This version of the page http://rock.kiev.ua/inf/fest.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-12. The original page over time could change.
:: Киевский Рок Клуб ::
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· УКРАИНА
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ГИТАРЫ - freeze
АФИША
РОК.лица
МУЗЫКА.mp3·  - freeze
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка

Фестивали (Украина)
Вы вошли как Гость
Регистрация
Музторг · Киев
Moon Records
Тарас Бульба
Шоу-Биржа
SKB Brothers
УкрТяжМет
Live in Kiev
Интересный Киев
Белый список 
Избранное
Сегодня
Киев, клуб «Майдан»
 Лівий вихід
 Долоні
 Avva
14.12.2007
Киев, КНУ ім.Т.Шевченка
 Сад
 Ірій
 Веремій
 Самі свої

ЛОГОТИП · АРХИВ ПОСТЕРОВ 

Спрашивайте в магазинах
Рок-збірка «Євшанзілля-2»
[2007]
«Євшанзілля» - друга за рахунком добірка, що випускається у світ широкий із ініціативи учасників гурту «Транс-Формер», і так само як і перше видання, має на меті розбудити чарівним зіллям почуття до рідного краю. Вже плануються концерти у різних містах України на підтримку щойно виданого диску.>>>
Триб'ют «Очі відьми» - пісні групи Вій у виконанні українських музикантів
[2007]
Триб'ют: англ. «tribute» - данина. Випуск триб'ютного альбому – віддання шани групі, чиї заслуги визнають слухачі і музиканти. Наразі таким альбомом може пишатися лише єдиний український гурт – Вій. Збірка Очі відьми. Пісні групи Вій у виконанні українських музикантів з’явилася на музичних полицях.>>>
АРХИВ РЕЦЕНЗИЙ 

Координати:
тел:
(03656) 4-28-48
сайт:
tarasbulba-fest.kiev.ua
e-mail:
info@tarasbulba-fest.kiev.ua
офіс:
УКРАЇНА, 03169, Київ (Жуляни), вул. Леніна,7
тел: (044) 332-57-86

ФЕСТИВАЛЬ «ТАРАС БУЛЬБА»

На мальовничих берегах Ікви, під мурами Дубенського замку князів Острозьких та Любомирських відбувається справжнє свято українськоі музики - міжнародний фестиваль «Тарас Бульба». Він є ровесником Незалежної України, позаяк був зафондований влітку 1991 року.
Фестиваль «Тарас Бульба» - культурно-мистецькій проект, спрямований на розвиток та популяризацію вітчизняної молодіжної культури та естетики. Фестиваль сприяє піднесенню української національної ідеї серед молодих творчих сил, зростанню професійного рівня українських виконавців, продюсуванню та допомозі обдарованій молоді, пропаганді вітчизнвних виробників та товарів.
До участі в конкурсі допускаються виконавці з усіх регіонів України та інших країн світу, що мають в своєму репертуарі не менше 5 (п'яти) творів українською мовою або ж інструментальні композиції, пройшли попередній відбір та узгодили свої стосунки з дирекцією, щодо участі та прав на аудіо і відео матеріали фестивалю. Документом, що дає право брати участь у фестивалі є офіційне запрошення.
Участь у фестивалі безкоштовна. В конкурс допускається тільки «живе» виконання. Вік конкурсантів необмежений. Організатори мають виключне право відбору учасників на фестиваль по кількості, професійному рівню, регіональній та жанровій приналежності.

Координати:
сайт:
www.100pro.kiev.ua
e-mail:
rock@100pro.kiev.ua

ФЕСТИВАЛЬ «СЛАВЯНСКИЙ РОК»

Фестиваль состоит из 2-х туров (на закрытой концертной площадке) и финала (на открытой концертной площадке). Первые два тура проходят на закрытой концертной площадке и включают в себя презентацию лучших рок-групп со сборников «Второе дыхание», различные акции, проводимые партнерами фестиваля, а также пресс-конференции, интервью. Во время концерта проводится телесъемка, которая затем в виде телеверсии размещается на TV-каналах.

Координати:
тел:
(0552)27-96-46, 24-11-18
сайт:
premera-veka.kherson.ua
e-mail:
borzenko@selena.kherson.ua
слать демки:
Борзенко Григорию
ул. Дорофеева 34/46
г. Херсон
73021
Украина

ФЕСТИВАЛЬ «ПРЕМЬЕРА» (рок-дуэли)

В холодное время года все дуэли и финал будут проходить в Областном Дворце Молодежи города Херсона. Зал вмещает 800 зрителей. Летние дуэли будут проходить в парке Ленина, перед входом в Зеленый театр, (или внутри Зеленого театра), возле знаменитого столетнего дуба - любимом месте отдыха горожан. Это самый центр города, уютное, тенистое место.
Каждой из двух групп-дуэлянтов дается не более 30 минут на выступление.
Озвучиваться все будет звуком мощностью три киловатта, имеются гитарные комбы ударная установка с фирменным железом и т.д. На протяжении всего прошлого года и перед стартовой дуэлью нынешнего, в условиях озвучивания стояло: (Железо, рабочий барабан везти с собой не нужно!) Теперь же, когда ребята умудрились разбить сверхпрочную тарелку хета ЗЮЖИН, решено, что группы, как это заведено в привычной практике, будут приезжать на фест со своим железом и рабочим барабаном. Если мы будем видеть на суандчеке, что барабанщик с головой, что он относиться к своему инструменту с любовью, (а именно так должен поступать настоящий музыкант, а не безбашенный пофигист), тогда мы, видя, что он привез с собой неважненькое железо, можем дать ему весь свой фирменный набор и железа, и сольник. В залог будет даваться или паспорт, или деньги, на случай, если в ударке что-то разобъете - это условие владельца ударки ТАМА, на которой сейчас все рок-дуэли мы проводим.
Подихпобедители и призеры финала феста получают право бесплатной записи на студиях звукозаписи: «Династия» (Киев), «Pan Sound» Николаев, «Колесо рекордс» Донецк, «Новый день» Симферополь, «Online-records» Херсон.

Координати:
тел:
(044) 536-15-08, 536-15-09, 239-18-52
сайт:
www.rock-ekzyst.com
e-mail:
postmaster@artveles.kiev.ua
організатор:

ФЕСТИВАЛЬ «Рок-Екзистенція»

Мета проекту - створити фестиваль, який покликаний відображати стан української незалежної музики, сприяти її розвиткові та популяризації.
Прогресивна та змістовна сучасна музика, (яку часто окреслюють в межах поняття - рок) без сумніву, є одним із найбільш значних і цікавих явищ в культурі ХХ-ХХІ століть.
За свою еволюцію ця музика зазнавала кардинальних змін в області як музичної форми, так і музичного змісту, але в будь-який період свого розвитку - завжди відповідала смакам молоді, незалежно від того, до яких верств вона належить.
Сучасна музика є не тільки екраном молодіжного мистецтва, а й прямо і активно впливає на формування світогляду молоді. Особлива увага до сучасної музики, як до найбільш значної частини молодіжної культури викликана ще й тим, що таку музику слухає найактивніша і найосвіченіша частина молодого покоління.
Мета проекту: «Рок-Екзистенція» - фестиваль, який покликаний відображати стан української незалежної музики, сприяти її розвиткові та популяризації.
Місце та час: зазвичай листопад, м.Київ.

Координати:
сайт:
budetdrive.com
e-mail:
nolens-volens@rambler.ru

ФЕСТИВАЛЬ «БУДЕТ ДРАЙВ»

Если Вы талантливы и хотите попасть к нам на фестиваль, либо у Вас есть вопросы или предложения, Вы можете отправить письмо, на электронный адрес с интересующейся вам информацией и Вашими контактами. Мы обязательно с ней ознакомимся и свяжемся с Вами в ближайшее время.

Координати:
тел:
(050)941-58-39,   (050)334-91-00.
сайт:
www.prorock.com.ua
e-mail:
prorock@prorock.com.ua

ФЕСТИВАЛЬ «ПРО РОК»

«Про Рок» - Перший всеукраїнський рок-фестиваль не випадково проходив у м.Кролевець Сумської області. На то було декілька причин. Перша і сама головна — це бажання створити та започаткувати якісний рок-фестиваль в Україні. По друге — оскільки центральні регіони нашої країни (а також великі міста мегаполіси) мають змогу проводити різного роду заходи, то північні регіони такої можливості не мають. Тому перенесемо на деякий час центр культурного якісного рок дозвілля у регіони, де потерпають від нестачи культурно-масових розваг.

Координати:
тел:
8(097)802-70-23,   8(096)442-442-7.
сайт:
kurockfest.narod.ru
e-mail:
kurockfest@gmail.com

ФЕСТИВАЛЬ «КУРОК»

Фестиваль нової музики КУРОК засновано у місті Рівному, обласному центрі Рівненської області, гуртами acloneofmyown, Брем Стокер та Yakudza DS. Метою фестивалю є допомога молодим гуртам Рівненщини, розвиток рок-руху регіону та популярізація української мови. До участі у фестивалі запрошуються всі гурти які відповідають вимогам фестивалю. А вимоги дуже прості! Якщо ви не попса тоді ви вже пройшли відбір на КУРОК. КУРОК надає змогу молодим гуртам показати себе і отримати шанс на виступ на одній сцені з гуртами, що вже зарекомендували себе на рок-сцені (на фестиваль постійно запрошуються відомі Українські гурти - АННА, Брем Стокер, Люстры Чижевского, Scorn Age) і не лише України... Спільно з Come Alive Crew було проведено концерти гуртів Cerebral Turbulence - Чехія, Vialka - Канада, Kakistocracy - США, The 4 Sivits - Німеччина.

Координати:
тел:
(044)236-17-44,  236-17-51, (044)216-57-14,  236-17-61.
сайт:
tavriagames.com
приходити:
Україна, м. Київ, вул. Павловська, 29,
писати:
Україна, 01135, Київ-135, а/с №14

ФЕСТИВАЛЬ «ТАВРІЙСЬКІ ІГРИ»

«Таврійські Ігри» - найбільша і найвідоміша в Україні організація, що працює в галузі музики та масових видовищ.
«Таврійські Ігри» проводять наймасштабніший фестиваль в Україні - «Таврійські Ігри» (Свято Музики і Краси), «Таврійські Ігри» дарують дітям «Казку на березі Чорного моря» - фестиваль «Чорноморські Ігри», «Таврійські Ігри» дарують світові найкращі національні традиції, а світ дарує нам різнобарв'я своїх культур - фольклорний фестиваль у м.Ялта, «Таврійські Ігри» роблять подарунки на День Києва та на День Незалежності - акція «Свято краси у місті краси» та акція «Незалежність. Європа. Майбутнє.», «Таврійські Ігри» дбають про розвиток української музичної культури і відзначають її кращі досягнення - Всеукраїнська премія у галузі музики та масових видовищ «Золота Жар-птиця», «Таврійські Ігри» підтримують найпопулярніші ігри молодих - турнір КВН на Кубок Президента України.

Координати:
тел:
(044) 451-87-42, 290-99-62
сайт:
www.chaykafest.com
e-mail:
info@chaykafest.com

ФЕСТИВАЛЬ «ЧАЙКА»

Международный молодежный фестиваль «Чайка» проходит в Киеве, на крупнейших концертных площадках столицы, с 2000 года, и неизменно привлекает десятки тысяч зрителей возрастом от 17 до 30 лет.
Традиционное время проведения - май: «Чайка» приурочена к празднованию Дня Киева и проходит под патронатом киевского городского главы А.А.  Омельченко.
Место проведения варьируется: одноименный спорткомплекс под Киевом, Национальный Экспоцентр Украины, стадион ЦСКА, а в нынешнем году - Дворец спорта.
Фестиваль проводится в Киеве, но пользуется популярностью и известностью как среди столичной публики, так и в регионах: на «Чайку» едут из всех областей Украины. Внимание масс-медиа к фестивалю не ослабевает в течение всего года, но пика своего достигает в мае: в прессе оживленно обсуждаются новинки и эксклюзивы, которые артисты готовят специально для «Чайки», музыканты-участники заполняют телеэфир, а журналисты не успевают менять кассеты в диктофонах - во время фестиваля пресс-конференции звезд идут одна за одной, так что после «Чайки» СМИ полнятся многочисленными интервью и репортажами.
Телеверсия фестиваля транслируется на ведущих национальных телеканалах (Интер, СТБ).

Координати:
тел:
(044) 417-16-41, 239-24-48
сайт:
pearl.com.ua
e-mail:
pearl@i.kiev.ua

ФЕСТИВАЛЬ «ПЕРЛИНИ СЕЗОНУ»

Всеукраїнський молодіжний мистецький центр «Перлини сезону» є організатором багатьох мистецьких проектів, пріоритетним з яких є щорічний Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Перлини сезону».
Мета фестивалю - виявлення та підтримка талановитої творчої молоді, відкриття нових напрямків в українському сучасному мистецтві.
З часу свого створення концертні заходи фестивалю проходили на центральних площах Донецька, Одеси, Херсону, Дніпропетровська, Рівного, Білої Церкви, Чернігова, Луцька та інших міст України. Фінал традиційно проводиться у листопаді в Києві і завершуються великим «Гала-шоу від «Перлин сезону». За шість років проведення фестивалю у конкурсній програмі взяло участь більш ніж 12 000 учасників.

Координати:
сайт:
www.reivakh.org.ua
e-mail:
zoryan@reivakh.org.ua

ФЕСТИВАЛЬ «RЕЙВАХ»

У лютому 2003 в Тернополі розпочав діяльність мистецький креативний клуб «Рейвах», засновниками якого стала спільнота молодих музикантів, літераторів, дизайнерів та художників регіону.

Новоутворений проект поставив собі за мету презентувати нову генерацію українських митців, які через сьогоднішню кон'юнктуру знаходяться поза мистецьким процесом.

Успішна діяльність клубу в Тернополі знайшла підтримку і в інших областях України. З серпня розпочалася організація регіональних центрів мистецьких креативних клубів «Рейвах».

Усі заходи відбуваються за підтримкою Державного комітету в справах сім'ї та молоді.


Координати:
сайт:
fest.iatp.org.ua
e-mail:
medzhybizh-fest@ukr.net

ФЕСТИВАЛЬ «СТАРОДАВНІЙ МЕДЖИБІЖ»

Всеукраїнський музично-історичний фестиваль проходить в фортеці XI століття «Біла Лебідь», розташованій в м. Меджибіж Летічевського р-ну Хмельницької області.

В рамках фестивалю проходять концерти екстремальної музики «Extreme Vision».


Координати:
сайт:
sumyrockfest.org.ua
e-mail:
studio@chereda.net

СУМЫ ROCK-FEST

Организаторы и идейные вдохновители - музыканты сумской рок-группы «Резонанс» при поддержке Сумского Горисполкома и городских масс-медиа. Проезд, проживание и питание - за счет музыкантов или их спонсоров. Организаторы обеспечивают рекламу, звук, площадку (помещение), встречают музыкантов, провожают в гостиницу, где им заказаны номера, провожают к месту концерта. Частота проведения - 1 раз в месяц.


Координати:
сайт:
www.muzostrov.kharkov.com
e-mail:
muzostrov@ukr.net

Музыкальный Остров

Интересен тот факт, что фестиваль развивается и не уподобаясь аналогичным фестивалям держит свой рейтинг и дорожит своим именем. Жюри фестиваля разноплановое, т.е. разных стилистичных музыкальных взглядов, что говорит о непредвзятости и лояльности к отдельным исполнителям. Организаторам вообще респект, честность и доброжелательность – очень редкие черты современных «шоу-мэнов». Ну и напоследок скажу, что из 100 групп игравших в отборе, основная масса все-таки осталась довольной, ведь учавствовали в хорошем фестивале, играли на нормальной сцене и очень даже неплохом аппарате.


Координати:
тел:
+38(062)343-85-69
e-mail:
mx@sound.finfort.com 
сайт:
www.molod.dn.ua 

Молода Хвиля

VІ відкритий фестиваль молодіжної культури Донбасу «Молода хвиля» (далі – фестиваль) проводиться управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації та Донецьким обласним відділенням Всеукраїнського творчого центру «Перлини сезону». Метою проведення фестивалю є виявлення й підтримка талановитої молоді, поширення та популяризація її творчих досягнень. Фестиваль охоплює широкий спектр напрямків молодіжної культури та проводиться за 5 номінаціями згідно з програмою фестивалю.


Координати:
тел:
+38(0692)45-81-78, +38(066)299-03-48
e-mail:
grand-concert@rambler.ru 
сайт:
www.festy.com.ua 

Рок-квартал

Фестиваль проходит каждый год в одном из древнейших городов Крыма — Балаклаве и интересен тем, что собирает группы и исполнителей из многих городов Крыма и Украины, представляет полный спектр направлений рок-музыки. За 5 лет существования фестиваля на его сцене играли такие команды, как «FUSION-ORKESTRA» (г. Севастополь), «ВЕЧНЫЙ ПРИЮТ» (г. Симферополь), «ШИРОКО ЗАКРИТІ ОЧІ» (г. Чернигов), «АСФАЛЬТ» (г. Николаев), «УМКА и БРОНЕВИЧОК» (г. Москва). Фолк-, арт-, джаз-, бард-рок, хэви-металл, панк, поп-рок — это далеко не полный список направлений, звучащих на Фестивале. Мы не оставляем без внимания любительские и начинающие коллективы. Каждый год на сцене «РОК-КВАРТАЛА» дебютирует несколько команд.


Координати:
тел:
+38(097)921-53-49 
сайт:
zboriv-fest.org.ua 

Zборів-фест

В містечку Зборів (розташоване на залізничному та автомобільному шляху зі Львова до Тернополя) Тернопільської області. Фестиваль української альтернативної музики.


Координати:
адрес:
Луцьк 43001, а/с 22 
тел/факс:
+8 (0332) 77-43-36 
сайт:
www.upfest.org 

UPfest

Арт фестиваль «Upfest» - це місце, де зустрінуться молоді люди для того, щоб вчитись, слухати, творити, спілкуватись, знайомитись з новими цікавими людьми, допомагати один одному, ділитись своїми вміннями з іншими, відкривати та виражати себе через різні види мистецтва. Молодь нашої країни повинна знати - кожен є потрібний! Ми всі потрібні один одному і кожен з нас ВМІЄ і МОЖЕ щось зробити!


Координати:
e-mail:
nivr@ku.ssft.net 
сайт:
www.nivroku.te.ua 

Нівроку

Всеукраїнський фестиваль молодіжного мистецтва «Нівроку» заснований у 1991 році і є ровесником незалежності «України». Основними засадами його з часів заснування є некомерційність, неконкурсна основа, виконання творів українською мовою, підтримка сучасних напрямків української музики, пропаганда здорового способу життя.


Координати:
e-mail:
studia-chevengur@mail.ru 
сайт:
chevengur.mirgorod.ru 

Живые Терриконы

Акустический рок-фестиваль. Проводится ежегодно в разных городах Донбасса. Случается сие действо, как понятно из названия, на живописных донецких «горах». Направленность: Русский Рок. Организатор: студия Чевенгур.


Координати:
сайт:
doping-punk.narod.ru
e-mail:
dopinh@mail.ru

PUNK ATAKA

Перший концерт було проведено 15.12.2005 за участі The End, The Symbioz, Doping (всі Ужгород), Коробка(Івано-Франківськ). ПанкАтаку заплановано як регулярний фестиваль (2-3 рази на рік), за участі місцевих команд та панк/хардкор груп з України та закордонних, витрати яких частково компенсуються організаторами. Організатори-ініціатори: Doping, The Symbioz.

Координати:
тел:
8(093)497-58-88
сайт:
www.metaltime.net
e-mail:
metaltime@online.ua

ФЕСТИВАЛЬ «METAL TIME»

Metal Time основан в 2004 году фронтменом и наставником рок-культуры Маловиком Анатолием. МТ проходит в городе Березань Киевской области. MT является всеукраинским музыкальным фестивалем , который обнимает все стили и направления современной rock/metal – сцены. До участия в фестивале допускаются исполнители из всех регионов Украины, которые имеют в своем репертуаре не меньше 7 (семи) произведений или же инструментальных композиций и прошли предварительный отбор.

Координати:
адрес:
а/я 4, г. Севастополь-14, 99014, Крым, Украина 
e-mail:
ar14@mail.ru 
сайт:
www.svarogovo-kolo.com 

Сварагово коло

Мы ставим задачу вызвать у почитателей фолк- и рок-музыки интерес к истории, пробудить гордость за культурное наследие Пращуров.

Координати:
тел:
+38(097)937-62-40
адрес:
23000 г.Бар, Винницкая обл., ул. Соборная 1, кв. 33 фестиваль БарРокКо
e-mail:
barrockko@ukr.net

ФЕСТИВАЛЬ «БарРокКо»

Первый фестиваль «БарРокКо» был проведен 3 июня 2006 года. Место проведения: г. Бар (Винницкая обл.), в помещении местного Дома Культуры. Фестиваль несет в себе идею популяризации классической и современной рок музыки, а также продвижение малоизвестных и молодых команд. Фестиваль «БарРокКо» запланирован как ежегодный. Для участия в фестивале принимаются команды, играющие только живой рок, во всех его поджарнах.

Координати:
сайт:
www.fortetsya.com.ua
тел.:
(044)489-30-63, 489-31-89

ФЕСТИВАЛЬ «ФОРТЕЦЯ»

Місце проведення: Білгород-Дністровська фортеця, яка знаходиться на березі Дністровського лиману. Споруджена ще в XII - XIV сторіччях.


Размещение информации о других фестивалях приветствуется, пишите.
Информация взята из публичных источников.
Много ссылок
Магазины
Клубы
Фестивали
Рэкорд-лэйблы
Студии
Реп. Базы
Черный список 

РОКЕР ДНЯ!
Дима
«Teen StaiN»

сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
copyleft 2003-2007 www.rock.kiev.ua
No rights reserved

Реклама:
Компания МИЭЛЬ это покупка недвижимости, объекты недвижимости. Аналитические исследования рынка.