This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/860_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Тюнинг УАЗ-31519 - Тюнинг УАЗ - Тюнинг отечественных авто

Тюнинг УАЗ

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Тюнинг отечественных авто  : :  Тюнинг УАЗ

Тюнинг УАЗ-31519

 
На думку запеклих мисливців і рибалок, самим придатним автомобілем для їзди по пересіченій місцевості є УАЗ. Доступна ціна й гарна прохідність - відмітні властивості цього автомобіля. Але деякі якості стандартної комплектації УАЗА можна поліпшити

Саме із цим нам і довелося зштовхнутися . Вихідним став УАЗ-31519. Вимоги замовника були такі: максимум комфорту, підвищена прохідність і самий немаловажний фактор - надійність. Для поліпшення прохідності були замінені стандартні диференціали обох мостів на диференціали з автоматичним блокуванням (при пробуксовці одного з коліс друге обертається разом з ним). Далі піддалися зміні коробки передач і роздавальна коробка, вони були усиленны, а задні ресори при пробігу всього в тисячу километоров просіли і їх довелося замінити на посилені, передні ресори також піддалися заміні, за компанію. Із салону автомобіля зникли задні сидіння, передні сидіння були замінені на веллюровые від минивэна. Під сидіння пасажира була встановлена автомагнитола. Передні динаміки також були розташовані під передніми сидіннями, а трехполосники знайшли своє місце на задніх стійках . Обшивання з ковролина, шумоізоляція й застелений міцною гумою підлога , додали інтер'єру автомобіля цілком пристойний вид і удобстава для чищення салону після вдалого полювання , а обробка задніх дверей з нержавіючої сталі оригінальна ипрактична. Для кращої вентиляції "рідні" кватирки були замінені на зсувні, а зроблений у даху люк, дозволяє не тільки ефективно провітрювати салон, але й полювати в русі . Екстер'єр УАЗА піддався значним змінам. Замість штатних бамперів установили кенгурятник із труби значного діаметра. Як і всі всюдиходи УАЗ придбав потужну лебідку з дублюючим керуванням із салону. З погляду надійності й безпеки електропроводка й блок запобіжників були змінені. Блок, що раніше складався із трьох запобіжників, перенесли в салон і кількість запобіжників зросло до шістнадцяти . Вийшло так, що майже кожна электроцепь стала захищена плавкими вставками. Щоб впевненіше пробиратися в лісі в темний час доби були встановлені додаткові світлові прилади . Протитуманні фари на "кенгурятнике", фари- шукачі на бічних стійках і задній галогеновый ліхтар, включаються навіть при виключеному запалюванні . Для інформативності на панелі додалися тахометр, годинник, кнопки керування лебідкою, тумблери салонного світла й контрольні лампи ближнього й далекого світла . Також переробці піддалася система опалення салону. Кардинально змінилася конструкція грубки, мотор нагрівника був запозичений у закордонного автомобіля. Збільшився потік повітря, що нагнітається, і, відповідно, у салоні стало значно тепліше. Також був замінений генератор на могутніший . Система запалювання придбала трохи інший вид . Від розподільника запалювання штатної системи нічого не залишилося , його замінив трамблер імпортного виробництва з деякими переробками, що дозволило знизити відсоток пропуску іскри на підвищених оборотах двигуна.

Читать статью по-русски: Тюнинг УАЗ-31519
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: Mashina.info   (прочтена раз: 5158)   обсуждение на форуме
Смотрите также о марке УАЗ:
  • тюнинг УАЗ
  • тест-драйвы УАЗ
  • отзывы про УАЗ
  • все модели УАЗ
  • продажа УАЗ
  • новости УАЗ
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.021 - 0.034