This version of the page http://4service.com.ua/ua/82/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Mystery Shopping | :: 4Service :: Mystery Shopping ::
Українська
English
Русский
Про компанію Сім причин Історія Місія Ресурси / переваги Асоціації Вакансії Контакти
Як поліпшити сервіс? Про Mystery Shopping Історія Mystery Shopping Mystery Shopping сьогодні
Консалтинг Mystery Shopping Презентація АЗС
Список клієнтів Відгуки Кейси
Банки і фінансові установи АЗС Роздрібні мережі Ресторани Готелі
Новини Статті
Головна сторінка > Послуги > Mystery Shopping
Новини
06.11.2007 - Нас десять тисяч!
Станом на 06-е листопада 2007 року кількість Таємних Покупців, що зареєструвалися на сайті www.job4shoppers.net, перевищило 10 тисяч чоловік »»
24.05.07 - 4Service виступив спонсором конференції MSPA Europe у Москві
24-25 травня у Москві пройшла чергова конференція Європейської Асоціації Провайдерів Mystery Shopping – MSPA Europe »»
Всі новини »»»

Вакансії

A member of:

 Контакти
вул. Межигірська, 87-а
04080, Київ, Україна
тел./факс: 545-60-25, 545-60-24
e-mail: 
info@4service.ua

Вхід для кліентів
Логін: Пароль:

Mystery Shopping

Mystery Shopping - наша головна компетенція й основний напрямок діяльності. Спираючись на розуміння потреб сервісних компаній і великий досвід досліджень якості сервісу в різних галузях сфери послуг, ми пропонуємо програми Mystery Shopping у декількох модифікаціях:

 TeamStar
Довгострокова програма Mystery Shopping с персональними індексами персоналу

 ChainStar
Стандартна довгострокова програма Mystery Shopping

 OutSpy
Репрезентативне короткострокове дослідження Mystery Shopping, вкл. Вивчення конкурентів

 SampleShop
Пробна оцінка сервису, декілька розгорнутих оцінок

 Audio Mystery Shopping
Прихований аудіозапис обслуговування

 Video Mystery Shopping
Прихований видеозапис обслуговування

 Integrity Mystery Shopping
Перевірка чесності працівників: видача чеку, оформлення купівлі тощо

 POS Index
Аудит стандартів мерчендайзингу, викладки товару, оформлення торговельної точки тощо

 

SampleShop
Хочете спробувати MysteryShopping? Замовте SampleShop!
SampleShop - пробна оцінка сервісу. Замовте 2-3 оцінки обслуговування, які виконають для Вас наші найкращі Таємні Покупці. Ви познайомитесь з методологією Mystery Shopping, побачите, якім чином відбувається оцінка, як виглядають результати. Ви зможете включити в оцінку прихований аудіо- чи відеозапис. Після SampleShop Ви обґрунтовано приймете рішення о запуску довгострокової програми. SampleShop - це недороге практичне знайомство з Mystery Shopping!

OutSpy
Дізнайтеся, якім є Ваш сервіс - замовте OutSpy!
OutSpy - репрезентативне дослідження сервісу на основі Mystery Shopping. Ви дознаєтесь про рівень обслуговування в Вашої компанії і в кожному підрозділі (філії, магазину), виявите свої сильні та слабкі сторони в обслуговуванні, зрозумієте, де необхідні покращення. Включить у дослідження конкурентів, и Ви дізнаєтесь, чи маєте Ви сьогодні конкурентну перевагу по якості сервісу. 

TeamStar
Індивідуальні рейтинги продавців по якості сервісу
TeamStar дозволяє розрахувати Індивідуальні Індекси кожного сервісного співробітника по якості обслуговування клієнтів, по формулі \"X оцінок співробітника за період\". Отримані показники використовуються в системі оцінки і мотивації персоналу, визначаючи, поряд з іншими параметрами, фонд оплати праці співробітника.

TeamStar призводить до найбільш сильного росту мотивації обслуговуючого персоналу і вважається найефективнішим варіантом програми Mystery Shopping для поліпшення якості сервісу.

Кожна оцінка співробітника передається в центральний офіс і/чи лінійний підрозділ (магазин, філія) Замовника протягом 24-48-ми годин після відвідування локації Таємничим Покупцем, для використання в повсякденній роботі з персоналом. Звітність виконується на базі ServiceLook Online 1.0.

Сервісні компанії, що використовують сьогодні TeamStar, є національними лідерами по якості обслуговування, забезпечуючи клієнтам якість сервісу "вище сподівань".

ChainStar
Стандартна програма Mystery Shopping
Сьогодні це найбільш популярний продукт 4Serviceтм .  Всі оцінки співробітників у програмі ChainStar персоніфіковані, відбувається ідентифікація обслуговуючого персоналу за штатним розкладом, що дозволяє підсилити дисципліну обслуговуючого персоналу.

ChainStar є оптимальною програмою Mystery Shopping для ресторанів швидкого харчування, готелів, мереж АЗС і інших галузей. ChainStar допомагає забезпечити базові складові сервісу: правильна зустріч Клієнта, дружелюбність і активність персоналу, прагнення допомогти покупцю, більш повне використання технічних знань про товар/послугу і т.д. Програма включає поточну аналітику по якості сервісу в режимі он-лайн, оперативну Інтернет-звітність у 24-48 годин після оцінки сервісу (на базі ServiceLook Online 1.0), і регулярні аналітичні звіти.

DistantMeasure
Колл-центр: доброзичливість, компетентність, ввічливість операторів
Моніторинг якості обслуговування по телефону за допомогою методу Mystery Calls. DistantMeasure призначений для провайдерів мобільного зв\'язку, диспетчерських служб банків, авіакомпаній, туристичних фірм, будь-яких організацій, де велике значення має якість консультації клієнтів по телефону.

Інформація, зібрана в рамках DistantMeasure, допомагає компанії виявити недоліки в роботі операторів і провести навчання, виявити і нагородити кращих операторів, проводити регулярну атестацію персоналу колл-центру, що, у комплексі, приводить до поліпшення якості діалогу операторів із клієнтурою.

Audio Mystery Shopping
ПРИКЛАД ЗАПИСУ

Таємний  цифровий аудіозапис процесу обслуговування і консультування
Таємничі Покупці відвідують підрозділи сервісної компанії, спілкуючись з обслуговуючим персоналом, застосовуючи таємно аудіозапис діалогу на цифровий диктофон. Цифровий аудиофайл передається через Інтернет (на базі ServiceLook Online 1.0), як додаток до індивідуальних оцінок співробітників - анкетам.

Керівники підрозділів або співробітники центрального офісу Замовника, користуючись своїм правом доступу на сайт, можуть завантажити аудіофайл на свій комп\'ютер і одержати детальне і незаперечне свідчення якості роботи того чи іншого підлеглого, що контактує з клієнтом, і провести відповідну роботу.

Audio Mystery Shopping забезпечує довіру персоналу до якості оцінок, виставлених Таємничими Покупцями, і збільшує ефективність програми Mystery Shopping. Крім того, аудіозаписи служать чудовим ілюстративним матеріалом у заходах щодо навчання персоналу.

Video Mystery Shopping
Таємний  відеозапис  процесу обслуговування
Відеозапис процесу обслуговування, виконаний таємно, може використовуватися не тільки як інструмент контролю якості обслуговування, но я як безцінний матеріал для навчання персоналу.

Програма Video Mystery Shopping як продукт 4Serviceтм супроводжується консультуванням Замовника по правилам використання відеозапису в управленні і навчанні персоналу, наприклад, колективний аналіз и обговорення відео, оцінка колективом виконання стандартів сервісу працівником на запису тощо.

Video Mystery Shopping є відмінним інструментом при впровадженні стандартів сервісу в компанії (TrueTarget).

Integrity Mystery Shopping
Чи не обманюють компанію її співробітники?
Програма перевірки чесності персоналу: видача чеку, оформлення купівлі, правильність розрахунків, тощо.

POS Index
Перевірка виконання стандартів мерчендайзингу
Аудит стандартів мерчендайзингу, с фотографуванням порушень. Підготовлений аудитор відвідує Ваші магазини або філії и виконує оцінку правильності оформлення точки продаж, викладки товару, чистоту, освітлення тощо. Порушення стандартів фіксуються на цифрову фотокамеру.

Фотографії разом зі звітом аудитора надаються к Вам в офіс через Інтернет. Програма POS Index дозволяє підняти дисципліну в виконанні єдиних стандартів оформлення в Вашої торговельної мережі. 

Copyright 4Service© All Rights Reserved


    Тайный покупатель :: Стандарты обслуживания :: Таинственный покупатель :: Mystery Shopping :: Mystery Shopper :: Тайный клиент

    © 2006 :: 4Service™ :: www.4Service.ua