This version of the page http://www.isu.org.ua/pages/news.html&first=40 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
Фонд "Інформаційне Суспільство України" - Новини
 
РУС  УКР  ENG 
Про фонд
Команда
Новини
Діяльність
ЗМІ про нас
Бібліотека
Фотогалереї
Корисні лінки
НОВИНИ
Підписка на новини
УЧАСТЬ

Innopolis - Інновації та інвестиції

Портал "Інформаційна Україна"

Електронна Україна

Журналіст Інформаційного суспільства

Wsis Award

Global Knowledge Partnership
 
Новини
 

2006-05-31 /
В Україні бізнесменам надаватимуть безкоштовні консультації з питань міжнародного бізнесу

Консультації українським бізнесменам надаватиме організація “Business-award Foundation”.

2006-05-22 /
Українсько-китайська конференція „Зони розвитку високих технологій (технопарки): концепція, практика, перспективи”

На виконання доручень Президента України щодо інноваційного розвитку України та його Указу про створення на її території „Силіконової долини”, а також враховуючи те, що у КНР діє три українсько-китайських технопарки (у м. Цзінань, провінція Шаньдун, парк співробітництва у сфері високих і нових технологій та два технопарки у м. Харбін, провінція Хейлунцзян, у т.ч. центр зварювальних технологій „Патон-Харбін”), основною метою діяльності яких є формування ефективного механізму для спільної розробки і впровадження у виробництво науково-технічних проектів, освоєння і передачі високих технологій тощо, Посольство України та Фонд «Інформаційне Суспільство України» внесли пропозицію щодо проведення науково-практичної Першої українсько-китайської конференції „Зони розвитку високих технологій (технопарки): концепція, практика, перспективи”. Конференцію планується провести на базі української дипломатичної місії у Пекіні.

2006-05-17 /
Всесвітній День розвитку інформаційного суспільства

На Всесвітньому Саміті у Тунісі 2005 року було прийняте рішення про відзначення 17 травня Дня розвитку інформаційного суспільства. У цьому році ми вперше святкуємо цей День.

2006-05-16 /
Українці ознайомились із досвідом впровадження електронного урядування в Китаї

З 5 по 13 травня відбулася робоча поїздка Президента Фонду Андрія Колодюка та Голови Правління Фонду Лесі Березовець у Китай. Метою поїздки було ознайомлення з практичним досвідом запровадження системи „електронного урядування”.

2006-01-31 /
Відкриття Всеукраїнської Програми „Журналіст Інформаційного Суспільства”

З 1 лютого 2006 року оголошується офіційне відкриття Всеукраїнської Програми „Журналіст Інформаційного Суспільства” – конкурсу для журналістів які пишуть на тему інформаційно-комунікаційних технологій та розвиток інформаційного суспільства в нашій країні.

2005-12-26 /
З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Всеукраїнський Фонд „Інформаційне Суспільство України” вітає всіх з нагоди Нового 2006 Року та Різдва Христового!

2005-12-13 /
Молодь змінює світ

12 січня 2006 року відбудеться фестиваль інтерактивних програм на якому молодь з різних регіонів України демонструватиме власні новітні розробки в галузі неформальної соціальної освіти.

2005-12-09 /
Результати Всесвітнього Саміту з питань Інформаційного Суспільства (Туніс, листопад 2005)

Закінчився Другий етап Всесвітнього Саміту на вищому рівні з питань Інформаційного Суспільства в Тунісі. Це грандіозне дійство складалося з 8 пленарних сесій, 2 круглих столів та 33 прес-конференцій, а також 308 паралельних подій, що були організовані 264 організаціями. В цілому, Саміт зібрав 19.401 учасника.

2005-11-25 /
Результати молодіжного конкурсу есе „Роль молоді у розвитку Інформаційного Суспільства в Україні”

25 листопада 2005 року у конференц-залі Фонду „Інформаційне Суспільство України" відбулося врочисте нагородження переможців молодіжного конкурсу есе „Роль молоді у розвитку Інформаційного Суспільства в Україні" ("The Role of Youth in the Development of Information Society in Ukraine").

2005-10-28 /
Всеукраїнський конкурс «Журналіст Інформаційного Суспільства» завершено

28 жовтня 2005 року в конференц-залі City.com відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Журналіст Інформаційного Суспільства» - журналістів, які пишуть на тему інформаційно-комунікаційних технологій.
Архів: <<   <   2   3   4   5   6   7   8   >   >>  
ПОТОЧНІ ПРОЕКТИ ФОНДУ
Innopolis - Інновації та Інвестиції

Фонд «Інформаційне Суспільство України» в рамках програми сприяння розвиткові інноваційної та інвестиційної діяльності в Україні реалізує проект «Іннополіс – Інновації та Інвестиції» www.innopolis.info

Проект «Електронне урядування регіону»

Всеукраїнський фонд «Інформаційне Суспільство України» протягом останніх п’яти років займається реалізацією проектів, спрямованих на розвиток в Україні інформаційного суспільства та створення системи електронного урядування. Саме тому Фонд виступив ініціатором реалізації загальнонаціонального проекту «Електронне урядування регіону», який передбачає створення на рівні областей, районів, міст систем електронного урядування.

Всі проекти

При передруці інформації у паперовому або електронному вигляді, посилання на www.isu.org.ua обов`язкове.


Розробка сайту
агентство Малем
Фонд "Інформаційне суспільство України"
Україна, 01034, м. Київ, вул. Паторжинського 6
Тел/Факс: (+380 44) 502 - 00 - 53
e-mail: isu@isu.org.ua