This version of the page http://www.dcz.gov.ua/control/publish/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
Державна служба зайнятості України

13 грудня 2007
На головну Що нового? Карта порталу
Веб-сайти РегЦЗ
Пошук
по цьому порталу
по мережі сайтів
Реєстрація
Логін
Пароль
Увійти  
Забули пароль   
Реєстрація   


Анонси подій
19 грудня відбудеться чергове засідання правління Фонду
На засіданні буде розглянуто бюджет на 2008 рік, програму діяльності на найближчі чотири роки. Також вирішуватимуться питання щодо професійної орієнтації молоді, інші... »
Модель державної служби зайнятості представлятимуть її фахівці на міжнародній конференції у Литві
12.12.2007
Делегація державної служби зайнятості на запрошення Литовської біржі праці візьме участь у міжнародній конференції "Різноманітні моделі служб зайнятості. Інновації в політиці активного ринку праці", що відбудеться з 13 по 14 грудня в м. Вільнюс (Литовська Республіка) »
Новини
Декада зайнятості
12.12.2007
З нагоди 17-ої річниці створення державної служби зайнятості з 11 по 21 грудня по всій країні проходитимуть інформаційно-роз'яснювальні та профорієнтаційні заходи для населення, сторін соціального діалогу та партнерів. Їх проводитимуть регіональні служби зайнятості у рамках Декади зайнятості з особливим акцентом на вирішення проблем людей з інвалідністю та інших громадян, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці »
Якщо праця за кордоном - то легальна!
11.12.2007
Правовий статус українців у Республіці Польща, візова та міграційна політика цієї країни, нові суспільні ініціативи у даній сфері - головні питання, що підіймалися під час візиту до Варшави представників українських державних установ та недержавних організацій. У складі делегації були також фахівці Державного та регіональних центрів зайнятості »
Підвищення ефективності професійно-технічної освіти
10.12.2007
З 6 по 7 грудня на базі Київського професійно-педагогічного коледжу ім. А.Макаренка відбувся практичний семінар у складі національної тематичної робочої групи №3 "Управління та адміністрування фінансами професійно-технічних навчальних закладів в умовах децентралізації" »
Діяльність ДСЗ
Актуальні питання інформаційно-роз'яснювальної роботи служби зайнятості
11.12.2007
6-7 грудня в Рівненській області проходила друга нарада-семінар державної служби зайнятості з актуальних питань інформаційно-роз'яснювальної роботи »
Кількість актуальних вакансій станом на 1 грудня 2007 року становила 195,3 тисяч. Статистичні дані.
11.12.2007
Протягом січня-листопада 2007 року за сприяння державної служби зайнятості комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 2271,3 тис. громадян, не зайнятих трудовою діяльністю, серед них 54,5% - жінки, 45,8% - молодь у віці до 35 років »
Особам з фізичними вадами
"Кількість охочих працювати інвалідів збільшується"
05.12.2007
Про сприяння у працевлаштуванні громадян з особливими потребами - в інтерв'ю із заступником начальника відділу організації працевлаштування і надання послуг роботодавцям Державного центру зайнятості Валентиною Плачиндою »
Опитування
Що для Вас є найголовнішим при працевлаштуванні?
Високий заробіток
Реалізація професійних умінь
Перспектива кар'єрного зростання
Обладнання робочого місця
Близькість від дому
Вагаюся з відповіддю
Проголосувати
Результат опитування

Новини з Веб-сайтів РегЦЗ
12.12.2007
Декада зайнятості на Дніпропетровщині: Дітям з обмеженими фізичними можливостями
Саме зараз, коли випускники міської школи-інтернату №2 замислюються над вибором майбутньої професії, вирішується подальша доля кожного з них. Тому профорієнтаційний урок "Усі професії важливі - обирай на смак" був дуже цікавим для них (Дніпропетровський ОЦЗ)
далi »
12.12.2007
Крок назустріч майбутній професії
Ярмарок професій, що провів Новоушицький районний центр зайнятості, відвідали близько 400 учнів загальноосвітніх шкіл району (Хмельницький ОЦЗ)
далi »
12.12.2007
Чарівні голки шукали своїх майстринь
10 грудня спеціалісти Дніпропетровського обласного центру зайнятості провели ярмарок вакансій на замовлення швейних підприємств (Дніпропетровський ОЦЗ)
далi »
11.12.2007
Презентація центру зайнятості на Оратівщині
7 грудня у Вінницькій області відбулася презентація роботи Оратівського районного центру зайнятості щодо надання соціальних послуг населенню та роботодавцям за новими технологіями (Вінницький ОЦЗ)
далi »
11.12.2007
Підвищення кваліфікації педагогічних робітників професійно-технічних навчальних закладів та технікумів області
з 10 по 14 грудня проводить Луганська служба зайнятості спільно з управлінням освіти та науки облдержадміністрації й Українським міжгалузевим центром модульного навчання (Луганський ОЦЗ)
далi »
11.12.2007
Для покращення професійного навчання безробітних
З 10 по 13 грудня в Луганській службі зайнятості проводиться стажування фахівців базових та обласного центрів зайнятості щодо організації професійного навчання безробітних (Луганський ОЦЗ)
далi »