This version of the page http://tatet.com.ua/ua/search-consulting.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-08. The original page over time could change.
Consulting Management Consulting, Kiev, Ukraine, Recruitment and Selection Tatet
Consulting. Веб директорія Tatet.
Play Online Games
UkrRusEngGerEsp
  
Сайти  1 - 2 з 2
  1. Management Consulting, Kiev, Ukraine, Recruitment and Selection
    Пошук керiвникiв та персонала у Києві та регіонах України, HRM-консультування, психологичне тестування особистості та здібностей, организаційні та мотиваційні опитування. Для кандидатів - вакансіі, поради рекрутерів та психологів.
    Каталог: Кадрові агентства
    Регіони: місто Київ


  1. Оптимізація оподаткування, оптимізація податків, реєстрація офшорів
    Як правило, коли мова йде про оптимізацію оподаткування, перша виникаюча у всіх асоціація – ухилення від сплати податків. Всією своєю працею ми, міжнародна консалтингова компанія Tax Consulting U.K., намагаємося спростувати дану тезу! Ми за те, щоб платити всі встановлені законом податки, але користуватися при цьому всіма встановленими законом можливостями по зменшенню податкового тягаря! Ми не пропонуємо набір схем оптимізації оподатковування. Ми вважаємо, що кожен клієнт - індивідуальний і не може бути підведений під яку-небудь уже існуючу схему оптимізації оподатковування, тим більше, що стандартні схеми вже давно застаріли й можуть сильно нашкодити Вашому бізнесу. Кожна наша схема враховує індивідуальні особливості бізнесу замовника.
    Каталог: Менеджмент і організація бізнесу
    Регіони: місто Київ


Інтернет крамниця
Мобильная связь

LG KE600

Мобильная связь

Motorola RAZR V3i

Портативная электроника

DICOTA Top Traveler Advanced

Видео

Canon MD150

Портативная электроника

Lenovo ThinkPad X60s UK15LRT


Новини
 



Consulting. Веб директорія Tatet.