This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/newspaper/724-1.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
Політехнічний тріумвірат: Київ – Варшава – Санкт-Петербург - Київський політехнік, 2006
укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Політехнічний тріумвірат: Київ – Варшава – Санкт-Петербург

18-23 червня в НТУУ “КПІ” відбулася історична подія – перший робочий семінар “Перспективні заходи співробітництва в науці і освіті”, в якому взяли участь представницькі делегації трьох політехнічних інститутів: Київського, Варшавського та Санкт-Петербурзького. Делегацію Варшавської політехніки очолив ректор професор В.Курнік, Санкт-Петербурзького – ректор професор М.П.Федоров.

Sep 6, 2007 || Автор: Інф. “КП”

У своїх виступах на відкритті семінару ректори наголошували на спільних історичних коренях та іменах фундаторів трьох політехнік.
У ході семінару представники вузів-партнерів ознайомили колег з науковими напрямами, які розвиваються в їх ВНЗ, методичними напрацюваннями відповідно до Болонських домовленостей, висловили готовність сприяти спільним проектам та мобільності студентів.
Підсумком робочого семінару став спільний протокол, в якому за різними науковими та навчальними напрямами заплановано конкретну співпрацю між науковцями, факультетами і кафедрами трьох університетів.

Iншi матерiали номеру: Київський полiтехнiк - 24, 2007

2000-2007 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua, http://www.kpi.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком