This version of the page http://www.vstu.vinnica.ua/ua/news5.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
 Новини 
на головну карта сайту
  У КВН... ТІЛЬКИ ДІВЧАТА 2007-11-07

      Ґендерний варіант цієї популярної студентської розважанки запропонувала команда Інституту менеджменту і екології та економічної і екологічної кібернетики. Чим завоювала симпатію глядацької зали, журі і четверте місце у півфінальних університетських іграх КВН, зовсім незначно відірвавшись за балами від третього.

   Змагалися за вихід на вирішальний тур кавеенівських змагань команди шести інститутів (ІнРТЗП команду не виставив). Можна констатувати — середній рівень команд помітно зріс. Не було двозначностей, фізіологічних жартів, некоректностей.
   Готувати дотепності і жарти, шліфувати свої театральні здібності допомагав командам цьогорічний випускник нашого університету, улюбленець шанувальників КВН Юрій ПОСТОВИЙ. Тож, півфінал не мав жодного шансу не вдатися.
   Хоча Юра вихованець Інституту інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії, цьогоріч його інститут відпочиває.
   Перемогла команда КВН Інституту машинобудування та транспорту.
   Другу позицію на п’єдесталі посіла команда Інституту автоматики, електроніки та комп’ютерних систем управління.
   Треті — Інститут будівництва, теплоенергетики та газопостачання
   Фінал відбудеться в кінці січня.

   Професійний підхід до підготовки команд КВН не лише старшокурсників. 22 листопада — ігри КВН першокурсників. У них може взяти участь будь-який студент, що має хоч найменший хист до цієї гри. Готує їх до дебюту на університетській сцені сам Андрій ТРУБНІКОВ — капітан команди «Вінницькі перці», чемпіона Вищої української ліги КВН. До речі, він вихованець кузні кадрів для КВН — нашого ВНТУ. І більшість вінницьких кавеенників, які грають не лише на рівні міста, а й на рівні України — це наші випускники.
   Андрій закінчив Інститут машинобудування та транспорту, котрий і зараз в університеті має високий рейтинг стосовно кавеенівських перлів. А щодо професійності жодних перебільшень — «вінницькі перці» єдині, хто має трудову книжку, де у графі «професія» написано «кавеенщик» з підписом Маслякова.

   В подарунок до Дня студента 16 листопада «Вінницькі перці» виступлять на університетській сцені. Звісно, безкоштовно.
   На фіналі Вищої української ліги КВН судді відзначили групу підтримки нашої команди, яка постійно скандувала: «Вінницькі перці» – найкращі!». Кілька сот студентів «політеху» приїхали до столиці, щоб вболівати за свою улюблену команду. А потім вирушили і до Москви, аби підтримати «Вінницьких перців» в боротьбі за вихід до ? Прем'єр-ліги КВН.
   Нині хлопці і дівчата нашого університету за підтримки студентського профкому готуються до нової поїздки до столиці держави — 6 грудня у київському палаці «Жовтневий» «Вінницькі перці» боротимуться за Зимовий кубок КВН-2007 (інша назва — Президентський кубок).
   Допоможім «Вінницьким перцям» завоювати і привезти Кубок у Вінницю!