This version of the page http://www.nadra.com.ua/ukr/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
Надра — Про банк

Про банк

Кожну хвилину ми працюємо для того, щоб стати ще краще для Вас.

Сьогодні Надра Банк – це універсальний комерційний банк загальнонаціонального масштабу. Щодня команда професіоналів Надра працює для того, щоб банк ставав ще кращим, ще ближчим до кожного клієнта. Надра – перший банк, який приємно дивує своєю відкритістю та доступністю.

Логотип Надра Банку істотно відрізняється від символіки більшості українських банків – офіційних і суворих зображень. Стилізована червона квітка – це узагальнений образ найулюбленіших для українців мальви, маку та чорнобривця. В українській народній символіці ці квіти символізують любов до рідної землі та свого народу, довголіття і таїнство життя. Розкрита квітка – це життя, процвітання, тепло душі та доброзичлива посмішка. Вона свідчить про відкритість, доступність істинно українського банку для кожного клієнта, символізує активний ріст та вічну молодість.

Сьогодні Надра пропонує своїм клієнтам перелік цілком унікальних банківських продуктів – тарифні пакети. Ця послуга дуже схожа на пропозиції мобільних операторів, коли, купуючи стартовий пакет, ми одержуємо цілий комплекс послуг в одній пропозиції. Той же принцип ліг в основу нових продуктів Надра. Вони містять у собі все, що потрібно клієнтові для ефективного використання грошей: поточні, накопичувальні та депозитні рахунки, безкоштовні платіжні картки. Ви можете обрати абсолютно будь-який оптимальний для вас тарифний пакет – залежно від бажаних результатів. Кожна із цих пропозицій дає можливість заощадити не лише час, але й гроші, здійснюючи операції через мережу банкоматів та інформаційно-платіжних терміналів банку.

Наша база для обслуговування клієнтів – це більш ніж 550 філій у різних містах України, більше 600 власних банкоматів, близько 3200 багатофункціональних РOS-терміналів, а також сучасний електронний Контактний центр.

Надра Банк є лідером на ринку платіжних карток. На сьогодні емітовано більше ніж 4 мільйони платіжних карток. Станом на квітень 2006 року ми зайняли 2-у–3-ю позиції в рейтингу VІSA і MasterCard за кількістю емітованих карток; банк є абсолютним лідером за випуском карток AmEx. Ми пишаємося тим, що володіємо однією з найбільш ефективних систем з попередження шахрайства із кредитними картками в нашій країні.

Цього року Moody's присвоїв Надра довгостроковий рейтинг в іноземній валюті на рівні "В2"/стабільний з позитивним прогнозом, рейтингове агентство Fіtch – довгостроковий рейтинг "В -" і короткостроковий "В", індивідуальний рейтинг "D/E" і рейтинг підтримки 5.

Особливу увагу банк приділяє своїм співробітникам. В Надра працюють близько 6 тисяч висококваліфікованих фахівців. Банк створив унікальні внутрішні програми тренінгів, спрямованих на поліпшення якості обслуговування клієнтів і професійний розвиток співробітників.

Щодня Надра працює для того, щоб стати ще краще. Ми стараємося, щоб усі зміни, які відбуваються в нашому банку, відповідали бажанням і очікуванням наших клієнтів!