This version of the page http://www.1plus1.net/programs/chance/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
1plus1.tv Шанс

















SEO компьютерная техника обяьвления барахолка





 
Проект "Шанс" є унікальним проектом на світовому рiвнi! Адже казка, якою здається життя зiрок, стає загальнодоступною дiйснiстю. Ми пропонуємо кожному з вас, хто впевнений у своїх силах i можливостях, прожити незабутнiй день життям зiрки! А в разi перемоги в "зiркових" змаганнях нашого проекту - перетворити цей день на подальше життя! I все, що вам потрiбно для здiйснення цiєї, здавалося б, захмарної мрiї - з веселим i оптимiстичним настроєм завiтати недiльного ранку до  головної вулицi столицi i пройти три тури програми "Караоке на Майданi"! А далi ваш шлях "крiзь терни до зiрок" тривалiстю 8 годин (!) пролягатиме за наступними пунктами:

Пункт перший - СТУДIЯ ЗВУКОЗАПИСУ

Там ваш талант випробовуватимуть i оцінюватимуть найшанованiшi та найстатетніші акули українського шоу-бiзнесу! Якi, щоправда, учасниками не харчуються, а тiльки прагнуть їм допомогти.

Пункт другий - МАГАЗИН ОДЯГУ

Якщо в першому пунктi до вашого голосу підбирали пiсню для фiнального виступу, то в другому досвiдченi стилiсти, прискiпливо оцiнюючи вашу фiгуру, примiрятимуть на вас сценiчний костюм вiд найдорожчих дизайнерiв iз свiтовим iм`ям!

Пункт третiй - ХОРЕОГРАФIЯ

Як уже стало зрозумiло з перших пунктiв, у нашому проектi з вами працюватимуть лише вершки професiйних кiл естради. I цей пункт не виняток! Що за свято без баяна, що за пiсня без балету?! Отже, тут вас навчать кількох балетних па та правильної поведiнки на сценi.

Пункт четвертий - САЛОН КРАСИ

На передостанній сходинці до апогею наші перукарi та вiзажисти довершать ваш образ модним креативним мейк-апом i зачiскою. Пiсля їхньої швидкої віртуозної роботи ви довго вдивлятиметесь у дзеркало, гадаючи: дзеркало це чи екран телевізора з каналом MTV?!

Пункт п`ятий (останнiй) - ФIНАЛЬНИЙ ВИСТУП у студії телеканалу "1+1"

Ця довгоочікувана кульмінація дня одночасно є й найвідповідальнішою миттю початку вашої кар`єри. Одразу після завершення програми з вашою участю розпочнеться тижневе голосування глядачiв, яких ви мали вразити своїм виступом i переконати, що саме ви є людиною, якої не вистачає у плеядi українських зiрок!



КАРАОКЕ НА МАЙДАНІ

Людей, які співають, у нас більше, ніж людей, які, наприклад, кохаються, тому що кількість населення зменшується, а кількість переможців "Шансу" збільшується. Так вважає продюсер та ведучий "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк: "Фразу "Співаймо разом!" ми реалізуємо вже 9-й рік". І відтепер співати разом глядачі та герої програми "Караоке на Майдані", а потім і "Шансу" будуть на каналі "1+1"!

Це стало найгучнішою подією останнього часу. "Караоке" – один із небагатьох форматів, який є продуктом вітчизняного креативу. На тлі закупівлі іноземних форматів та дефіциту власних ідей цей проект, як і динозавр радянських часів "КВК", є унікальним рейтинговим явищем. У новому сезоні програма не зазнає ніяких кардинальних змін і ведучі залишаться ті самі.





 SMS- та IVR-голосування



   На головну
   На початок сторiнки
Зворотнiй зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму