This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/31_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Пластмасовий тюнинг - Внешний тюнинг

Внешний тюнинг

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Внешний тюнинг

Пластмасовий тюнинг

 

1. СПОЙЛЕР НА КАПОТ - Він же мухоотбойник. Гуманний снаряд, який допомагає комахам не розбитися про капот і лобове скло, відводячи повітряний потік нагору. Туди ж летить і пил із дрібними камінчиками. У всякому разі, так затверджують виробники.

Важливо: з мухоотбойником на двох болтах краще взагалі не зв'язуватися. При швидкій їзді він зігне від вітру, а при дуже швидкій може й розламатися. "Правильний" спойлер прикручується в 5-6 крапках , причому у вже існуючі отвори із внутрішньої сторони капота. А тому що вони у всіх моделей різні, купувати треба не абстрактний мухоотбойник, а саме для своєї машини.

І останнє. Можна поставити чорний або безбарвний, гладкий або гофрований, з написом або без. Єдине — красити його в колір кузова якось не по поняттях.

2. РОЗШИРНИКИ КОЛІСНИХ АРОК - Без них не обійтися, якщо не хочеш , щоб широка гума стирчала по сторонах автомобіля, як лабети в черепахи. А щоб машина з маленькими колесами не здавалася через занадто більші арки виродком- куцоніжкою, знадобляться вже "зменшувачі арок". Взагалі ж комплект може включати від 4 до 24 елементів: самі розширники плюс усілякі пластикові накладки, що служать їм продовженням і, що охоплюють машину суцільним поясом. Самі товсті з існуючих розширників, 30- сантиметрові, змусять заново звикати до габаритів своєї машини.

Щодо матеріалів. Склопластик — це не для нас, розколеться на морозі . Краще, хоч і дорожче, розширники з Абс- Пластику або нового матеріалу за назвою "дурафлекс". Гарні розширники приделываются без свердління додаткових дірок — тільки за рахунок штатних отворів і всяких хитрих вставок і затисків .

3. КОЗИРОК НАД ЛОБОВИМ СКЛОМ - Як і всякий козирок, він захищає від сонця. Якщо вже купувати, то з товстою металевою трубою у вигляді каркаса. Він тримає форму при будь-якій швидкості, а крім того, кут нахилу можна регулювати — повинен же козирок мати переваги перед кольоровою наклейкою на склі . Правда, для регулювання прийде вилазити з машини: електропривод не передбачений.

4. СПОЙЛЕР НА ЛЮК - Відводить потік зустрічного вітру від люка, допомагаючи йому здійснювати функцію, що провітрює. Оскільки при наявності спойлера люк активніше витягає повітря із салону, аматоркам високих мудрих зачісок цей механізм не рекомендується. А для найпростішого люка, який відкривається тільки в одному положенні , у вигляді щілини, він просто безглуздий. Такий люк — сам собі спойлер.

Кріпиться спойлер на американській липучці “3М”, яка, говорять , відривається тільки разом з дахом.

5. СПОЙЛЕР НА ЗАДНІ ДВЕРІ - Має сенс купувати той, що з написом Dust Guard. Між його нижнім краєм і дахом залишена спеціальна щілина, через яку зустрічний вітер попадає на заднє скло й здуває з нього дорожній пил. Говорять , це заміняє задній двірник. Спойлеры з убудованим стоп-сигналом значно складніше в установці : вимагають свердління дірок і прокладки проводів.

6. ЗАХИСТ НА ФАРИ - Так звані "окуляри". Людині окуляри допомагають краще бачити. У машин навпаки. Діоптрій в окулярів на фари не буває. А чорні не тільки надають автомобілю агресивний вид , але й послабляють світло фар приблизно в три рази. У таких крутих "окулярах" краще на темні дороги не виїжджати. Вихід: окуляри "під карбон" — у дрібну сіточку, завдяки якій фара вже з невеликої відстані здається цілком чорної , але силу світіння майже не втрачає . І нарешті, тим, кому багато доводиться їздити ранніми мрячними ранками, підійдуть жовті протитуманні "окуляри". Буває й абсолютно прозорий захист на фари — непогана альтернатива горезвісному бронюванню.

"Окуляри" на фари надіваються не набагато складніше, чим на людський ніс: просто защелкиваются. Зате щоб їх зняти, прийде відкривати капот.

7. ЗАХИСТ НА ЗАДНІ ЛІХТАРІ - Практичного змісту в ній не більше, чим в окулярах на потилиці . Від наслідків неспритного сдавания задом ця тоненька пластмасова кришечка задні ліхтарі не врятує. Але для створення ансамблю деталь цілком доречна. Тому задній захист звичайно підбирають у тон передньої.

8. ДЕФЛЕКТОРИ НА ВІКНА - Деякі називають їхн "ветровички". Захищають від дощу "щілина курця" у вікні . Аналогічна вітчизняна продукція дотепно кріпиться засуванням у щілину для вітрового скла. Імпортні ветровички приделываются зовні на липучках.

У комплект входить від двох до чотирьох, відповідно до кількості стекол, що опускаються. Аматорам екстравагантних рішень пропонується широкий ветровик, що прикриває навіть зовнішнє дзеркало.

9. ПЛАСТМАСОВИЙ ПЕРЕДОК - А якщо всього цього здасться мало для додання машині нової особи , залишається дійсно прилаштувати їй нову "морду". Установлюється вона прямо поверх старої (треба тільки зняти номер) і пригвинчується у вже існуючі отвори



Читать статью по-русски: Пластмассовый тюнинг
Проголосуйте за статью (средний бал 2, голосовало 2)
Источник: mashina.info   (прочтена раз: 2815)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.013 - 0.025