This version of the page http://www.1plus1.net/carnival2006 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
1plus1.tv Дизайн 1+1

















SEO компьютерная техника обяьвления барахолка





 
Новорічний карнавал на каналі "1+1"!

Свято можна виткати із ниток дощу. Його можна знайти в сміхотливих куточках очей коханої людини. Навіть коли в календарі цілковитий штиль, воно ховається десь серед буднів. Свято створюємо собі ми самі. Детонатором до салюту почуттів може стати і сонце у вранішньому вікні, і вдала музика в потрібну мить. А веселий маскарад на улюбленому телеканалі й поготів. Хай це маленькі заставки перед гарним фільмом або після серйозної дискусії, зате команда "1+1" створювала їх з любов'ю і радістю. Коли ще, як не в новорічні дні, можна побачити всіх зірок каналу в цілком незвичних для них самих і для глядачів образах – в масках казкових персонажів! Миле маленьке свято, в якому є найчарівніша інтрига карнавалу – маско, хто ти?

Насправді спочатку була ідея. Думка зробити новорічний маскарад за участю всіх ведучих "1+1", які б з'явилися на екрані в потішних карнавальних костюмах і розіграли якусь чудернацьку сценку. Задум, можна сказати, сміливий, адже ведучі все ж таки не актори і до таких різких змін іміджу не звикли.

Й отоді з'явилося Свято. Воно почало хитро всміхатися вже під час "роздачі" образів – кому "овечка", кому "коник", кому "мухомор" - і бурхливо наростало в процесі перетворення ефірних зірок під руками вмілих гримерів і стилістів. Дорослим тільки дай побути дітьми! Вони тут же із робочої обстановки зроблять справжній цирк. Навіть якщо це такі суворі на екрані люди, як ведучі ТСН або автори документальних програм каналу. Можна вважати це подарунком від щирого серця, адже тримати дистанцію слід лише із чужими людьми, а зі своїми глядачами "1+1", слава Богу, вже дружить десять років. "Бути такими безпосередніми можуть тільки впевнені у собі люди, - вважає автор ідеї, арт-директор каналу Ольга Захарова. - Новий рік асоціюється із ялинкою, олів'є, шампанським, новорічним ранком. Та ранок і карнавал може бути не тільки у дітей, але й у дорослих. Канал як організм не такий старий - йому 10 років, і в цей ювілейний рік ми вирішили, що треба подарувати всім настрій такого свята, яке завжди з нами".
 
Автори зумисне уникали якихось асоціацій, пропонуючи зіркам образи, абсолютно протилежні їхнім іміджам. Суворих в ефірі ведучих на зйомках святкових заставок було не впізнати. Напевно, костюми стиліста каналу Надії Кудрявцевої мали чарівну здатність перетворювати все на свято. Для того, щоб придумати образи кожному із ведучих, автори ретельно вивчали обличчя кожного, розглядали фотографії зірок у фас і профіль, подумки приміряючи на них різні казкові образи, обговорювали грим, зачіски. Стилісти і гримери старались кожному підібрати такого персонажа, який, по-перше, змінював би героїв до невпізнання, а по-друге, ідеально лягав би на них. "Нам хотілося знайти органіку між костюмом, гримом і людиною, - пояснює Ольга Захарова. -  Фактура обличчя, типаж – це було вирішальним чинником. Це не "ведучі в костюмах". Ми підбирали образи абсолютно антагоністичні іміджам ведучих для глядачів. Адже ми добре знаємо одне одного поза кадром і в житті вони абсолютно інші - нормальні, емоційні, привітні, добрі, ніжні, і навпаки".

Всі костюми – авторські, унікальні. Вони пройшли довгий шлях розробки, їх ретельно і довго коригували, робили безліч ескізів. Та головні персонажі бачили свої костюми вже безпосередньо на знімальному майданчику, адже вбрання шилося без примірювання. Можна зрозуміти приголомшену Аллу Мазур, яка так і не зрозуміла, як стилісти, які спершу вдягнули її в спідничку, після чого спорудили їй найскладнішу зачіску, закріпили одне хутро, друге, дали в руки кошик – раптом зробили із неї дивовижне лісове створіння. "Звичайно, коли ти працюєш із Ольгою Герасим'юк, Аллою Мазур, зі Славою Піховшеком, Толею Борсюком, ти розумієш всю міру відповідальності за те, що робиш, - зізнається арт-директор Ольга. - Це у жодному разі не повинно бути вульгарним, непрофесійним. Тільки красивим і просто надзвичайним, тому що це справжні зірки. Ось для Алли Мазур такий костюм вийшов, вона навіть з фотографії світиться".

Незважаючи на буйство фарб, всі вони підлеглі колірній палітрі каналу – срібло, золото, білий і червоний. В костюмах персонажів завжди присутній корпоративний червоний колір. Решта кольорів додаткові – синій, зелений, жовтий. "У всіх людей є схильність до перевдягання, - помічає Захарова. - Їм хочеться хоч на хвилиночку потрапити в руки професіонала, щоб з'явитися іншим, не таким, який ти є. А може, щоб вони побачили те, що ти ретельно приховуєш і ховаєш. Дуже важливо, що насправді наші зірки - дуже артистичні люди. У нас не було завдання підтримати чийсь студійний імідж. Ми намагалися створити настрій, відчуття свята - це головне, а якими це засобами досягнуто – це вже нехай глядач судить. Шкода, звичайно, що це тимчасово, але так із будь-яким святом. Наступного року буде щось нове".

Святкові листівки новорічного карнавалу "1+1"

Новорічний карнавал "1+1" на комп'ютерних екранах








 Сезон великих подарунків
 Новорічний карнавал 2006
 Promax/BDA 2005 у Нью-Йорку
 Проект "Імперія кіно"
 Проект "Танці"
 Лос-Анджелес 2002



   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотнiй зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму