This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/988_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Шеви Нива - Тюнинг Chevrolet - Тюнинг Иномарок

Тюнинг Chevrolet

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Тюнинг Иномарок  : :  Тюнинг Chevrolet

Шеви Нива

 
Дзвоник . Є "Шеви Нива" у пластику . З огляду на рідкість подібної особини, беремо не роздумуючи (у змісті на фотосесію). Через пару днів ще один голос у трубці пропонує ще один доведений варіант продукції Волзького автозаводу. Годиною , не той же самий? Але колір не збігається. Уже цікаво. ДО кінця тижня - ще два дзвоники із приводу нового позашляховика. Перший - про новий кенгурин, другий - знову про пластик. Вибираємо останній варіант і їдемо на зустріч, щоб здивуватися й остаточно переконатися - наші навчилися робити стайлинг оперативно. А іноді ще й дуже якісно.

Історія компанії EGO Style, чиї фахівці підготували цю "Ниву", у загальному - те типова для нашого тюнингового ринку, який зріє й шириться.Жила - Була фірма ASV, готовила відмінні обваження, виховувала кадри. Останні підросли й відкрили власну справу. Виховують кадри. Готовлять відмінні обваження. Більшість із потенційно цікавих колективів гинуть ще в зародку , не зумівши знайти гроші на розвиток, але в нашім випадку все пройшло вдало. "Егоїсти" змогли знайти засоби на покупку "поля для експерименту" і на розробку комплекту пластику.

Але гроші - це дрова, яким ще потрібний вогонь. Полум'я з'являється в головах відразу трьох співробітників з "ініціативної групи". Відсутність профільного утворення в членів команди компенсується прикладними знаннями й бажанням дати зрозуміти тим, хто збирається купувати ринкові "тюнинги" на "Ниву", що є дещо получше. Це "дещо получше" офіційно називається "Шторм" і представляє із себе один із самих якісних стайлинг- пакетів, коли-небудь, що знімалися нашим журналом. Спецам з EGO Style удалося помітно перетворити зовнішність позашляховика, перетворивши його із кругленького барила на колесах у візуально більше широкий і потужний автомобіль, у якім з першого погляду простежується чоловічий початок. Накачані арки, "техногенні" бампери, фотогенічна сітка замість звичної фальшрадиаторной ґрати й тонировка під колір кузова відразу виділяють цю машину серед собі подібних і піднімають її на сходинку вище, до іномарок.

Самі "егоїсти" описують цю метаморфозу так: "Нам хотілося сконцентруватися на тому , що б позбавити машину від жіночності, яка їй властива. Адже стара "Нива" була зовсім інший, більше брутальної й характерної . Ми вирішили додати трохи не занадто значних штрихів, і це, на наш погляд, пішло на користь автомобілю ". Додають цікавих деталей вигляду й колеса з гумою. Причому на пошук оптимального сполучення пішов не день і не два - по визнанню творців, цю комбінацію вони вибирали дуже довго, цілих півтора місяця. Їздили по ринках, по магазинах і в підсумку вирішили зупинитися на дорогому й безпрограшному варіанті : диски Kormetal плюс гума Michelin Synchrone 4x4. Безумовно, своїм успіхом "егоїсти" зобов'язані й самим вазовским дизайнерам, які як звичайно створили зразок "вічного" дизайну для машини, розрахованої на довгий цикл виробництва . За рубежем, приміром , на такий "долгострой" не розраховують, і їхні автомобілі носять багато сучасних рис, які, втім, найчастіше швидко застарівають. А наш свіжий "обмылочек" хоч і "підсів" уже візуально, але око не дратує. Ідеальний об'єкт для доробок - бери й додавай модні риси. ЯК удалий приклад дизайнери використовували Jeep Liberty, Jeep Grand Cherokee і Toyota RAV4, хоча хтось напевно узреет у стилістиці автомобіля й риси Honda CR-V. Але дизайн "Шеви" залишається оригінальним і цільним, не розпадаючись на окремі моменти запозичень і не маючи відвертого плагіату. Одним словом, гідна робота.

Але стайлинг - це не тільки дизайн. Багато комплектів пластику припускають просвердлювання кузова, та й після того, як накладки прийде по тій або іншій причині знімати , на кузов без сліз дивитися найчастіше буває неможливо - корозія, потертості, дірки не додають автомобілю краси. Не повторюючи помилок попередників, фахівці EGO Style вирішили відразу піти по іншому шляхові. Перш ніж почати роботу над комплектом, вони обговорили з офіційними дилерами моделі своє бачення проекту і його ринкових перспектив, а також вимоги, які продавці висувають до подібного до автомобіля. Потім прийшов час пройтися по всіх конкурентах, оцінити достоїнства й недоліки наявних на ринку комплектів.

З огляду на, що у своєму списку пріоритетів "егоїсти" на перше місце поставили саме якість, а не ціну, було вирішено застосувати технологію коробчатых виробів. По ній деталі обваження робляться не з відкритим, а із закритим профілем, за рахунок чого вони мають більшу твердість , під них не попадає волога, а кріпляться вони на герметик або двосторонній скотч, що дозволяє не свердлити кузов. "Відкритими" зроблені тільки бампери й пороги. Усі деталі встають на штатні місця, і, крім укручення шести додаткових саморезов у технологічних фланцях знизу в порогів, нічого модифікувати в кузові не треба. Петро, один із засновників компанії EGO Style, так описує свою цільову аудиторію: "Наші клієнти - це ті , хто готові платити за якість, за гарні ідеї, за добрий стосунок до їхніх автомобілів. І навіть за те, що в нас використовують тільки імпортні матеріали, а не заважають смолу, як в інших". ПРО що мова йде? Уся справа в тому, що звичайно в нас застосовують вітчизняні матеріали або заважають їх з недорогими закордонними , наприклад італійськими. А ц дава результат, що непредугадываемый, - изделие может "повести" даже после недельного лежания на полке А "егоїсти" упевнено заявляють, що використовують тільки дорогі фінські матеріали - поліефірну смолу й склотканину. Сам же пластик робиться в пригороді Петербурга, у Колпино, на Ижорском заводі . Обваження "Шторм" проектував без аеродинамічних випробувань , за допомогою винятково математичних розрахунків, але творці вважають , що якщо цей комплект і не занадто поліпшив показники серійної машини, то не погіршив їхн точно. Після створення комплекту машина пройшла цикл випробувань у природному середовищі - на ґрунтовках, бездоріжжі й у міських умовах. Метою було з'ясувати, наскільки обваження життєздатне. За словами творців, результати довели - жити буде. Після того як усі роботи були закінчені, з'ясувалося, що без обліку вартості самої машини створення комплекту обійшлося в 450 000 рублів , а ціна "Шеви Ниви" збільшила суму ще на 280 000 рублів . Але, незважаючи на значні витрати , "егоїстам" удалося удержати вартість "Шторму" на прийнятному , якщо враховувати якість виготовлення, рівні - ціна обваження з фарбуванням і установкою становить 45 000 рублів .

Не зупиняючись на досягнутому , "егоїсти" упевнено планують випуск свого наступного проекту - пластикового обваження на популярне сімейство 2108-09-99, а потім і їхніх модифікованих побратимів 2113-14-15. Збудуться чи ці плани? Хотілося б сподіватися, що все буде саме так, і по наших дорогах незабаром забігає ще більше гарних машин родом з Тольятти.

Читать статью по-русски: Шеви Нива
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: Mashina.info   (прочтена раз: 2278)   обсуждение на форуме
Смотрите также о марке Chevrolet:
  • тюнинг Chevrolet
  • тест-драйвы Chevrolet
  • отзывы про Chevrolet
  • все модели Chevrolet
  • продажа Chevrolet
  • сайт о Chevrolet - «Шевроле-инфо»
  • новости Chevrolet
Фото в галерее «Тюнинг Chevrolet» :
          
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.020 - 0.032