This version of the page http://www.1plus1.net/design/newyork2005 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
1plus1.tv Дизайн 1+1

















SEO компьютерная техника обяьвления барахолка





 

Колектив дизайнерів каналу "1+1" під керівництвом Ольги Захарової здобув найвищі нагороди на конкурсі робіт міжнародної асоціації професіоналів дизайну, промоцій та маркетингу "World Gold Awards – BDA & PROMAX".

Конкурс BDA & PROMAX – це один із основних конкурсів у області дизайну та промоції,  за престижем його порівнюють з "Оскаром" у кінематографі. Навіть статуетки виготовляє один виробник. У 2005 році конкурс BDA & PROMAX проводився у найбільшому місті США Нью-Йорку, в самому серці Манхеттена. В цьому році конкурс був ювілейним, 50-им. Більше 45 країн-учасників прийняла конференція,  півсотні членів журі протягом року передивилися тисячі робіт і з них вибрали 80 найпрофесійніших.

Основним завданням Міжнародної конференції є виявлення нових талантів і залучення нових членів. Мета завжди відома: надихнутися новими ідеями, промовами виступаючих, вивчити нові шляхи підняття рейтингу в телебаченні, опанувати новітні технології в креативному бізнесі, промоціях та маркетингу.
Серед фіналістів конкурсу можна було побачити представників відомих компанії, метрів світового промоушену та дизайну: Fox International Channels, Sony Pictures Television International, Discovery Health Channel, BBC Broadcast, MGM Networks Inc., National Geographic Channel.

Роботи на конкурсі завжди оцінюють в основному за творчі ідеї та дизайнерські рішення проектів. У цьому році найвищі оцінки отримав колектив дизайнерів «1+1 ВІДЕО ДИЗАЙН» за чотири роботи.

«Золоту музу» дизайнери отримали за початкові титри до нового серіалу «Новий російський романс»  кінорежисера Андрія  Праченко, виробництва UMG, що вже був показаний на нашому каналі в цьому році, і глядачі мали змогу оцінити роботу як кінематографістів, так і дизайнерів.

Срібло отримав дизайн початкових титрів нового українського серіалу «Весілля Барбі» гламурного режисера Віктора Придувалова. Цей серіал глядач може побачити в кінці серпня на нашому каналі.

Інше срібло дизайнери "1+1" отримали за оформлення програми «Ты супермодель» для каналу СТС. Дизайн каналу «ТЕТ» 2004 року, розроблений також дизайнерами компанії «1+1 ВІДЕО ДИЗАЙН»,  отримав бронзову нагороду.

З цими роботами ви можете ознайомитись на нашому сайті.


            






 Сезон великих подарунків
 Новорічний карнавал 2006
 Promax/BDA 2005 у Нью-Йорку
 Проект "Імперія кіно"
 Проект "Танці"
 Лос-Анджелес 2002



   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотнiй зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму