This version of the page http://www.president.gov.ua/documents/3291.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-09. The original page over time could change.
PRESIDENT.GOV.UA
 
   
             
НОВИНИ
ГРАФIК ПРЕЗИДЕНТА
ОФIЦIЙНI ДОКУМЕНТИ
ПУБЛІКАЦІЇ
ФОТОАЛЬБОМ
ПРОМОВИ
СТЕНОГРАМИ
ВIТАННЯ
АКЦЕНТИ ПРЕЗИДЕНТА
СЕРВIСИ:
ПОШУК ПО САЙТУ
РОЗСИЛКА
RSS
АРХIВ

Щотижнева радіопрограма
Національний інститут стратегічних досліджень
До 75-х роковин Голодомору в Українi
Веб-портал органiв виконавчої влади України
Верховна Рада України

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1014/2005-рп


Про Регіональні приймальні Президента України

З метою забезпечення реалізації конституційних прав громадян України на звернення до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб, забезпечення захисту законних інтересів громадян:

1. Утворити в Автономній Республіці Крим, обласних центрах, містах Києві та Севастополі Регіональні приймальні Президента України.

Встановити, що Регіональні приймальні Президента України підпорядковуються Службі з питань звернень громадян Кабінету Президента України.

2. Кабінету Президента України розробити та подати у п'ятиденний строк в установленому порядку проект Положення про Регіональні приймальні Президента України.

3. Голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій забезпечити до 1 червня 2005 року розміщення Регіональних приймалень Президента України та всебічно сприяти їх діяльності.

4. Державному секретареві України внести в установленому порядку пропозиції щодо збільшення граничної чисельності працівників Секретаріату Президента України та чисельності працівників Кабінету Президента України.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

28 квітня 2005 року




28 КВIТНЯ 2005
Версiя для друку