This version of the page http://www.autodrive.com.ua/en/faq/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-08. The original page over time could change.
AUTO-Drive - Car Rentals, Rent a Car, Rent a Scooter in Ukraine, Kyiv, Kiev, Lviv, Lvov  :: FAQ
FAQ
Ask question

Frequently asked questions

Потрібен автомобіль в оренду підприємству в м. Рівне на термін до 1 року . Чи передбачається зниження тарифу?

Звичайно передбачається, при чому такий період передбачає суттєві знижки на оренду авто і величина знижок обумовлюється в процесі переговорів. Для цього Вам необхідно звернутися в представництво АВТО-Драйв у Рівному, за адресою, що вказана на сайті в каталозі "Представництва".

А таксі дешевше.

По-перше:Такого класу авто вам не надасть жоден автопарк таксистів.

По-друге: Таксі та прокат авто це послуги, які не пересікаються. Не одного нашого клієнта привозили таксисти і давали свій мобільний телефон і пропонували "дешеву" ціну, однак клієнт залишався в нас і брав авто на прокат.

 

якщо брати на прокат скутер або мотоцикл з більшим обємом мотора, то чи потрібно мати посвідчення водія?

У нас видають виключно 50-ти кубові мотороллери, які не вимагають водійських прав з категорією А. Наразі більшого об'єму мото не здаємо.

скільки часу займе оформлення на мопед ? наперед вдячний

Перший раз до 20 хв., згодом як ви будете в базі 2 хв.

Однак радимо скутери замовляти і брати з 9:00 до 16:00, бо потім може вже і небути.

Чекаємо на вас.

 

Чи може взяти скутер в оренду людина що не проживає у Льові (мені 22 роки). Я часто буваю в Вашому місті і дуже зацікавила Ваша пропозиція

Звичайно, ви можете взяти скутер навіть якщо ви громадянин іншої країни. У нас є постійні клієнти, які бронюють скутери на перед, з Києва, Дніпропетровська, Одеси та ін.

Мені потрібен автомобіль на один день, неділю. У контактах сказано, що робочі дні у вас Пон.-Суб. із 9:00 до 17:00 Чи можливо узяти-здати автомобіл

Дане замовлення потрібно проводити завчасно, у неробочі години вихід менеджера додатково оплачується.