив, що сприяють електронному розвитку, обговоренню та аналізу проектів у сфері e-development та e-Commerce.
2004-12-10 / Всеукраїнська благодійна акція "Свободу слова не спинити"

Допоможемо журналістам України! Сьогодні більшість із українських журналістів стали взірцем самовідданої роботи на користь побудови в України громадянського суспільства та демократії, інформаційного суспільства.
2004-12-07 / «Хай-тек марш» на підтримку демократії

6 грудня відбувся «Хай-тек марш» на підтримку демократії. Засуджуючи дії тих, хто, грубо порушив право людей на волю вибору, спричинивши у країні гостру політичну криза, а тепер затягуванням політичного процесу штовхає країну до кризи економічної, понад 110 компаній ринку телекомуникаційно-інформаційних технологій приєдналися до «Хай-тек маршу».
Архів: <<   <   4   5   6   7   8   9   10   >   >>  
ПОТОЧНІ ПРОЕКТИ ФОНДУ
Innopolis - Інновації та Інвестиції

Фонд «Інформаційне Суспільство України» в рамках програми сприяння розвиткові інноваційної та інвестиційної діяльності в Україні реалізує проект «Іннополіс – Інновації та Інвестиції» www.innopolis.info

Проект «Електронне урядування регіону»

Всеукраїнський фонд «Інформаційне Суспільство України» протягом останніх п’яти років займається реалізацією проектів, спрямованих на розвиток в Україні інформаційного суспільства та створення системи електронного урядування. Саме тому Фонд виступив ініціатором реалізації загальнонаціонального проекту «Електронне урядування регіону», який передбачає створення на рівні областей, районів, міст систем електронного урядування.

Всі проекти

При передруці інформації у паперовому або електронному вигляді, посилання на www.isu.org.ua обов`язкове.


Розробка сайту
агентство Малем
Фонд "Інформаційне суспільство України"
Україна, 01034, м. Київ, вул. Паторжинського 6
Тел/Факс: (+380 44) 502 - 00 - 53
e-mail: isu@isu.org.ua