This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/41_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Перестановка меблів - Внутренний тюнинг

Внутренний тюнинг

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Внутренний тюнинг

Перестановка меблів

 

Rider. Їздець, значить... Цікаво! А як воно на дотик? Тим більше цікаво, що "райдеры" - сидіння московського виробництва - з'явилися на ринку недавно . Розроблено вісім модифікацій. Усе - універсальні, тобто їхн можна поставити в будь-який автомобіль. І вибір непоганий

Назвати салон "класики" зручним може тільки переконаний аскет. Створюється враження, що розробляли його люди з короткими ногами й довгими руками - для таких же, як вони. Порожнього покладене кермо неспритне, не всі добре й з педальним вузлом. ЗАГАЛОМ , взявшись за модернізацію, ми зрозуміли: робота має бути нежартівлива. Почати вирішили з установки сидінь. Сподобалися моделі нової вітчизняної торговельної марки - Rider.

"Економ" - недорога альтернатива серійним кріслам, що залучає більше комфортною посадкою. Сталевий каркас розміщений усередині пінополіуретанового наповнювача, з якого відлиті подушка й спинка. Ціна "Економа" - 75 у.е. - дорожче штатного сидіння на ту ж "п'ятірку", але навіть із найдешевшими "рекарами" і "спарками" не зрівняти .

"Комфорт" - ортопедичне крісло для тривалого щоденного водіння. Розроблювачі вважають , що воно гарантує правильну посадку за кермом. Напевно, найбільше таке крісло сподобається професійним водіям, у яких частенько болить спина. Втім, і для профілактики підійде. Каркас цих сидінь, по запевненнях виготовлювача, витримує навантаження до 400 кг. "Комфорт" коштує 100 в .е.

Для установки в автомобілі представницького класу створений "Трафик". Це масивне сидіння з підголівником рамкового типу, каркас - оригінальної конструкції, зі своїми особливостями: додаткова підтримка в області стегон, поліпшений огляд назад. Але є недолік - "товста" спинка, ", щокраде" кілька сантиметрів у задніх пасажирів. На основі цього сидіння розроблене ще одне - "Трафик Комфорт", з поперековим підпором. Вартість обох сидінь - 130 у.е.

"Туризм" і "Гранд Туризм" - анатомічні крісла із сучасним дизайном, які подоходят для установки в автомобілі середнього класу, позашляховики й спорткары. "Туристичні" крісла розроблені спеціально для активного водіння. Міцний каркас сидінь, як сказав продавець, "без скрипу витримає прискорення у всіх напрямках ". А бічна підтримка не дасть водієві сповзати під час руху . Ціна та ж, що й на "Трафик Комфорт".

Модель F-10 ближче до справжніх спортивних "ковшів", ніж до звичайних крісел. Пристрій вражає: спинка товщиною 2 див з міцного склопластику, просоченого пожаропрочными смолами й доповненого імпортним стеклонапонителем. ЯК опцію - поздовжнє регулювання довжини подушки підпором. Одна з особливостей крісла - можливість установки четырехточечных ременів безпеки. Є й недолік - утруднений огляд назад. Втім, це лихо всіх крісел цього типу. F-10 найдорожче - коштує 180 у.е. Рекомендується для аматорів по-спортивному твердих "сидушек".

Для автоспортсменів і аматорів екстремального тюнинга підготовлене крісло "Профи" - справжній спортивний "ківш" з мінімальною вагою й жорсткою конструкцією. В основі - склопластиковий моноліт. Розміри сидіння можна підганяти під фігуру конкретної людини. Як і F-10, "Профи" пристосоване для установки четырехточечных ременів.

Порадівши за экстремалов, ми на "ковші" і не претендували: вони для повсякденної їзди ніяк не годяться - при частих зупинках з выскадками- посадками здоровенна бічна підтримка буде постійно заважати . Спортсменам же безсумнівно повинна сподобатися демократична (на тлі імпортних аналогів) ціна - 130 в .е.

Посидівши у всіх кріслах, ми зупинилися на моделі "Трафик Комфорт", з рамковими підголівниками й регулюванням поперекового підпору. Оббивку вибрали зелену, під колір кузова, з велюру, із чорними бічними вставками з кожзаменителя. Натуральну шкіру відкинули відразу - занадто дорого. Тому що звичайно в нашій редакційній машині їздить хтось один , більша товщина спинки не збентежила. Хоча поїздити впятером однаково прийде . Подивлюся потім, що скажуть колеги-приятелі...

Виготовлення пари сидінь зайняло тиждень. Менше, чим за годину , майстра замінили "пятерочные" сидушки на "райдеры", і ми відправилися в шлях . Уже перші метри переконали: перестановка меблів пройшла не зрячи. Але наш тест тільки почався, так що в наступних номерах ми розповімо про враження різних водіїв від їзди в нові кріслах



Читать статью по-русски: Перестановка мебели
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: mashina.info   (прочтена раз: 1611)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.018 - 0.031