This version of the page http://www.nasheradio.net/dorogyan.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-10. The original page over time could change.
НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ

 




 

 
Вікторія Дорогян

Випусковий редактор служби новин


Я вірила в долю й удачу, але я не сиділа вдома в очікуванні на них. Я їм допомогла. Завітала на "Наше Радіо" і влаштувалася на роботу. Це було нещодавно, проте вже зараз не можу уявити себе де-небудь на іншій роботі.

Приємно працювати для того, щоб слухачі вчасно мали можливість отримати інформацію про останні події в країні. Сподіваюся, що ми, співробітники відділу інформації, робимо все правильно.

Кілька слів про себе. Народилася я в прекрасному місті каштанів – Києві, у день, коли вони, каштани, обсипали своїми колючими і смішними шишками столичні тротуари, у вересні 1983 року. Напевно, саме тому, я люблю осінній дощик, м'яке золото опалих листів, димку туману і пісні минулих років, - у них почувається якась ностальгія літа, що минуло.

Хочу усім побажати приємної музики, гарних новин, вдачі і, звичайно ж, Любові. Адже все гарне нашому житті, робиться тільки через Любов.
 
  © 1997 - 2006 НАШЕ РАДІО. Усі права захищено.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.