This version of the page http://www.rozmova.if.ua/site/sport.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-08. The original page over time could change.
РОZМОВА - Західноукраїнський Розважальний Проект (Чат Івано-Франківська та Прикарпаття, Форум, Музика, Кіно, Фото, Блог, Гумор, Еротика).
Знайомства
Перловка
VIP-Блог
Робота
Літ-РА
TOP-20
Каталог ЗНАЮ.ДЕ!
Форум
 
 реєстрація | правила | хто в чаті 
Логін: Пароль: Головна Музика Фільми Партнери Реклама
 
Меню
Новини РОZМОВИ
VIP-Блог
ТОП 100 Фото ЗНАЙОМСТВ
Робота
Z-Стиль
Каталог ЗНАЮ.ДЕ!
Спорт
TOP-20
Новини міста
Перловка
Музика
Фільми
VIP-Клуб
Партнери
Реклама
Форум
Наші банери
CREATIFF Design
Статистика
Зараз у чаті: 26 особи
Партнери


СМIШНО.КОМ

Обмiн файлами UPLOAD.COM.UA

 

|| Спорт

 09:29 04.01.2007 Спорт   Бокс. Кличко буде битися у квітні, але не з Маскаєвим

Свій наступний двобій - чемпіон світу за версією IBF у надважкій вазі українець Володимир Кличко проведе 10 березня 2007 року в Німеччині. Суперником українського боксера буде американський боксер і офіційний претендент на його титул Рой Остін.  Про це "Газеті.Ru" повідомив прес-аташе боксера Юрій Нестеренко і промоутерська компанія братів Кличків ДО2 Promotion.

Можливий об`єднавчий двобій проти росіянина Олега Маскаєва, який анонсувався на 21 квітня 2007 року не відбудеться.

   /далі.../
 
 12:40 12.11.2006 Спорт   Володимир Кличко переміг ТКО 7

[06:52:50]      Поздравляем всех с победой.

Владимир Кличко ЧЕМПИОН!
 
[06:47:55]      Владимир правой посылает Брока на помост ринга и нокаут. Владимир чемпион!
 
[06:47:24]      Владимир попадает правой, Брок покачнулся и держит удар Владимира
 
[06:46:39]      Брок, даже пропустив удар, не теряет кондиции и активности

   /далі.../
 
 18:34 10.07.2006 Спорт   Зідан отримав "Золотого м’яча" ФІФА
Капітан збірної Франції Зінедін Зідан отримав "Золотого м’яча" ФІФА - як кращий футболіст Чемпіонату світу з футболу.
Таке звання йому присвоїли за результатами опитування журналістів, акредитованих на Мундіалі. Приз за чесну гру розділили збірні Бразилії та Іспанії. Зідана визнали кращим футболістом незважаючи на те, що у фінальній грі з італійцями він отримав червону картку. Це була його остання гра. Зідан заявив, що йде з професійного футболу. За свою кар’єру він зіграв 108 матчів за французьку збірну і забив 30 голів.
   /далі.../
 
 23:32 15.06.2006 Спорт   Григорій Суркіс: "Призовий фонд для нашої команди складає 28 мільйонів доларів"

15.06.2006 18:10
Прес-служба ФФУ з Потсдама

Сьогодні у приміщенні Посольства України в Німеччині відбулася прес-конференція за участю Посла України в Німеччині Ігоря Долгова та президента ФФУ Григорія Суркіса. Майже годину учасники ділилися враженнями від дебютного матчу національної команди України у фінальній частині ЧС-2006, який Григорій Суркіс порівняв з "походом у 1 клас загальноосвітньої школи". Дебют видався невдалим, навіть провальним, але ми не втрачаємо оптимізму – попереду два матчі, де наша команда зможе проявити свої найкращі якості...

   /далі.../
 
 12:00 14.06.2006 Спорт   Сьогодні ФУТБОЛ!

   /далі.../
 
 00:31 14.03.2006 Спорт   Збірна Україна стала ворогом № 1 для команди Франції

Футбол.

Збірна Україна стала ворогом № 1 для команди Франції

 

Після жеребкування календаря відбірного турніру до ЧЄ-2008 року, яке відбулося у минулий четвер, представники збірної Франції виявилися розчарованими і звинуватили у всіх своїх бідах українську сторону.

Раймон Доменек, головний тренер збірної Франції: "Франція одержала найгірший варіант із тих, котрі можна було тільки представити. У першому турі ми повинні летіти в Грузію, а потім на нас чекає довгий переліт додому і гра в другому турі зі збірною Італії. Думаю що ні ми, ні італійці не збиралися грати між собою так рано.

   /далі.../
 
 20:39 12.03.2006 Спорт   Футбол. Євро-2012. Зворотній хід?
Галас з приводу будівництва біля НСК "Олімпійський" та можливої "загибелі" стадіону досяг свого апогею. На недільному засіданні Виконкому ФФУ Григорій Суркіс заявив, що якщо будівництво до середини березня біля стадіону не буде припинено, то на засіданні Виконкому буде поставлено питання про відкликання заявки на проведення Євро-2012 в Україні.
   /далі.../
 
 12:16 07.03.2006 Спорт   Зимова Олімпіада 2006 Турин. "Мовою цифр".

Зимова Олімпіада 2006 Турин

"Мовою цифр"

 

Ігри в Турині вже стали історією. Виступ українців на цих змаганнях керівники олімпійського спорту вже охрестили успішним. Якщо брати за медальним показником, то дійсно, у порівнянні із Олімпіадою в Солт-Лейк-Сіті українці додали в медалях. На іграх 4-річної давнини в США у нас було нуль нагород, а тепер аж дві бронзи.

   /далі.../
 
 23:33 02.03.2006 Спорт   Блохін розпочав підготовку до ЧС-2006 з нулів

У суперники збірної України на матч 28-го лютого пророчили кілька команд серед яких була й збірна Китаю і навіть Голландія, а прийшлося українцям в цей день грати в Баку з командою Азербайджану. Нічийний результат цієї зустрічі навряд чи має значення для будь-якої з команд.

Звичайно, Україна в ранзі учасника чемпіонату світу більше прагнула перемогти і моменти для цього були. Не так багато як би цього хотілося, але після ударів Калініченка, Реброва м`яч міг опинитися у воротах господарів. Найреальнішу нагоду для взяття воріт під кінець двобою мав Бєлік, але на скористався помилкою голкіпера і замість влучного удару у пусті ворота притирмав дещо м`яч і був збитий захисником азербайджанців, а суддя пенальті не дав...

   /далі.../
 
 22:56 24.02.2006 Спорт   Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі.

 „Битва титанів”

„День перший”

Цього року матчі Ліги Чемпіонів уже на стадії 1/8 фіналу принесли нам просто таки фантастичні протистояння кращих клубів Європи, деякі із них вартували б фіналу цього турніру, але, як казав відомий нам Президент України Л.Кравчук – „маємо те, що маємо”...

   /далі.../
 
 22:53 24.02.2006 Спорт   Футбол. "Рожеві мрії Ахметова"...

Мрія Рината Ахметова про виграш єврокубку знову переноситься. Донецький "Шахтар" припинив свій виступ у Кубку УЄФА на стадії 1/16 фіналу, програвши за сумою двох матчів французькому "Ліллю". Після поразки в першій грі з рахунком 2:3 у Донецьку команда Мірча Луческу на футбольному полі, яке більш нагадувало болото, завершила гру з блідими нулями на табло.

   /далі.../
 
 07:15 23.02.2006 Спорт   Грушина та Гончаров - бронзові призери Турина

Грушина та Гончаров - бронзові призери Турина

Український дует Олена Грушина/Руслан Гончаров виборов бронзові медалі у фігурному катанні серед танцювальних пар на олімпійських іграх в Турині. Українцям лише 0,22 бала не вистачило до срібних медалей, які отримали американці Таніт Белбін та Бенжамін Агосто.

   /далі.../
 
 11:50 16.11.2005 Спорт   Єгипетський „Аль-Ахлі” – найсильніший клуб Африки
Переможцем Африканської ліги чемпіонів став єгипетський клуб „Аль-Ахлі". В фіналі він виграв у „Етуаль дю Сахель" з Туніса. В Сусі була зафіксована нульова нічия, а в Каїрі єгиптяни впевненно взяли гору – 3:0 (Абутрека, 20. Хосні, 50. Баракат, 90+2). З командою переможців працював португальський тренер Мануель Жозе, котрий привів її до тріумфу в Лізі в 2001 році. Всього на рахунку „Аль-Ахлі" чотири титуланайсильнішого клуба Африки – на один менше, чим в співвітчизників із „Замалека". „Етуаль дю Сахель" і рік тому грав у фіналі, але поступився нігерійському „Еньїмба".
   /далі.../
 
 11:49 16.11.2005 Спорт   Ліппі запропонували продовжити контракт зі збірною Італії
Президент італійської футбольної федерації Франко Каррара заявив, що готовий запропонувати тренеру збірної Італії Марчело Ліппі новий контракт, повідомляє офіційний сайт УЕФА. „Ми дуже задоволені, хотіли би працювати з Ліппі і далі і з готовністю продовжимо з ним контракт", - сказав Карраре. Діючий контракт Ліппі закінчується після чемпіонату світу 2006 року. Нагадаємо, що він очолив збірну Італії після ЧЄ-2004, прийшовши на зміну Джованні Траппатоні. Під керівництвом Ліппі італійці впевнено пробились на чемпіонат світу.
   /далі.../
 
 11:48 16.11.2005 Спорт   Кан не збирається покидати збірну після ЧС-2006
Голкіпер збірної Німеччини Олівер Кан не впевнений, що завершить кар’єру на рівні національної збірної по закінченню чемпіонату світу в Німеччині. „Я маю намір виступати ще протягом двох років. Не впевнений, що не захочу грати за збірну. Все буде залежати від мого стану", - цитує  Reuters слова 36-річного Кана.
   /далі.../
 
 11:42 16.11.2005 Спорт   ЦІКАВІ ФУТБОЛЬНІ ФАКТИ
• 22 січня 1927 року відбулась перша в історії радіотрансляція футбольного матчу – на стадіоні „Хайбері” лондонський „Арсенал” зустрічався з „Шеффілд Юнайтед”. Крім цього „Арсенал” був першою командою, яку показали по телебаченню. 16 вересня 1937 року в товариському матчі зустрілись основа і другий склад „канонірів”.
   /далі.../
 
 18:26 13.11.2005 Спорт   Віталій Кличко може повернутись на ринг заради двобою з Льюісом
Бывший чемпион мира по боксу в супертяжелом весе по версии WBC украинец Виталий Кличко, объявивший о завершении карьеры, заявил, что может вернуться на ринг. Произойдет это в том случае, если на бой с ним согласится британец Леннокс Льюис, который завершил свою карьеру в 2003 году после победы как раз над Виталием Кличко.
   /далі.../
 
 12:48 10.11.2005 Спорт   „В діяльності європейського футбольного союзу спортивні принципи завжди будуть переважати над комерційним”

В діяльності європейського футбольного союзу спортивні принципи завжди будуть переважати над комерційним", - заявив сьогодні розпорядчий директор організації Ларс-Крістер Ольссон на засіданні Виконавчого комітету УЕФА на Мальті. Так він відреагував на поставлене питання про те, чи не вважає він що фінансові аспекти стали переважати над спортивними складовими футболу. "Приймаючи рішення ми надаєм перевагу спортивним принципам, - відзначив пан Ольссон. – Так, в футболі зараз крутиться дуже багато грошей, але це тільки від того, що наш спорт надзвичайно популярний".

Використані матеріали uefa.com

   /далі.../
 
 12:29 10.11.2005 Спорт   КЛИЧКО ЗАЛИШИВ БОКС. І піде в мери Києва?

Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко в середу заявив про завершення боксерської кар’єри і відхід з великого спорту, повідомляє офіційний сайт братів Кличків.

«... Останнім часом я більше боровся не із суперниками, а із власними травмами». - заявив Віталій Кличко. - «Складне рішення про віхід із спорту, я прийняв на вершині боксерської кар’єри, і передаю чемпіонський пояс у руки Всесвітньої Боксерської Ради.

   /далі.../
 
 12:24 10.11.2005 Спорт   ФУТБОЛ. "Динамо-Шахтар".

В понеділок зіграні останні матчі першого кола чемпіонату України. У Донецьку, лідери турнірної таблиці київське “Динамо” і донецький “Шахтар” повинні були поділити між собою перше і друге місце перед початком другого кола.

Обидві команди провели спокійний вичікувальний футбол, більше відсиджувались в обороні, ніж атакували. В результаті мали приблизно рівні можливості для взяття воріт суперника.

   /далі.../
 
 [ 1 ] 

 Новини РОZМОВИ
   Новини від ТРК "Діскавері"

   Регулярний Чемпіонат Розмови з Футболу!

   Energy Of Life

   Свято Святого Миколая.

   Не вистачає кредів? Поповняй через SMS!

   DJ Anna Lee (Energy of Life)
Пошук
Реклама
Оголошення

Запрошуємо Вас відвідати Інтернет-центр програми IATP, що розміщений за адресою м. Івано-Франківськ, пл. Міцкевича, 2 та скористатися БЕЗКОШТОВНИМ доступом до Інтернет.

Робочий час центру: 12:30 - 17:30.
Телефон: 750740.

   /далі.../

© 2003-2005 CREATIFF Design / CREATIFF Холдинг