This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/newspaper/715-13.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
Позивні червоної суботи. Студенти трудяться на «відмінно” - Київський політехнік, 2006
укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Позивні червоної суботи. Студенти трудяться на «відмінно”

Ви помітили, як за останні дні невпізнанне змінився наш парк. Куди й поділися купи торішнього листя, сміття і бруд, занесені талими водами. Засяяли дзеркальним блиском вікна в коридорах і учбових аудиторіях корпусу № 18. Це студенти факультету електроприладобудування і обчислювальної техніки, як і всі трудящі нашого орденоносного міста, вийшли на Ленінський суботник.

Apr 21, 2007 || Автор: М.Баришевський, начальник штабу суспільно-корисної праці факультету електроприладобудування та обчислювальної техніки
“За радянського інженера”, 24 квітня 1978 р.


З завзяттям і натхненням юнаки та дівчата впорядковують територію рідного інституту, допомагають споруджувати студентську поліклініку, працюють у ремонтно-будівельному управлінні. Студенти І та III курсів трудились на впорядкуванні території Жовтневого району, ремонтували овочевий магазин на вулиці Борщагівській.
Всі вихованці факультету глибоко усвідомлюють важливість і корисність виконуваної ними роботи, тому і ставляться до неї сумлінно й відповідально. І головне, праця приносить радість і натхнення. <…>

Iншi матерiали номеру: Київський полiтехнiк - 15, 2007

2000-2007 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua, http://www.kpi.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком