This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/newspaper/717-17.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-14. The original page over time could change.
ДЕНЬ ФАКСу – 2007 - Київський політехнік, 2006
укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

ДЕНЬ ФАКСу – 2007

Якби 12-го квітня на вулицях КПІ було спокійно, мабуть, світ став би догори дригом, оскільки саме в цей день факультет авіаційних та космічних систем святкував своє 14-річчя.

May 12, 2007 || Автор: Орлова Катерина, Кулініч Наталія

Святкування почалося в 00:00 12 квітня, коли жителі «вісімки» вийшли на вулицю і почали розмальовувати асфальт крейдою та залишати на ньому свої освідчення в коханні «іменинникові». А зранку сонних студентів будила музика і проводжала на пари, заряджаючи приємним і святковим настроєм на весь день. Попереду були пари, але й вони не могли зіпсувати той святковий настрій, яким було наповнене повітря, оскільки вони коли-небудь закінчуються, а святкування починається … Під корпусом студентів вже чекали різноманітні конкурси, музика і багато чудового та гарного настрою. Там же і стартував автопробіг на честь Дня факультету, який збудив у серцях глядачів хвилю патріотизму. Я думаю, в цей момент жоден зі студентів не жалкував про свій вибір навчального закладу. Але головне було ще попереду. Офіційна частина відбувалася у концертній залі ЦКМ НТУУ «КПІ» і являла собою яскраве, феєричне шоу за участю «зірок» факультету та запрошених гостей. Від адміністрації факультету студентів привітав заступник декана Юрій Володимирович Бобков.
Як завжди, всі залишилися задоволені: свято тільки починалось, настрій був пречудовий, і кожен студент відчував себе маленькою, але невід’ємною часточкою цього свята та факультету в цілому.
Святкування 14-го Дня народження ФАКСу і Всесвітнього дня авіації та космонавтики закінчилося в дискоклубі «Інтонація», оскільки жоден студент не може уявити будь-яке свято без музики й танців.
З особливою гордістю хочеться відзначити, що після активного святкування більшість студентів відвідало першу пару наступного дня.
Сподіваємось, кожен з нетерпінням чекає на наступний рік, а значить, на таке ж чудове свято!
P.S. Висловлюємо вдячність студентській раді та профбюро студентів ФАКС за чудову організацію свята та приємний відпочинок!

Iншi матерiали номеру: Київський полiтехнiк - 17, 2007

2000-2007 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua, http://www.kpi.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком