This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/859_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
УАЗ Hunter - Тюнинг УАЗ - Тюнинг отечественных авто

Тюнинг УАЗ

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Тюнинг отечественных авто  : :  Тюнинг УАЗ

УАЗ Hunter

 
"Головному по тюнингам" у журналу живеться непросто: буквально щодня телефон розривається від потоку нових "заряджених" автомобілів, які треба фотографувати, тестувати, описувати... І як не дивно, найчастіше пропонують "брабусы" з "хаманнами". Я вже забув, коли востаннє бачив "стоковий" Мерседес або BMW. Але от мені на стіл лягає запрошення випробувати УАЗ у тюнинге. Оскільки ніхто не телефонує , я апріорі ставлюся до цього більш позитивно. Тим більше що при проголошенні вголос цієї абревіатури у свідомості починає працювати " слайд-апарат" з багатим відеорядом. От на вицвілої армійської фотке мій батько позує із друзями на тлі штабного УАЗИКА. Їм усім пекуче. Наступна картинка: темно-зелений "козел " тягне із пришляхового болота кремову "шістку", яку туди на дах уклав мій дядько. А я дивлюся, як попутно незграбно доглядає за його дружиною водій з місцевого колгоспу. Зміна декорацій – і ми на старті хронометрируемого спецучастка трофи "Ладога". Кусають комарі, коштує УАЗ, а поруч штурман з водієм ніяк не можуть домовитися , до якого рівня спускати величезні "тридцять п'яті" колеса. Наоравшись, вони по черзі ляскають дверми й стартують. Немов у дешевому фільмі про подорожі в часі , картинки прискорюються, образи зливаються в нескінченну колірну розмазню, потім усе вповільнюється, і от я стою на майданчику перед машиною. Наш час

Я не розумію, чому цю машину Хантером назвали. Точніше навіть, її назва звучить як Hunter, але для країни з низьким рівнем англомовної грамотності це не настільки важливо. Могли адже назвати не Хантер, а "Мисливець", тим більше що для полювання цей автомобіль підходить краще, чим будь-який іншої . У кожному разі ця машина, схоже, назавжди залишиться таким же символом нашої країни, як посмішка Гагаріна. Адже за відносно новою личиною ховається добре відомий усім дембелям і підкорювачам цілини "чотириста шістдесят дев'ятий" УАЗ. І це – трагедія відмінної конструкції, яка завдяки своїм якостям могла стати не менш популярної , чому Дефендер або Рэнглер. Але той, хто не згодний із твердженням про те, що це справжній тюнингованный автомобіль, нехай першим кине в мене камінь. Був УАЗ. Вирішили йому підняти потужність. Викинули карбюраторний, поставили інжекторний двигун. 128 сил ! Трансмісія не справлялася: вставили імпортне зчеплення й нову коробку. Мости поміняли. Їхати став швидше. Поставили нові гальма. У салоні замінили "сидушки", вставили нове кермо так панель приладів . Стовідсотковий тюнинг! Інша справа , що в країні, де тюнингом звичайно йменують перетворення сімейних седанів у подобу біпланів першої світовий – тих , що були із численними крилами - етажерками – серйозні модифікації майже не затребувані. А от зовнішній тюнинг – зовсім інша справа . Але при чому тут УАЗ?

Питання не залишилося без відповіді в офісі "Авто XXI" – петербурзького дилера знаменитої марки й даної моделі. По^-зчитавши, що після покупки УАЗА (близько 190 тис. руб.) до найближчого конкурента "Шеви Ниви" (близько 290 тис. руб.) залишається ще приблизно три тисячі умовних одиниць, фахівці вирішили пустити здачу в справу. Під час нашої спільної прогулянки з'ясувалися й основні області застосування коштів . Я давно не їздив на УАЗАХ, але підозрюю, що на звичайні ульяновські позашляховики не ставлять таких дисків і таку гуму. Не знаючи модель дисків, назву шини – Yokohama Geolandar. Нехай японці обрадуються . До речі, зубасті шини додатково піднімають машину над іншим миром . І це зовсім не дрібниця : кліренс Хантера не так великий, як в армійських версій УАЗА, тому зайві сантиметри дорожнього просвіту йому не зашкодять .

Кузов машини попереду й позаду "обороняється" від прибульців потужними сталевими трубами – такі "кенгурины" виробляються прямо тут і доступні всім місцевим джиперам. Незважаючи на те що витрати на колеса й металеві бар'єри повинні були "з'їсти" більшість грошей, "їхн ще залишилося ". На аерографію. Не смійтеся, остання лягла на борти так вдало, що, що проїжджав повз на "козлику " патруль, як мені здалося, віддав честь. Ще б: судячи з коліс, у мене отут усередині повинен бути полковник, ніяк не менше. Наш звичайно, не натовський.

Тому що літературно обробляти інформацію про зміни в конструкції УАЗА не здається можливим, приводимо майже без купюр: "Суцільнометалевий кузов нової моделі взятий у модифікації УАЗ-31519, щоправда, закріплений він не прямо на рамі, а на гумових подушках німецького виробництва демпферів, що виконують роль, коливань. "Особливість" нової моделі дизайнери відзначили пластиковими бамперами й ґратами радіатора з того ж матеріалу. На автомобіль тепер установлюються зсувні стекла замість поворотних кватирок, розстібні двері замість відкидного борту й дах з новою выштамповкой. У салоні встановлені м'які сидіння з регулюванням поперекової підтримки, нова комбінація приладів , є тихорєцька оббивка дверей і шумоізоляція з ворсовими килимками на підлозі . Під капотом машини коштує бензиновий чотирициліндровий мотор ЗМЗ-409.10 обсягом 2.7 літра й упорскуванням палива (мошность 128 л.с.). З моторами поставляються пятиступенчатые коробки передач – "арзамаські" (до речі, замість другої передачі тут задня, а друга – там, де звичайно перебуває четверта). Крім цього, у приводах передніх коліс коштують шарніри рівних кутових швидкостей типу Birfiel, а місце штатного кошика зчеплення займає комплект Luk. Замість прямозубої роздавальної коробки з'явилася нова "раздатка" з косозубыми шестірнями. Вона працює набагато тихіше й долговечнее. Перемиканням завідує один важіль замість двох, а передаточне число понижувальної передачі збільшене до 1.94. У машини тепер є нові "спайсеровские" мости (ресурс яких 200 тисяч км.) з нероз'ємним картером, які встановлюються на пружинах попереду й малолистовых ресорах позаду. Від уже знятої з виробництва "шестидесятки", моделі 3160, запозичені рульове керування й гальмова система: усі нові машини будуть оснащуватися дисковими передніми гальмами, модернізованими барабанними позаду й гідропідсилювачем рульового керування, що значно поліпшують керованість".

Спортивна форма машини не викликає дорікань, і виступити на рівні з маститими позашляховиками він цілком здатний у будь-якому джип-триале. Більш того! Автосалон, звідки ми забирали УАЗ, стоїть на вулиці , покритої рейками й тим, що залишилося від давним-давно покладеного асфальту, а саме величезними кам'яними ямами. "Триал" почався відразу за воротами салону, і УАЗ витримав його із честю, продемонструвавши м'яке й швидкий рух по міському бездоріжжю. Це що, мені розповідали, що ще в сімдесятих роках три серійні УАЗА без лебідок і противобуксовочных ланцюгів піднялися на Ельбрус на висоту чотири тисячі метрів. І з'їхали назад без сторонньої допомоги. маршрут, що повторював їхн, Лендровер дотепер іржавіє в подножья. От тільки в Книгу рекордів Гиннесса однаково записали його: за те, що хоч піднявся , а, що повернулися наших там і немає. Де, чорт візьми, справедливість? Нова машина цілком може подужати повторення подвигу своїх попередників, адже, по суті справи, автомобіль залишився таким же, яким був його армійський предок-"дедок". От тільки по якісних дорожніх покриттях він їздить значно краще: поліпшена шумоізоляція, гідропідсилювач, ШРУСЫ, гарне зчеплення, пружини попереду – усе це грає свою позитивну роль у Хантера. Машин, як ще напевно років п'ят- десят прий підтримува у наш країн імідж сам ", щонеубиваемого и проходимого" внедорожника на Сьогодення "мобільного пам'ятника", на постаменті якого вибиті тільки три букви – УАЗ. І в моєму стільниковому телефон директора салону, що люб'язно надав машину для тесту, має тільки це ім'я. Адже всіх нас коли-небудь не буде. А УАЗ – залишиться .

Читать статью по-русски: УАЗ Hunter
Проголосуйте за статью (средний бал 5, голосовало 3)
Источник: Mashina.info   (прочтена раз: 5379)   обсуждение на форуме
Смотрите также о марке УАЗ:
  • тюнинг УАЗ
  • тест-драйвы УАЗ
  • отзывы про УАЗ
  • все модели УАЗ
  • продажа УАЗ
  • новости УАЗ
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.016 - 0.028