This version of the page http://novynar.com.ua/politics/10929 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-12. The original page over time could change.
Новинар » Україна » У ПР переконані, що акція на Говерлі має місцевий характер
bigmir)net Пошта   Шукай:      
Це ß-версія сайту  Напиши нам свою думку
Україна

У ПР переконані, що акція на Говерлі має місцевий характер
19 жов, 19:19

ЄСМ
Кандидат у народні депутати від Партії регіонів Ганна Герман вважає провокацією акт вандалізму на Говерлі, який має місцевий замовний характер. Герман також робить висновок про те, що в Україні діє слабка і непрофесійна Служба безпеки.

"Те, що в Україні діють організації, які вороже ставляться до Української незалежної держави, те, що вони вільно займаються провокаціями на нашій території свідчить про слабкість та непрофесійність СБУ. Але те, як ефективно працюють наші спецслужби, нам показали минулі вибори. Тому я вважаю, що вся провокація на Говерлі має, так би мовити, місцевий замовний характер", - цитує  Герман прес-служба Партії регіонів.

"Вона вигідна тим, кому потрібно терміново підсилити антиросійські настрої в суспільстві. Цинічна демонстрація зневаги до символів нашої державності має одну мету - спровокувати нову хвилю українсько-російського загострення. А то, що в цій історії фігурує прізвище Тимошенко, говорить про місцевий характер замовлення", - вважає Герман.

Герман підкреслює, що "підтекстом провокації є спроба викликати співчуття до Тимошенко в середовищі українських патріотів, переконавши широку громадськість у тому, що Юлія Тимошенко є небажаною лише для тих, хто нехтує і ненавидить усе українське".

"У разі ж невиконання Тимошенко її передвиборних обіцянок теж можна буде ефективно застосувати антиросійську риторику", - підсумувала Герман.

--------------------------------------------------------------------------------

Нагадаємо, напередодні Євразійський Союз Молоді заявив про знищення її активістами Державного Герба України, встановленого на Говерлі - найвищій горі на території України і перейменуванні вершини на пік Сталіна.

Водночас ідеолог Євразійського союзу молоді Олександр Дугін висловив сподівання на підтримку Російської Федерації "перед обличчям відвертого неонацизму" з боку України.

19 жовтня Служба безпеки України встановила, що до скоєння злочину причетні представники незареєстрованої в Україні і забороненої організації Євразійський союз молоді. Серед них - громадянин України.

Нагадаємо, керівник Міжнародного Євразійського руху Павло Заріфулін заявив, що всі люди, що скоїли акт вандалізму на Говерлі були етнічними українцями.

Корреспондент.net

Версія для друку   Відправити другу   Лист редактору  
Коментарі (10)
Додати коментар 
 
Додайте свій коментар
Змінити зображення
Якщо Ви не бачите зображення з контрольними символами, це означає, що у вашому браузері відключено підтримку графіки. Включіть її та перезавантажте сторінку.
Сортувати за датою 
Юрій з Києва   (анонім) | 19 жов, 19:44
Ну, нарешті все прояснился. ЄСМ (проект путінськмх політологів) тепер працює на замовлення Тимошенко. Чи у пані Герман зірвало дах, чи вона розраховує, що її електорат це проковтне? Гадаю, друге
Олег   (анонім) | 19 жов, 19:54
Перше у неї вже давно, на пару з Тарасиком, відбулося ...
Hm   | 19 жов, 20:04
А до чого тут Тимошенко?
ИМ и таким же   (анонім) | 19 жов, 20:08
Вы два придурка, в морде Юрка и Олега, по всему нтернету скачите, чтоб везде успеть нагадить. Больше ни на что не способны? Или таким способом эергии набираетесь?
ua   (анонім) | 19 жов, 20:19
Светлая память погибшим в Великой Отечественной войне, и тем кто не дожил до позора! Крепкого здоровья живущим участникам ВОВ и долгих лет им жизни, не смотря на то, как их унизили и предали, в лице главнокомандующего!
Вася з Дніпра   (анонім) | 19 жов, 23:07
ви двоє так говорите, ніби підтримуєте вандалізм на Говерлі.Тоді вапшє валіть нахер в свою Росію і не втручайтесь в українські справи.
Пані Герман   (анонім) | 20 жов, 00:44
Зупиніться. Ви так захищаєте цю Росію, яка між іншим стоїть за спиною цих вандалів. Ви - нар депутат України, майте гідність.
Мирік   (анонім) | 24 жов, 15:04
Для кацапів повторяю вкотре: береш, недоумку, чумайдан, пхаєш туда свої убогі лахи, купуєш білєт на паравоз і їдеш звідси гет! Гадьте в себе в Масковії скільки вам завгодно. тут же, будь-ласка, прошу поважати звичаї, мову, символіку і так далі. Хоча я бачу що просити - без сенсу, треба робити так як в прибалтиці
Олег   (анонім) | 24 жов, 15:06
В ПР є дві жінки, яких я б з великим задоволенням задушив сам - це Герман і Богословська, і зовсім не тому, що вони єврейки, у них там тоже є нормальні, а за те, що ця нечесть плює кожному українцю в обличчя, пропоную привселюдно повісити на майдані Обох!...Або спалити.., на розогрів можна ше Вітренко закинути!
Олег   (анонім) | 24 жов, 15:13
Прибалтика, це приклад, поставили москалів на їхнє місце, тобто головою в унітаз, увійшли в НАТО, а тепер уже живуть в євросоюзі, як білі люди, а ми з такими придурками як "ИМ и таким же"- кацап невмиваний!будем на 1 мая з лєнінами ше довго ходити!

Статті по темі

  • Секретаріат Президента: Вандалізм на Говерлі – це замах на українськість  Коментарі (9)   
  • До вандалізму на Говерлі причетний українець  Коментарі (23)
  • Регіонали і Блок Литвина проігнорують голосування за Тимошенко  Коментарі (0)
  • Регіонали пропонують широку коаліцію та вимагають відмови Яценюка від спікерства  Коментарі (2)

Фотогалереї за темою

Вандалізм на Говерлі
Коментарі (30)

Останні новини

  • В Івано-Франківську презентували книгу коміксів про УПА   00:47 Коментарі (0)
  • Експерт: Гриценко може стати секретарем СНБО   23:56 Коментарі (0)
  • Ліга Чемпіонів: Ліверпуль святкує перемогу   23:20 Коментарі (0)
  • Влада Алжиру поклала відповідальність за теракти на Аль-Каїду   22:55 Коментарі (0)
  • Кубок УЛЄБ: Бенеттон узяв реванш у БК Київ   22:04 Коментарі (0)

Популярні статті

  • З’їзд у Сєвєродонецьку: у ПР заявляють, що країну роз’єднують утиски російськомовних  17:23 Коментарі (21)
  • У Львові розписали радянський пам'ятник  18:33 Коментарі (14)
  • Тимошенко не обрали прем’єр-міністром України  13:56 Коментарі (12)
  • Французька поліція побила українських артистів  14:08 Коментарі (11)
  • Приватизацію лижних курортів – негайно!  11:45 Коментарі (4)
Погода
 
Курс валют:
   1USD 5.05   1EUR 7.43