This version of the page http://blog.management.com.ua/blog/1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-12. The original page over time could change.
Менеджмент @ БЛОГ
СТОРІНКИ: | 1 | 2 | 3 |...| 39 | 40 | 41 | наступна >

12/12: Якщо Ви такі розумні, чому ж такі бідні?

Тема: Перли :)
Написано: Ярослав Федорак
1 Коментар
Дивилися: 35
Хоча зв’язок між розумом та здатністю отримувати вищі прибутки видається абсолютно логічним, все ж виявляється, що надміру розвинуті розумові здібності радше шкодять, ніж сприяють накопиченню багатства. Саме до такого висновку приводить нас нове дослідження, опубліковане журналом Intelligence, пише USA Today.

» Читати далі

11/12: Вуду як новий інструмент управління

Тема: Перли :)
Написано: Олександр Данилюк
Додати коментар
Дивилися: 49
Нарешті дочекалися! Офісне життя отримало новий інструмент управління - Оffice Voodoo Kit. Тепер кожен бажаючий може легко відсунути термін дед-лайну, домогтися персонального службового автомобіля чи перевести набридливого колегу на іншу роботу. Отже, ласкаво просимо у захоплюючий світ офісного вуду.

» Читати далі

10/12: Маєте бізнес-ідею?.. І що тепер?

Тема: Управлінський інструментарій
Написано: Ярослав Федорак
Додати коментар
Дивилися: 71
Кожного дня у головах сотень і тисяч людей народжуються чудові бізнес-ідеї, які теоретично могли б приносити багатомільйонні прибутки. Але ці ідеї так ніколи і не втілюються у життя, оскільки люди не знають з чого почати, читаємо у блозі про стартапи The StartUp Blog at PartnerUp.

» Читати далі

07/12: Перли від псевдо-Стіва Джобса

Тема: Перли :)
Написано: Олександр Данилюк
3 Коментарі
Дивилися: 122
Якщо ви не здатні глузувати з генія, чи можете ви його по-справжньому оцінити? Карлін Хон (Carleen Hawn) на сайті FoundRead представила широкій публіці "10 заповідей псевдо-Стіва Джобса" - перли з пародії "Варіанти: таємне життя Стіва Джобса" (Options: The Secret Life of Steve Jobs), що стосуються менеджменту. Читайте й плачте. Можливо, одного разу ви також побачите себе на обкладинці якого-небудь бізнесу-журналу (на зразок Fast Company) під заголовком "Кретин", і тоді ви будете точно знати, що ви на самій вершині.

» Читати далі

06/12: Ще раз про різницю між поколіннями...

Тема: Загальна
Написано: Ярослав Федорак
Додати коментар
Дивилися: 92
Блог журналу Business Week Management IQ ще раз доводить, що тема різниці між поколіннями набуває дедалі більшого розмаху. І як усі гарячі теми, вона стає предметом для не завжди правильних інтерпретацій та спекуляцій. Якщо прислухатися до слів сучасних консультантів з питань рекрутингу, можна зробити висновок, що Покоління Y – це абсолютно чужорідна життєва форма, не властива планеті Земля. Підтекст такого твердження абсолютно зрозумілий: „Звісна річ, що без допомоги спеціально навченого (і між іншим, не безкоштовного) консультанта, старшим керівникам, ніяк не вправитися із цими навіженими дітьми”.

» Читати далі

05/12: Дорога до креативу "з народу"

Тема: Маркетинг/Реклама
Написано: Олександр Данилюк
Додати коментар
Дивилися: 121
В Інтернеті нещодавно стартував цікавий новий проект - інтернаціональна онлайн-площадка BootB.com, яка дозволяє продавати й купувати послуги зі створення креативу в рекламній індустрії.

» Читати далі

04/12: Робота для фанатиків

Тема: {моя} Робота
Написано: Ярослав Федорак
Додати коментар
Дивилися: 182
Цільова аудиторія... Скільки в цих словах для кожного HR-менеджера компанії... Саме вміння налаштуватися на неї може допомогти менеджерам з персоналу позбавитися від натовпу вчорашніх (або навіть сьогоднішніх) студентів, які прийшли спробувати себе на посаді „генерального директора великої компанії”. Тільки правильне позиціонування здатне переконати талановитого спеціаліста, що, можливо, йому не варто йти у менеджери, а краще продовжити професійний розвиток і зрештою стати висококласним експертом. Тільки чіткий фокус на цільову аудиторію може надати рекрутерові змогу обирати найкращого із кращих, а не задовольнятися „найменшим злом”...

» Читати далі

03/12: Притча: Скляна банка і Ваше життя

Тема: Притчі
Написано: Олександр Данилюк
Додати коментар
Дивилися: 164
Якось професор філософії на своїй черговій лекції взяв п'ятилітрову скляну банку й наповнив її каменями, кожний з яких був не менше трьох сантиметрів у діаметрі. Після чого запитав студентів, чи повна банка?

» Читати далі

30/11: У бізнесі не повинно бути жодних „я” чи „вони” – є тільки „МИ”...

Тема: Загальна
Написано: Ярослав Федорак
Додати коментар
Дивилися: 138
Більшість компаній ставиться до своїх стосунків із клієнтами як до опозиції „я” та „вони”. Проте у своєму блозі Бад Біланіч (Bud Bilanich) пояснює, чому створити потужні і надійні стосунки з клієнтами можливо тільки при застосуванні концепції „Ми”. А також чим ці дві концепції відрізняються між собою.

» Читати далі

29/11: Десять основних принципів роботи Google

Тема: Загальна
Написано: Олександр Данилюк
Додати коментар
Дивилися: 189
До корпорації Google уже тривалий час прикута пильна увага бізнесменів усього світу. Інноваційні підходи, що сповідуються компанією, не можуть залишити байдужим, а досягнутий успіх змушує "кусати лікті" конкурентам. Пропоную вашій увазі десять основних принципів роботи Google, що нещодавно були опубліковані у журналі "Компаньон". Вони можуть бути прикладом для діяльності компаній на різних ринках.

» Читати далі

СТОРІНКИ: | 1 | 2 | 3 |...| 39 | 40 | 41 | наступна >

<    грудень 2007    >
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31