This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/newspaper/711-12.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
Корисне видання - Київський політехнік, 2006
укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Корисне видання

На початку 2007 року вийшов з друку навчальний посібник “Економіка підприємства”. Це результат роботи колективу авторів кафедри економіки та підприємництва нашого університету. Посібник було підготовлено за загальною редакцією завідувача кафедри проф. П.В.Круша.

Mar 23, 2007 || Автор: Г.К.Яловий,
зав. каф. теоретичної та прикладної економіки д.е.н., проф.

Посібник ставить на меті надання знань з основних розділів прикладної економіки, організації та результативності господарювання на рівні первинної ланки суспільного виробництва. Висвітлюючи основи підприємницької діяльності в сучасних ринкових умовах, основи управління підприємством у конкурентному середовищі, автори розкривають особливості функціонування основних елементів виробничого процесу на підприємстві. Значну увагу в посібнику приділено питанням інвестиційної політики, інноваційним процесам, методиці оцінки ефективності інженерних рішень та інноваційних проектів. Відображено також питання техніко-технологічної бази виробництва, виробничої та соціальної інфраструктури виробництва; якості та конкурентоспроможності продукції; оплати праці; витрат і ціноутворення на продукцію та ін.
Aвтори зробили посібник корисним і доступним для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів економічних дисциплін, керівників та економістів підприємств, а також для широкого кола читачів, які цікавляться економікою.
Виданий на 777 сторінках навчальний посібник “Економіка підприємства” є гідним дарунком на честь 15-річного ювілею факультету менеджменту та маркетингу.

Iншi матерiали номеру: Київський полiтехнiк - 11, 2007

2000-2007 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua, http://www.kpi.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком