This version of the page http://www.autodrive.com.ua/Pro-nas/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
Авто-драйв - прокат автомобілів, авто, мото, скутерів. Київ, Львів, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницкьий, Чернівці  :: Про нас
Про нас
Новини

Про нас

Ми раді вітати Вас на сайті “АВТО-Драйв®”- прокат авто та мото.

Наша мета – забезпечити Вам право на свободу руху. Одним із основних напрямків діяльності нашої компанії є авто і мото прокат на території України.

З кожним роком попит на прокат автомобіля збільшується, і ми гордимося тим, що працюємо в даній сфері і можемо надати Вам першокласне обслуговування за доступними цінами.
Автомобілі нашого парку чекають на Вас у будь-якій точці України. До Ваших послуг пропонуються як автомобілі ВАЗ, які користуються найбільшою популярністю, так й іномарки, прокат яких обійдеться дещо дорожче, але дозволить відчути комфорт пересування тим, хто його цінує. Парк "АВТО-Драйв®" складається виключно з нових автомобілів, які регулярно проходять кваліфікований технічний огляд і обслуговування.

Автопрокат “АВТО-Драйв®” - це зручність і надійність у співпраці, висока якість сервісу та прокатних автомобілів. Наші помірні тарифи дозволять Вам ставитись до прокату автомобілів не як до розкоші, а як до зручного засобу пересування. Ми дбаємо про Вас - наших клієнтів, для нас є важливою Ваша безпека. Кожен автомобіль АВТО-Драйв® має усі необхідні документи і застрахований від усіх випадків, які можуть зіпсувати задоволення від поїздки.