This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/987_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Схід-Захід - Camaro - Тюнинг Chevrolet - Тюнинг Иномарок

Тюнинг Chevrolet

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Тюнинг Иномарок  : :  Тюнинг Chevrolet

Схід-Захід - Camaro

 
Цей Camaro у Микити третій по рахункові. Був ще один - Firebird, але й він по суті той же "Камар". Так що нашого героя можна назвати справжнім фанатом марки. Гарне хобби, нічого не скажеш, хіба позаздриш. Отож - думав він, думав, чим прикрасити машину. Обважити? Краще розмалювати!

Заряд американського спорт- купе такий , що не тільки на дорогах , але навіть і в аматорських перегонах на 400 метрів перебуває ой як мало гідних суперників - недарма модель носить індекс SS. Super Sport.

Супер не супер, а спорт у наявності. Двигун літражем 5,7, солідна "вісімка", колись розвивав 350 л.с. Механічна коробка передач і задній привід - справжня класика. Ще 50 л.с. додалося після заміни впускного колектора й випускної системи. Не варто дивуватися величині цифри: мова йде про дійсно Великий двигун, так що "довесочек" цілком реальний. Хоча й без нього, що зірвалися в букс колеса димілися при різкому старті . Сила ! А Микита на питання, навіщо знадобилося додавати сил , відповів: "Коня зайвим ніколи не бувають".

ЗАГАЛОМ , звір-машина. Не вистачало хіба що виразності й індивідуальності, принаймні , на думку хазяїна. Можна було б, звичайно, спробувати "обважити", але адже це Camaro... Рука не підніметься . Так поступово дозріла ідея нанести на кузов малюнок.

Микита довго придумував, що саме зобразити. Потрібно було якось відповідати історії й духу машини. У підсумку вирішив: нехай буде Великий Каньйон у грозу. Грандіозно!

Разом з художником Віктором, який підписує свої роботи просто "Vіс", обговорили всі деталі картини до дріб'язків. Незабаром майстер приступився до роботи. Малював довго, навіть ночами.

Нарешті малюнок готовий! Звичайно, по наших ілюстраціях можна оцінити хіба що рівень роботи, а так краще дивитися вживую й поблизу... Микита задоволений, його подруга Світла - теж. Знайомі в захваті . Просто перехожі - і поготів увагою не обділяють. А один раз був випадок: Camaro на прогулянці зустрілася колона стритрейсеров, уся у вогнях "аварійок". На покатушки, стало бути, поспішають. Але побачивши машину, гонщики все кинули, зупинилися, обступили Микиту й почали розпитувати, що так як. Людин двадцять відразу. Мистецтво - велика сила !

Camaro розфарбований у столиці . Але щось схоже ми побачили й на захід, західніше - у Питере. Це робота фірми "АВТОАРТСТУДИЯ", одна з перших. І, напевно, сама заслужена. Машина виставлялася на фестивалі Sdrive, Sound & Style, що проходив на Петровском стадіоні 22-23 червня 2002 року й зайняла 3- е місце в змаганні "Air Brushing".

Автомобіль - знаменитий Mitsubishi 3000 GT - досить шустрий навіть для спорткупе. Тому власник вирішив нічого не допрацьовувати в механіку , а звернути фантазію на зовнішність

Для початку зробив шкіряні вставки в салоні - яскраво-червоні, під колір кузова. Пізніше побажав прикрасити кузов більшим мальовничим полотном . Художник, подумавши, запропонував показати "атомне" нутро машини. Але робити так, як малює на цю тему більшість колег по цехові (рваний метав, а крізь нього - механізми), не став. Замість того зобразив якийсь тент, який здуває з кузова потік вітру , оголюючи ядерний двигун з безліччю деталей. Оригінально!

Два автомобілі з різних частин світла , два різні власники, дві столиці, два художники. При зовнішній схожості двох червоних спорткупе малюнки на них абсолютно різні. Виходить , що й характер теж. От маленький приклад можливостей аерографії.

Читать статью по-русски: Восток-Запад - Camaro
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: Mashina.info   (прочтена раз: 710)   обсуждение на форуме
Смотрите также о марке Chevrolet:
  • тюнинг Chevrolet
  • тест-драйвы Chevrolet
  • отзывы про Chevrolet
  • все модели Chevrolet
  • продажа Chevrolet
  • сайт о Chevrolet - «Шевроле-инфо»
  • новости Chevrolet
Фото в галерее «Тюнинг Chevrolet» :
          
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.052 - 0.065