This version of the page http://www.dcz.gov.ua/control/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-09. The original page over time could change.
Державна служба зайнятості України

9 грудня 2007
Веб-сайти РегЦЗ
Пошук
по цьому порталу
по мережі сайтів
Реєстрація
Логін
Пароль
Увійти  
Забули пароль   
Реєстрація   


Анонси подій
"16 днів без насильства" в усьому світі
З 25 по 16 грудня Міжнародний жіночий правозахисний центр "Ла Страда-Україна" організовує консультації фахівців з питань: запобігання торгівлі людьми (тел.: 8(800)500-22-50), насильства та захисту прав дитини (тел.: 8(800)500-33-50); подання скарг на шахрайство фірм, що займаються посередницькою діяльністю в працевлаштуванні за кордоном... »
19 грудня відбудеться чергове засідання правління Фонду
На засіданні буде розглянуто бюджет на 2008 рік, програму діяльності на на найближчі чотири роки. Також вирішуватимуться питання щодо професійної орієнтації молоді, інші... »
7 грудня на Вінниччині відбудеться презентація роботи Оратівського районного центру зайнятості
06.12.2007
Районний центр зайнятості презентуватиме свою роботу з надання соціальних послуг населенню та роботодавцям. Захід проходитиме за участю директора Державного центру зайнятості Володимира Галицького та делегації Агентства зайнятості населення Республіки Молдова »
Новини
5 грудня в Українському домі відбулося урочисте закриття виставки, присвяченої Міжнародному дню інвалідів
07.12.2007
З 3 по 5 грудня проводилася низка загальнодержавних заходів, присвячених Міжнародному дню інвалідів. Зокрема, це виставка "Система реабілітації інвалідів в Україні", експозиція художніх творів мистецтва, виготовлених інвалідами, а також виставка вітчизняних засобів реабілітації тощо »
Служба зайнятості запроваджує новітні форми співпраці з роботодавцями
05.12.2007
Державна служба зайнятості України розпочала у Києві пілотний проект з надання роботодавцям нової унікальної послуги - подання фінансової та статистичної звітності до центрів зайнятості в електронній формі безпосередньо з робочого місця »
Державна політика щодо створення безбар'єрного простору для повноцінного життя інвалідів потребує рішучих змін
04.12.2007
Державна політика щодо створення безбар’єрного простору для повноцінного життя інвалідів потребує рішучих змін. Про це заявив учора, відкриваючи Всеукраїнську нараду „Безбар’єрна Україна”, Президент Віктор Ющенко. Учасники засідання ставили своєю метою проаналізувати стан виконання указів Президента України щодо створення сприятливих умов життєдіяльності людей з обмеженими фізичними можливостями, формування для них безбар’єрного середовища, забезпечення їх трудової, соціальної та медичної реабілітації »
Особам з фізичними вадами
"Кількість охочих працювати інвалідів збільшується"
05.12.2007
Про сприяння у працевлаштуванні громадян з особливими потребами - в інтерв'ю із заступником начальника відділу організації працевлаштування і надання послуг роботодавцям Державного центру зайнятості Валентиною Плачиндою »
Огляд ЗМІ
Соціальна політика має адресність
05.12.2007
За останні роки уряд прийняв низку нормативних актів, які значно поліпшать життя найвразливіших верств населення - людей поважного віку та нужденних родин. Проект бюджету наступного року також соціально орієнтований і спрямований на соціальний захист сімей з дітьми. Про пріоритети у соціальній сфері розповідає в. о. міністра праці та соціальної політики Михайло Папієв »
Діяльність Фонду
Відбулось перше засідання правління Фонду нового складу
На засіданні, що відбулось 29 листопада, обрано голову правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від профспілкової сторони - Жугаєвича Ярему Васильовича, заступників голови правління Фонду від урядової сторони - Іванову Наталію Іванівну та від сторони роботодавців - Прохорова Сергія Мефодійовича »
Дізнайтесь про небезпеку працевлаштування за кордоном
06.12.2007
Зателефонуйте за безкоштовним коротким мобільним номером 527 та отримайте достовірну інформацію з питань міграції та прав українців за кордоном  »


Портал нового покоління
03.12.2007
Інтерактивний Інтернет-портал Державної служби зайнятості "Труд" - це портал нового покоління, створений для професійного Інтернет-рекрутингу та для пошуку роботи в Україні  »


МОБІЛЬНИЙ ПОШУК РОБОТИ
03.12.2007
Робота знайде тебе сама! Скористайся безкоштовно мобільним сервісом від державної служби зайнятості  »


Опитування
Що для Вас є найголовнішим при працевлаштуванні?
Високий заробіток
Реалізація професійних умінь
Перспектива кар'єрного зростання
Обладнання робочого місця
Близькість від дому
Вагаюся з відповіддю
Проголосувати
Результат опитування

Новини з Веб-сайтів РегЦЗ
07.12.2007
Засідання координаційного комітету
У Кам'янець-Подільському міському центрі зайнятості 4 грудня відбулося чергове засідання міського координаційного комітету сприяння зайнятості населення (Хмельницький ОЦЗ)
далi »
06.12.2007
Дієва особа - випускник
У Сумському національному аграрному університеті відбувся регіональний навчально-практичнийй семінар з питань техніки пошуку роботи та працевлаштування випускників - "Ярмарок професій" (Сумський ОЦЗ)
далi »
06.12.2007
Тренінг-семінар
У Луганську 4 грудня відбувся методичний семінар-тренінг для начальників відділів активної підтримки безробітних "Методи роботи державної служби зайнятості і соціальних партнерів із попередження нерегульованої зовнішньої трудової міграції, торгівлі людьми і викорінення дитячої праці" (Луганський ОЦЗ)
далi »
05.12.2007
Сприяння зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями
Директор Хмельницької служби зайнятості І.Кравчук під час телеефіру ознайомив телеглядачів з послугами, що служба зайнятості надає особам з обмеженими фізичними можливостями (Хмельницький ОЦЗ)
далi »
05.12.2007
Соціальна адаптація через працевлаштування
3 грудня у Сумському міському центрі зайнятості відбувся Ярмарок вакансій для громадян з фізичними вадами. Цей захід проводився з метою надання адресної допомоги інвалідам у працевлаштуванні (Сумський ОЦЗ)
далi »
05.12.2007
Проблеми зайнятості населення на Буковині
У Чернівецькій обласній державній адміністрації відбувся брифінг директора обласного центру зайнятості Галини Чупіної щодо проблем зайнятості населення на регіональному ринку праці (Чернівецький ОЦЗ)
далi »