This version of the page http://www.autodrive.com.ua/Prokat-avto/Umovi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
Авто-драйв - прокат автомобілів, авто, мото, скутерів. Київ, Львів, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницкьий, Чернівці  :: Прокат авто :: Умови
Прокат авто
Основні вимоги
Умови
Тарифи
Парк авто
Калькулятор

Умови прокату і зобов'язання

Надаємо Вам інформацію щодо умов і зобов'язань, вступаючих у силу при прокаті автомобіля.

Тарифи на прокат

Тарифи, при прокаті ТЗ без водія, включають витрату змащувальних матеріалів, технічне обслуговування, страховку відповідальності перед третіми особами, але не враховують пальне. Тариф за добу стягується із розрахунку передачі ТЗ у користування клієнту на 24 години. Якщо продовження прокату не обумовлено наперед і клієнт перевищив час прокату на 1 годину, то платня за прокат стягується за наступну добу в повному розмірі. У випадку необхідності продовжити прокат на декілька годин Наймач зобов'язаний попередити про зміни щодо прокату за 6 годин до закінчення терміну прокату і тоді передбачається погодинна оплата. При прокаті ТЗ на тривалий період, у тарифах передбачені знижки.

Відповідальність наймача

При викраденні найманого ТЗ, пошкодженні скла ТЗ, пожежі а також інших дій зловмисників або самого Наймача у результаті яких було завдано збитків ТЗ або майну, що знаходиться у ньому, яке надається у прокат, Наймач несе відповідальність відповідно до Договору прокату ТЗ. Наймач також несе відповідальність за технічний і експлуатаційний стан ТЗ на період його прокату, відповідно до договору страхування і Договору прокату ТЗ і інструкцій виробника.

Обмеження відповідальності при пошкоджені, знищенні чи викраденні

У разі придбання послуги, межа відповідальності Наймача за пошкодження, знищення чи викрадення ТЗ є фіксованою і регулюється Договором прокату.

Застава

Сума застави за ТЗ на час прокату складає 1600-4800 грн. (залежно від моделі ТЗ), вноситься Наймачем у момент підписання Договору прокату ТЗ. Застава повертається Наймачу зразу ж після повернення ТЗ Наймодавцю.

Мінімальний вік Наймача

Мінімальний вік Наймача - 21 рік. Наймач повинен пред'явити посвідчення водія з моменту видачі якого пройшло не менше 2-х років і свій паспорт, а також документи, які зазначені у розділі “Основні вимоги”. Посвідчення водія повинне бути дійсним для використання на території України.

Прокат ТЗ із водієм

За детальнішою інформацією про умови прокату ТЗ із водієм Ви можете звернутися у відділ обслуговування до менеджера за вище поданими контактними телефонами.

Пальне

Автомобілі надаються у прокат з повним баком пального. На момент повернення автомобіль має бути повністю заправленим.

Виїзд за кордон

Виїзд за межі України не дозволяється.

Штрафні санкції

У разі втрати документів на керування ТЗ та ключів автомобіля Наймач сплачує штраф у розмірі 2500 грн.

Увага! Дії у випадку дорожньо транспортної пригоди

Завжди необхідно терміново викликати міліцію/ДАI і повідомити прокатну фірму:

  • у випадку ДТП або пошкодження транспортного засобу;
  • нанесення травми, матеріальних збитків третіми особами;
  • при підозрі на викрадення, викраденні транспортного засобу вцілому або його частин
  • У разі аварії, дорожньо-транспортної події, пошкодження ТЗ, виникненні інциденту, нанесення травми, матеріального збитку або пограбування Наймач у будь-якому випадку повинен негайно проінформувати Наймодавця про те, що відбулося і зв'язатися з міліцією/ДАІ.

Більш докладна інформація знаходиться у Договорі прокату ТЗ.