This version of the page http://www.1plus1.net/burzhuy2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
1plus1.tv Архiв серiалiв

















SEO компьютерная техника обяьвления барахолка





 
Його появи почали чекати відразу після того, як на екрані з'явилися титри останньої, п'ятнадцятої серії "Дня народження Буржуя" 2000 року. Але реальність - не кіно, тут монтаж неможливий. Треба було чекати…
 
Початок зйомок другої частини серіалу "День народження Буржуя" викликав ажіотаж серед акторів столичних театрів, яких, на жаль, не балує десята муза, але які зачаровані її буржуазним шармом. "Дуже багато охочих узяти участь у зйомках", - скаржився режисер Анатолій Матешко, прекрасно розуміючи, що участь у серіалі, що вже має успіх, може стати "щасливим квитком" для багатьох. "Ми знову будемо знімати казку. Але казки без моралі не буває. Наступає "час особистостей", як висловився режисер, і тепер дуже важливі зусилля самої людини, що творить реальну історію. Втім, автори були не схильні до "політизації" сюжету і намагалися створити для своїх героїв позачасовий аполітичний простір.
 
Бурхлива атмосфера у творчій групі ще на підготовчому етапі привернула увагу величезної кількості професіоналів, для яких робота в новому проекті є не лише можливістю "підтримати форму", але й відчути результати своєї роботи.

До фінансування серіалу приєдналася така серйозна організація, як український банк "Ва-Банк", і це допомогло авторам фільму відчути себе якщо не по-буржуйському, то до певної міри вільними. Не секрет, що виробництво багатосерійного фільму обходиться дуже дорого. Щоб показати сучасну буржуазію, треба не лише переконливо збудувати сюжетні лінії, створити відповідні характери, але й відповідно їх одягти, посадити в гарні машини, показати, як і що вони їдять, як відпочивають.
 
Ще на початку зйомок "Буржуя-2" в останні дні літа 2000 року режисер і актори не могли приховати одного факту: сценарій другої частини набагато заплутаніший, загадковіший і цікавіший, ніж перший. Принаймні так стверджували і улюбленець публіки Анатолій Журавльов (він же Товстий), і головний винуватець подій, "Буржуй" Валерій Ніколаєв. Режисер і сценарист на питання журналістів і шанувальників або не відповідали, або відповідали, що не варто псувати собі свято й заздалегідь смакувати сюжетні ходи подальших небезпечних пригод героїв. Проте важко зберегти таємницю, якщо зйомки проходять на вулицях Києва - від перших сцен викрадення однієї з героїнь серіалу біля Золотих воріт (29 серпня) і до зйомок у районі Оболоні, що тривали кілька зимових тижнів. З перших же днів стало відомо, що в серіалі з'явиться ще одна українська актриса, загартована у виставах київського театру імені Івана Франка, - Вікторія Малекторович. Оскільки зі списку живих викреслено найбільш тверезомислячу жінку серіалу Аміну, тепер і герою Віталія Линецького, і самому Буржую доведеться пережити чимало тривожних хвилин через ефектну авантюристку, героїню Малекторович. А Олегові Пожарському знов доведеться "копирсатися" у своїх почуттях, а паралельно час від часу рятувати непосидючу дівчину від неминучої загибелі. Нелегке завдання стояло і перед режисером Анатолієм Матешком - втілити на екрані неймовірний сюжет: його герої бігають по дахах, б'ються, висаджують у повітря автомобілі, влаштовують мотоциклетні переслідування і вплутуються в усі можливі й неможливі авантюри. Буржуй, Товстий, Олег Пожарський, доктор Костя, "останній романтик" Кудла, "чесний бультер'єр" Олександр Борихін, екс-сутенер Артурчик і людина з кримінальними нахилами Ґіві вже давно існують як особистості, причому - як зізналися їх творці - цілком самостійні.

До речі, другий "Буржуй" наче створювався "під зіркою" нещасних випадків і небезпечних ситуацій. Після того, як Аміна разом із бабусею Катрею благополучно вибухнули, звільнивши місце для нової романтичної інтриги, вибухи лунали один за одним. Від машин Буржуя не залишалося навіть коліс. Герої потрапляли в такі ситуації, де без каскадерів аж ніяк не обійтись. Постановнику трюків Олександру Кочеткову (який виступає ще й дублером головних героїв) довелося, наприклад, падати з моста, керувати машиною на ризикованій швидкості, стрибати по висотних будинках… тобто, розважатися, як тільки можна. Вистачало роботи й піротехнікам. Вони стерли з лиця землі… справжній будинок, щоправда, призначений для зруйнування. За сценарієм так недоброзичливці "попереджають" Олександра Борихіна - колись чесного слідчого, а тепер приватного детектива. Час від часу старанні майстри вибухової справи мінували й висаджували різні об'єкти і павільйони кіностудії імені Довженка. І все - задля "Буржуя 2".
 
Прилітаючи з чергових голлівудських зйомок у Київ, Валерій Ніколаєв потрапляв у чергову смертельну небезпеку. Машини вже не викликали в нього довіри, бо надто часто вибухали, тож довелося Буржую тимчасово перетворитися на байкера й продемонструвати кілька трюків на мотоциклі. Втім, довге волосся й образ а-ля Че Ґевара підходить для цього якнайкраще. Але мабуть, наш серіал вимагає від актора більше енергії, ніж американські зйомки. Тягар, який виніс на своїх плечах Валерій Ніколаєв, змусив актора скинути кілька кілограмів, таких необхідних для образу "крутого хлопця" у Голлівуді.

У житті психіатра Кості (Володимира Горянського) теж багато чого змінилося. Тепер він намагається осягнути таємниці народної медицини, і в цьому йому допомагає відома цілителька Марія-Стефанія. До речі, народна знахарка з задоволенням знялася в "Буржуї-2", відклавши на деякий час усі свої справи. Треба сказати, що таке поважне товариство не змінило характеру щиросердого й наївного доктора, який уміє робити собі неприємності, як то кажуть, "з нічого". Наприклад, під час проходження митного контролю.

Милий мерзотник Артурчик (Дмитро Шевченко), який, попри свою підлу натуру, став улюбленцем телепубліки, і надалі не дає позитивним героям нудьгувати. Через нього Буржуй і його компанія переживають чимало неприємних моментів. До речі, Артур став набагато респектабельніший, і тепер його називають Версаче...

Непередбачувані сюжетні повороти відбувалися не тільки за умовами сценарію. Так сталося, що відомий всім шанувальникам кіно на просторах СНД актор Віктор Степанов під час зйомок другої частини серіалу потрапив у лікарню й переніс операцію на нозі. Щоб виправдати появу малорухомого Ґіві, у сценарій довелося терміново внести кілька характерних змін. Що ж до самого актора, то - ще одна жертва мистецтву! - на останню зйомку Віктор Степанов приїхав прямо з лікарні.

5 лютого знімальна група серіалу "Буржуя-2" закінчила свою п'ятимісячну працю над створенням п'ятнадцяти серій другої частини "Дня народження Буржуя". 
Про нас пишуть:

 "Буржуїни" б'ють посуд, а глядачі "1+1" очікують народження серіалу "Буржуй-2"
 На днях в Киеве возле Золотых ворот можно было наблюдать огромное стечение знаменитостей и простых зевак. Именно здесь проходил первый день съемок продолжения сериала "День рождения Буржуя".
 Возвращение "БУРЖУЯ". Год спустя.
 










 Рим
 5 хвилин до метро
 FM та компанія
 Next - наступний
 S club 7
 S club 7 в Іспанії
 Агент національної безпеки
 Агент національної безпеки - 3
 Агент національної безпеки - 4
 Агентство "Золота куля"
 Агентство "Місячне сяйво"
 Агентство НЛС
 Аладдін
 Анжеліка
 Багатство
 Бандитський Петербург
 Бандитський Петербург - 4
 Бідна Настя
 Бій із тінню
 Близькі люди
 Бригада
 Будьмо знайомі
 Бухта Філіпа
 Важка дитина
 Великий кайф
 Весела хата
 Весілля Барбі
 Виклик
 Виклик-2
 Війна століття
 Війна століття
 Віола Тараканова
 Вісім простих правил...
 Вогнем і мечем
 Ворон-месник
 Все включено
 Геркулес
 Гірські рятувальники
 Головні ролі
 Гора
 Гра на вибування
 Граф Монте-Крісто
 Грім у раю
 Гріхи батьків
 Громадянин начальник
 Громови
 Гуртожиток
 Гуфі та його команда
 Ґалідор
 Давай одружимось
 Даша Васильєва - 2
 Два з половиною чоловіки
 Дві долі
 Дві любові
 Двоє зі скриньки
 День народження Буржуя
 День народження Буржуя - 2
 Детективи ВМС
 Джек і Боббі
 Джої
 Дива
 Дисиденти
 Діти Арбата
 Діти Ванюхіна
 Дорога Маша Березіна
 Дорослі діти
 Дос'є детектива Дубровського
 Дочки-матері
 Друзі
 Дурдом
 Екскалібур
 Євлампія Романова - 2
 Євлампія Романова. Слідство веде дилетант
 Жив собі Я
 Життя на голці
 Жінки у грі без правил
 З привітом із Шанхая
 За що тебе люблю
 Загибель імперії
 Закон мишоловки
 Закоханий агент
 Заможна жінка
 Запасний інстинкт
 Згадати все
 Земля до початку часів
 Зоряна брама
 Зоряні шляхи
 І падає сніг
 Іван Подушкін: джентльмен розшуку
 Іванов і Рабинович
 Ідеальна пара
 Ідіот
 Інструктор
 Інше життя
 Історія футболу
 Кавалери ордена Морської зірки
 Кадети
 Каменська
 Каменська - 2
 Каменська - 3
 Карамболь
 Качині історії
 Клан Сопрано
 Клітка
 Клон
 Клоунів не вбивають
 Кобра
 Коджак
 Коли її зовсім не чекаєш
 Колір війни
 Колір гріха
 Конвой PQ-17
 Корабель кохання
 Кордон. Тайговий роман
 Королівство кривих
 Король Лев. Тімон і Пумба
 Космічні хрестоносці
 Кохай, поки молодий
 Кохання імператора
 Кохання на снігу
 Кохання як двобій
 Крадії
 Краса по-американськи
 Красна площа
 Красуня Джек, красунчик Джил
 Кримінальна країна
 Критичний стан
 Кріт
 Кріт - 2
 Ксена
 Ксена - 6
 Легенди Срібного віку
 Литовський транзит
 Лінії долі
 Лінія захисту
 Люба, діти та завод...
 Люба, я зменшив дітей
 Любителька приватного розшуку Даша Васильева
 Любов сліпа
 Люди в білому
 Маросейка, 12
 Марш Турецького
 Марш Турецького - 2
 Марш Турецького - 3
 Менти
 Менти - 3
 Менти - 4
 Менти - 6
 Ментівські війни
 Ментівські війни 2
 Миротворці
 Мисливець
 Між небесами й пеклом
 Мій особистий ворог
 Міліцейська академія
 Міс Офіс
 Місто контрастів
 Міський романс
 Міф про ідеального чоловіка
 Молоді та щасливі
 Московські вікна
 Моя прекрасна сім'я
 Мумія
 На ім'я Барон
 На риболовлю
 На розі біля Патріарших
 На розі біля Патріарших - 4
 На розі, біля Патріарших - 3
 Надія зникає останньою
 Нацизм - попередження історії
 Небезпечний Едді
 Невідома війна
 Неможливі зелені очі
 Ніжне чудовисько
 Ніна. Розплата за кохання
 Новий російський романс
 Нові пригоди Вінні Пуха
 Нові пригоди Робін Гуда
 Нові пригоди Супермена
 Новорічні танці з "1+1"
 Обережно! Блондинки
 Оригінали
 Особисте життя офіційних людей
 Останній бій майора Пугачова
 Останній бронепоїзд
 Охоронець
 Пан чи пропав
 Перше правило королеви
 Петя Блискучий
 Північ-Південь
 Під Великою ведмедицею
 Піратські острови
 План "Б"
 Повернення Мухтара
 Погоня за Ангелом
 Подруга особливого призначення
 Покарані дияволом
 Покликання
 Поліцейська академія
 Полювання на Попелюшку
 Пороки і їх прихильники
 Президент всєя Русі
 Пригоди мага
 Принц із Беверлі Хіллз
 Принцеса та жебрак
 Пристрасті по-італійськи
 Провінціали
 Прогулянки з динозаврами
 Прогулянки з чудовиськами
 Проклятий рай
 Професіонали
 Район Беверлі-Хіллз
 Район Мелроуз
 Район Сансет
 Ризиковані ігри
 Розлучення й дівоче прізвище
 Російські амазонки
 Русалонька
 Салон краси
 Сармат
 Сваха
 Серця трьох
 Сестри
 Сестри по крові
 Сильні ліки
 Сищик без ліцензії
 Сищики
 Сищики - 2
 Сім мачо
 Сімейні таємниці
 Скарби мертвих
 Смертельна битва
 Смерть шпигунам!
 Собор на крові
 Солдати удачі
 Сонька - Золота Ручка
 Срібляста конвалія
 Стилет
 Сучасні історії кохання
 Сходинки до слави
 Сьоґун
 Сьоме небо
 Та невже?
 Таємний агент Нікіта
 Таємниці двірських переворотів
 Таємниці слідства
 Таємниці слідства - 2
 Таємниці слідства - 3
 Таємниці слідства-4
 Талісман Кохання
 Твін Пікс
 Театральний блюз
 Тепер уже скоро
 Ти – це я
 Ті, що співають у терні
 Тінь яструба
 Той, хто примножує смуток
 У колі першому
 У пошуках істини
 Убивча сила - 2
 Удача для сміливців
 Украдене щастя
 Ундіна
 Уокер - техаський рейнджер
 Утікач
 Фіглі-міглі
 Хижі птахи
 Хлопці з нашого міста
 Хлопці зі сталі
 Центральний округ
 Цілковита безпека
 Час кохати
 Частини тіла
 Чіп і Дейл поспішають на допомогу
 Чоловіки для слабкої жінки
 Чорний ворон
 Чорний плащ
 Чудеса на віражах
 Чужа сім'я - 2
 Швидка допомога
 Швидке життя
 Школа виживання
 Штрафбат
 Щасливий
 Що сказав небіжчик?
 Щоденник убивці
 Я не повернусь
 Як стати популярним
 Якщо наречена - відьма



   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотнiй зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму