This version of the page http://www.nadra.com.ua/ukr/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-10. The original page over time could change.
Надра — Новини

Змінюємося разом!

Так вже історично склалося, що більшість нас з вами звикли думати, що банки – це доволі консервативні установи. Але світ не стоїть на місці: змінюються часи, розвивається усе навкруги. Поступово банки стають ближчими до людей, а кожен клієнт чітко знає, чого він хоче і, виходячи з цього, вимагає гідної до себе поваги з боку банку. Якщо ще десять років тому основним завданням банкірів був продаж своїх послуг, то зараз на першому місці стоїть клієнт, його інтереси та бажання. Прийшов час змін.

Сьогодні Надра Банк руйнує міф про консервативність та офіціозність фінансових установ. Ми стали першим банком, який приємно здивує вас своєю відкритістю та доступністю.

Багато років тому Арістотель сказав, що форма незмінно повинна виражати сутність, якість предмета. Ми вважаємо, що сьогодні просування нових, навіть найвигідніших для клієнта банківських продуктів та послуг, неможливе без оновлення зовнішнього вигляду самого банку. Тому зараз повністю змінюється не лише внутрішня сутність нашої роботи, а й «обличчя» банку.

Логотипи більшості українських банків – це, в основному, офіційні та суворі зображення. Новий логотип Надра – стилізована червона квітка на зеленому полі – узагальнюючий образ найулюбленіших українцями мальви, маку та чорнобривця. В українській народній символіці ці квіти символізують любов до рідної землі та свого народу, довголіття та таїнство життя. Розкрита квітка – це життя, процвітання, відкритість, тепло душі та доброзичлива посмішка. Вона свідчить про відкритість, доступність нашого банку кожному клієнту, символізує активний ріст, процвітання, вічну молодість.

Поряд із оновленим зовнішнім виглядом сьогодні ми пропонуємо своїм клієнтам перелік цілком унікальних банківських продуктів – тарифні пакети. Ця послуга дуже схожа на пропозиції мобільних операторів, коли, придбавши стартовий пакет, ми отримуємо цілий комплекс послуг в одній пропозиції. Той же принцип ліг в основу нових продуктів Надра. Вони включають в себе усе, що потрібно клієнту для ефективного використання грошей: поточні, накопичувальні та депозитні рахунки, безкоштовні платіжні картки. Ви зможете обрати будь-який, оптимальний тарифний пакет залежно від бажаних результатів. Наприклад, «Стимул» більше підійде для студентів та молодих спеціалістів, «Турбота» та «Комфорт» – для пенсіонерів, «Гармонія» – оптимальний для сімейного використання, «Процвітання» – для людей, які вже досягли певної стабільності, «Абсолют» – для тих, хто цінує сервіс найвищої якості. Кожна з цих пропозицій дає можливість заощадити не лише час, а й гроші, здійснюючи операції через мережу банкоматів та інформаційно-платіжних терміналів Надра Банку.

І це ще не всі новинки, які очікують на клієнтів Надра у майбутньому. Щодня команда професіоналів працює для того, щоб банк ставав ще кращим. Сьогодні ми активно впроваджуємо цікаві, нестандартні підходи у комунікаціях. Зміниться зовнішній вигляд наших відділень, вони стануть більш сучасними та комфортними.

Звісно, зробити усе одразу неможливо. Якісні зміни відбуватимуться поступово. Але це дуже важливий та цікавий процес. І усі разом, спільними зусиллями, ми зможемо пройти цей непростий шлях – шлях до успіху!