This version of the page http://www.nadra.com.ua/ukr/magazine (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-10. The original page over time could change.
Надра — Корпоративні видання

Корпоративні видання

Корпоративні видання Надра Банку – журнали "Розквітай!" і "Зростай!" - це новий, нестандартний підхід до спілкування банку зі своїми клієнтами. З їх появою вдалося втілити у життя ідею, яка лягла в основу концепції ребрендингу банку – не просто пропонувати клієнтам якісні, зручні та вигідні фінансові послуги, але й допомагати становленню та розвитку їх бізнесу, вирішенню повсякденних проблем.

"Розквітай!" - журнал, на сторінках якого Ви знайдете безліч найрізноманітнішої інформації з різних сфер повсякденного життя: господаркам він допоможе приготувати смачну та здорову їжу, чоловікам – ефективно спланувати ремонт у квартирі, вибрати автомобіль, дітям – розкаже багато пізнавальних історій і т.д. При цьому журнал дасть конкретні поради, як за допомогою Надра Банку втілити бажане і задумане у життя. Наприклад, як оформити кредит на купівлю житла або побутової техніки, як не лише зберегти, але й примножити свої гроші, грамотно керувати фінансами і т.д.

"Зростай!" - перше банківське видання для представників малого та середнього бізнесу, у якому зібрана корисна й необхідна для них інформація. Найсучасніші бізнес-технології, методики управління компанією, актуальна інформація про останні зміни в законодавстві, корисні поради, а також реальні історії з досвіду українських підприємців – усе це Ви знайдете на сторінках журналу.

"Розквітай!" №1

"Розквітай!" №2

"Розквітай!" №3

"Розквітай!" №4

"Розквітай!" №5

"Розквітай!" №6

"Зростай!" №1

"Зростай!" №2