This version of the page http://4service.com.ua/ua/64/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Історія | :: 4Service :: Mystery Shopping ::
Українська
English
Русский
Про компанію Сім причин Історія Місія Ресурси / переваги Асоціації Вакансії Контакти
Як поліпшити сервіс? Про Mystery Shopping Історія Mystery Shopping Mystery Shopping сьогодні
Консалтинг Mystery Shopping Презентація АЗС
Список клієнтів Відгуки Кейси
Банки і фінансові установи АЗС Роздрібні мережі Ресторани Готелі
Новини Статті
Головна сторінка > Про компанію > Історія
Новини
06.11.2007 - Нас десять тисяч!
Станом на 06-е листопада 2007 року кількість Таємних Покупців, що зареєструвалися на сайті www.job4shoppers.net, перевищило 10 тисяч чоловік »»
24.05.07 - 4Service виступив спонсором конференції MSPA Europe у Москві
24-25 травня у Москві пройшла чергова конференція Європейської Асоціації Провайдерів Mystery Shopping – MSPA Europe »»
Всі новини »»»

Вакансії

A member of:

 Контакти
вул. Межигірська, 87-а
04080, Київ, Україна
тел./факс: 545-60-25, 545-60-24
e-mail: 
info@4service.ua

Вхід для кліентів
Логін: Пароль:

Історія

4Service™ - торговельна марка, що є власністю компанії "ФОРСЕРВІС". Директор ТОВ "ФОРСЕРВІС" - Олексій Цисар.

Початок
4Service™ (спочатку - Marketing Lab™) був заснований у січні 2001 як проект Олексія Цисар в одному з київських поліграфічних підприємств (ТОВ "Комп'ютерні Системи").

У січні 2001 Олексієм було закінчено розробку концепції і бізнес-плану 4Service™ як структури, що спеціалізується на послугах Mystery Shopping. На цейо момент вже був сформований великий фонд англомовних методичних матеріалів по Mystery Shopping і супутніх послугах, напрацьовані зв'язки з колегами в різних країнах і створений первинний інструментарій Mystery Shopping. Ключовим аспектом було вивчення практики на ринку Mystery Shopping в інших країнах, переважно в США.

Перший Клієнт
25 квітня 2001-го року (цю дату ми відзначаємо як день народження нашої компанії) ми почали роботу з роздрібною мережею UNITRADE, чиє керівництво із самого початку зробило якість обслуговування і клієнт-орієнтованість стратегічним пріоритетом компанії. Проект включав серію фокус-груп для вивчення очікувань і уподобань покупців у сервісі, розробку стандартів обслуговування і одну пробну хвилю програми Mystery Shopping. По закінченні пробної хвилі компанія UNITRADE уклала з нами довгостроковий договір на надання послуг Mystery Shopping, переконавшись в якості нашої роботи.

Успіх проекту
Протягом наступних років колектив 4Service™ одержав досвід виконання програм Mystery Shopping для десятків найбільших роздрібних і інших сервісних компаній України. Ми послідовно удосконалювали методологію (до нас зверталися за консультаціями колеги з Росії), збільшували штат, розширювали спектр видів послуг Mystery Shopping і поступово придбали репутацію компанії з найбільшою кваліфікацією в Mystery Shopping у пострадянському просторі, хоча насправді залишалися підрозділом, і не мали юридичної самостійності.

Незалежність
12-го березня 2004 Marketing Lab™ вийшов зі структури компанії "Комп'ютерні Системи" і був організований як незалежне підприємство - ТОВ "Сервісні Системи", що володіє правами на торговельну марку Marketing Lab™.

Подальший ріст
У 2004 році Marketing Lab™ у 4 рази збільшив портфель клієнтів і в 3 рази - фінансовий оборот. Було впроваджено декілька унікальних для СНД послуг і технічних новацій, наприклад програма ServiceLook Online 1.0, що дозволяє через Інтернет надавати клієнтам всю аналітичну інформацію з програм Mystery Shopping, чи технологія Audio Mystery Shopping, що дозволяє застосовувати таємно аудіозапис діалогу Таємничого Покупця з обслуговуючим персоналом.

У 2005 році 4Service™ вступив у MSPA Europe, ставши першою українською компанією в Європейській Асоціації Провайдерів Mystery Shopping. В кінці 2005 року ми також вступили до Міжнародного Альянсу Mystery Shopping (IMSA), що об'єднує провідні агенції по всьому світу.

За підсумками 2005 року Marketing Lab™ знову збільшив фінансовий обіг втричи, став однією з найбільших дослідницьких агенцій в Україні, зі штатом 25 осіб.

Зміна назви
25-го лютого 2006 р. відбулося перейменування компанії на 4Service™. Юридичне ім'я компанії змінено с ТОВ "Сервісні Системи" на ТОВ "ФОРСЕРВІС".

Зміна назви була викликана невідповідністю старої назви та концепції бизнесу ™ сьогодні наші послуги мають мало відношення до маркетингу, и назва "Marketing Lab" не відбиває специфіки діяльності - Mystery Shopping пов'язан з управлінням персоналом.

Нова назва відображає місію компанії, а саме роботу для покращення сервісу, роботу ЗАРАДИ СЕРВИСУ - FOR SERVICE (4Service).

Плани
Центральний елемент наших подальших планів - збереження темпів росту і поширення програм Mystery Shopping на всі нові сервісні підприємства в Україні, з метою поліпшення якості обслуговування на цих підприємствах. Ми знаємо, що зробили тільки "один крок у дорозі довжиною тисячу лі". Але ми впевнені, що зможемо пройти цей шлях - на користь нашій країні.

Copyright 4Service© All Rights Reserved


    Тайный покупатель :: Стандарты обслуживания :: Таинственный покупатель :: Mystery Shopping :: Mystery Shopper :: Тайный клиент

    © 2006 :: 4Service™ :: www.4Service.ua