This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/44_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Шумоізоляція - Внутренний тюнинг

Внутренний тюнинг

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Внутренний тюнинг

Шумоізоляція

 

Приємно вести машину у відносній тиші. НА жаль більшість Російських автомобілів не може похвастати цим. У зв'язку із чим, їсти зміст витратитися на пристрій шумоізоляції у вашій машині. Це порівняно недорога процедура, як при проведенні робіт самостійно, так і при проведенні робіт вавтосервисе.

Шумоізоляцію слід проводити комплексно, у наступних місцях: - подкапотное простір - салон автомобіля - багажник автомобіля

Ізоляція подкапотного простору . 1. Ізолюємо сам капот (доцільніше ізолювати його цільним аркушем ізоляції) Для цієї роботи найкраще підходить ізолюючий матеріал з фольгированной стороною толшиной 5 мм., його слід приклеїти до капота, і закріпити за допомогою невеликих саморезов до ребер жорсткості капота ( у кутах , по центру й у серединах сторін ). 2. Ізолюємо щиток, що відокремлює руховий відсік від салону автомобіля Для цього так само підходить ізолюючий матеріал з фольгированной стороною толшиной 10 мм. Для цього необхідно зняти всі елементи ( Вакуумний підсилювач гальм, головний циліндр зчеплення, тяги педалі газу, і т.д.), прикріплені до цього щитка. Після чого вимити його за допомогою розчинника й приклеїти цільний аркуш шумоізоляції. Помічу, що аркуш необхідно розмічати й вирізати таким чином, що б нижня частина його заходила на днище автомобіля як мінімум на 15-20 див ., а бічні частини заходили на брызговики на 10 див . Аркуш шумоізоляції необхідно приклеїти гумовим клеєм, після чого зробити монтаж усіх знятих елементів. У шумоізоляції не повинне бути відкритих дір і щілин!

Ізоляція салону автомобіля. 1. Ізолюємо двері . Для цього розбираємо оббивку всіх дверей. Нижня порожнина дверей заливається густим антикорозійним матеріалом, що дозволяє значно знизити бренькіт дверей. При необхідності (якщо відсутня заводська проклейка) проклеюємо внутрішню частину дверей ізолюючим матеріалом ( для цих цілей підходить невеликий шматок герлена) приблизно 20*20 див . проклеюємо із внутрішньої частини оббивку двері (тонкий аркуш паролона 2-5 мм.). Збираємо двері. 2. Ізолюємо підлога . Для цього розбираємо салон автомобіля (знімаємо сидіння, килимове покриття). Покриваємо днище антикорозійним розчином. Прокладаємо шумоизоляционный матеріал (тут найкраще підходить повсть, або мішковина). Під заднім сидінням, і консоллю додатково прокладаємо аркуш паролона, це забезпечить ізоляцію шуму від коробки передач, випускної системи й карданного вала . Збираємо салон автомобіля. 3. Ізолюємо торпеду. Для цього необхідно її розібрати. Місця межторпедных стиків проклеюються ущільнювальною стрічкою (щось начебто тієї , що використовується при утепленні вікон). Прокладаємо під торпедою аркуш паролона. Збираємо торпеду, тільки слід урахувати, що всі саморезы необхідно саджати або на герметик або на гумові прокладки , це одночасно надійніше стягне торпеду й забезпечить захист від разбалтывания. Також доцільно проклеїти й інші пластикові елементи декоративної обробки салону. 4. Ізолюємо стелю. Для цього необхідно розібрати оббивку стелі. Демонтувати заводську шумоізоляцію. Приклеїти аркуші герлена ( погано, що він не надходить у продаж широкими аркушами ) Герлен повинен бути щільно приклеєний відвисання неприпустимі. ДО приклеєного герлену прикріплюємо аркуш тонкого паролона. Збираємо оббивку стелі. 5. Ізолюємо задню полицю. Для цього знімаємо оббивку полиці. Прокладаємо паролоном. Монтуємо полку на місце

Ізоляція багажника автомобіля. Ця операція виробляється головним чином, для ізоляції звуку від задньої підвіски й глушителя. Для цієї операції розбирається все оббивка багажника. Дно багажного відсіку проклеюється герленом ( попередньо миється). Після чого прокладається товстим паролоном (20-50 мм. ЗАЛЕЖНО від марки машини). Крила зсередини проклеюються герленом або теплоізоляцією, важливо: вона не повинна убирати вологу! ДО задньої стінки багажника рекомендується так само приклеїти паролон. Кришка багажника проклиевается 10 мм. Шаром паролона ( у випадках відсутності оббивки рекомендуємо проклеїти герленом, і на нього повсть темного кольору ).

Підведемо підсумки: Для виконання комплексу шумоизоляционных робіт необхідно: Антикорозійне поктытие (2-4 кг) Герлен (2-3 м.кв.) Паролон 5 мм, 10 мм, (аркуш 20-50 мм.) Фольгированная Теплоізоляція Повсть Саморезы Клей (суперклей і момент, герметик)

Вище описаний найбільш повний комплекс ізолювання, для кожної конкретної машини він може бути як трохи більше, так і небагато менше. У гарних сервисцентрах вартість таких послуг буде коливатися від 5000 до 20000 рублів ( залежно від складності й повноти робіт. Самостійно таку роботу можна виконати за добу за умови наявності всіх інструментів, матеріалів і гаража сямой.



Читать статью по-русски: Шумоизоляция
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: mashina.info   (прочтена раз: 2709)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.017 - 0.030