This version of the page http://www.caritas-ua.org/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
Карітас України

Охорона здоров'я

соціальні центри
Домашня опіка
допомога ВІЛ-позитивним
допомога узалежненим
Шпиталь ім. митр. Шептицького

Допомога сім'ям і дітям

допомога неповносправним
допомога "дітям вулиці"
Cоціальний супровід кризових сімей
допомога дітям-сиротам
допомога сім'ям та дітям

Проблеми міграції

торгівля людьми
біженці та репартіанти

Кризові ситуації

допомога жертвам стихійних лих
допомога ув'язненим
УкраїнськаEnglish
 
 
 
Головна
Про нас
Карітас в Україні
Мережа
Напрямки діяльності
Наші партнери
Волонтаріат
Контакти
Допомога
Я хочу допомогти
Я потребую допомоги
Бібліотека
Наші видання
Публікації про нас
Новини
Головна

У Благодійному фонді «Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії» діє мережа консультативних центрів із запобігання торгівлі людьми.

Чотири нових консультативних центри відкрито на базі вже існуючих місцевих Карітасі в у Бориславі, Сколе, Мостиськах і Старому Самборі, а у Карітасі Дрогобича створено центральний осередок. Проект розпочав роботу 15 жовтня і триватиме 6 місяців. Його донором є Міжнародна організація з міграції та Український фонд Соціальних інвестицій.

Детальніше »
Благодійний Фонд «Карітас-Одеса УГКЦ» провів круглий стіл на тему «Відповідь Церкви на епідемії ВІЛ/СНІДу, наркоманії та туберкульозу»

Захід відбувся 30 листопада - напередодні міжнародного дня солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

Детальніше »
Благодійний Фонд «Карітас - Львів УГКЦ» провів круглий стіл на тему: «Захист права на працю людей з функціональними обмеженнями»

Захід відбувся 29 листопада в рамках всеукраїнської програми «Побудова громадянського суспільства в Україні», яка підтримується Міністерством закордонних справ Данії та ТЦ “Каунтерпарт», Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Детальніше »
Вітаємо усіх волонтерів організацій Карітасу України з Міжнародним Днем Волонтера!

З нагоди свята, яке відзначають 5 грудня, Оля Подулько, Національний координатор програми «Розвиток волонтерства МБФ «Карітас України», звернулась до волонтерів зі словами привітання.
Детальніше »
«Різдвяна свічка» – це рука допомоги потребуючій дитині
З початком Різдвяного посту Міжнародний благодійний фонд «Карітас України розпочинає щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Різдвяна свічка», зібрані кошти від якої йдуть на допомогу соціально-незахищеним дітям. З благословення Блаженнішого Любомира, акція охоплює всі єпархії і екзархати Української Греко-Католицької Церкви в Україні та деякі громади закордоном.
Детальніше »