Якраз тут буде доречно згадати успіх таких кінофантазій, як "Іствікські відьми", "Ельвіра - повелителька темряви", "Чаклунське кохання", "Практична магія" тощо... Образ жінки-відьми, погодьтеся, приваблює всіх: і чоловіків, і жінок. Наче таємничість і непередбачуваність жіночої натури від цього стає ще менш очевидною. В "Іствікських відьмах", як ви пам'ятаєте, три чаклунки - білявка Мішель Пфайффер, чорнява Шер і руда Сьюзен Сарандон - зачарували навіть диявола: коли вони усвідомили свій магічний талант, то перетворилися у фатальних красунь. У чарівному серіалі "серіального короля" "Всі жінки - відьми" головних винуватиць теж троє. Усе починається після того, як одна з героїнь повертається у Сан-Франциско до старших сестер, і тієї ж ночі загадковим чином у будинку своєї бабусі Прю, Пайпер і Фібі знаходять чаклунську книжку… Як і у випадку з Ельвірою, книжка дає поштовх розвитку надзвичайних здібностей, причому в кожної дівчини дар свій, неповторний. Одна з них може зупиняти час, друга - рухати предмети на відстані, третя - передбачати майбутнє. Зрозуміло, що в кожній серії прекрасну трійцю добрих чаклунок супроводжують загадки, спецефекти, чудовиська, любовні пригоди й веселі історії - повний набір видовищ на будь-який смак.

Добре послужив "екранній правдоподібності" той факт, що виконавиці головних ролей Алісса Мілано, Шеннен Догерті й Голлі Марі Коумз справді стали подругами. Крім того, тріо, де всі прекрасно доповнюють одна одну, добре знайоме глядачам усього світу, що теж важливо. Шанувальникам серіалу "Район Беверлі-Хіллз" можна навіть не нагадувати, хто така Шеннен Догерті. Багато хто після її зникнення з серіалу Аарона Спелінґа ніяк не міг заспокоїтися: куди зникла Бренда Волш? А Догерті не пробачили скандальних зізнань у пресі про те, за якими критеріями відбирають акторів у такий відомий "Район Беверлі-Хіллз". Утім, Спелінґ - насамперед, професійний продюсер, а вже потім вразлива людина, тому, щоб не втрачати таку яскраву особистість, витівку Шеннен він з часом пробачив. Незабаром він запропонував їй участь у двох проектах. "Всі жінки - відьми" вийшов на екрани у вересні 1998 року, і, як з'ясувалося, Аарон знову відкрив "золотий поклад". Серіал тепер має багатомільйонну армію шанувальників. Компанію Догерті склали Голлі Марі, що теж засвітилася в "Беверлі Хіллз", та Алісса Мілано - учасниця двох сезонів "Району Мелроуз", актриса, співачка й танцівниця, яку в юному віці рятував сам Арнольд Шварценеггер у фільмі "Командо" - вона зіграла його дочку.
 
Вже в самому жіночому єстві є зародок чаклунства - особливо в актрисах - а коли він доводиться до абсолюту, то довколишній світ перестає бути передбачуваним. І це найправильніше, що він може зробити.