This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/28_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Тонировочная плівка - Внешний тюнинг

Внешний тюнинг

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Внешний тюнинг

Тонировочная плівка

 

Обачний і розважливий водій сім разів подумає, перш ніж "відрізати" рішення про тонировке свого авто. І зовсім правильно зробить, адже літо - річ скороминуща, а приблизно сімдесят умовних одиниць, відданих за плівку, можна витратити й на що-небудь інше. Тверда валюта, все-таки.


У міру повільного, але вірного наближення до автосервісу багато думок відвідують такого обережного водія. Наприклад: "Тонувати автостекла - значить зробити машину затишніше, элегантнее, гарніше...." Або: "Затонированная" машина не дозволяє водієві вільно орієнтуватися в темний час доби, навіщо..?" І нарешті: "А раптом що-небудь прийде залишити в салоні , що- тоді?" Але саме головне питання буде звернено до майстра в спецодязі : "А хоч за що я гроші віддаю- те?" "Правильний" майстер відразу відповість: "За высокотехнологичный продукт, що складається з багатьох шарів і зроблений з якісних матеріалів і барвників". У всякому разі - це точний опис більшості якісних плівок, що присутствующих на нашім ринку . Швидше за все, вам зможуть запропонувати що-небудь із асортиментів провідних фірм виробників, таких як "Sun Gard", "CP Films" або "Johnson". Компанії, що випускають ці плівки, є сучасними лідерами індустрії, що дозволяє їм постійно обновляти свою продукцію й не червоніти за її якість. НА відміну від "колег" по бізнесу китайсько-тайваньсько-польського походження, що удосталь поставляють плівки на авторынки нашого міста. Такі комплекти типу "Отрежь і наклей сам" особливо підійдуть скупим, які в цьому сезоні платять двічі. А не тричі, тому що попереднє "растонирование" виробляється безкоштовно.

Крім того, у фірмовому сервісі на плівку дається серйозна гарантія - від двох років до довічної , залежно від типу вихідного матеріалу. Сам процес тонування легкового автомобіля звичайно займає 2-3 години - саме стільки часу йде у кваліфікованого майстра на підготовку, раскройку, припасування й додання форми скла за допомогою нагрівання. Плівки надійно встановлюються на скло за допомогою спеціального акрилового адгезивного клею. Так що краще обійдіть стороною тих, хто пропонує вам віддати машину ранком, а одержати ввечері. Такі "майстри" з вітчизняною машиною ще може абияк і впораються , а з іномаркою навряд чи. Особливо якщо буде потрібно розбирання дверних механізмів, що зачіпає замки, подушки безпеки і т.д. Заощаджуючи, ви робите все на свій страх і ризик. Дешево, безумовно, зробити можна, але знайти потім того , хто тонував, якщо плівка пішла міхурами або облізла, буде дуже складно.

З фірмовим же сервісом і гарними плівками справа обстоит набагато простіше. Правда, виникає інша проблема, а саме "як зробити правильний вибір". Справа в тому, що провідні виробники представляють найширшу гаму відтінків, від найясніших до самих темних плівок. ПРИМІРОМ , тільки "Johnson" представляє на ринку спектр із сорока (!) відтінків. Але в цілому, усі плівки діляться на металізовані й неметалізовані (фарбовані). Їхні характеристики виміряються за такими показниками, як передача й відбиття видимого світла , відхилення сонячної енергії й многим іншим. У кожній серії є свої відтінки, і, вибравши, що сподобався, ви самі задаєте дискретний крок, градацію по светопропускаемости й тд.

При цьому також можна вибрати тон плівки (сіруватий, коричнюватий...) і ступінь її прозорості (темна, але прозора; світла, але мутна). Говорячи про плівки, що тонують, не можна забувати й про те, що допомагаючи впорається з жарою, вони одночасно й захищають інтер'єр автомобіля, створюючи надійний бар'єр між ним і руйнуючим впливом сонячних променів.

Плівка врятує від вигоряння оббивку вашого салону, захистить від перегріву панель приладів , значно збільшить термін дії гумових, дерев'яних і шкіряних елементів дизайну вашого автомобіля. Фірмові плівки розраховано на відбиття 99% ультрафіолетових променів і 45% сонячного тепла. Але й на цьому задоволення не кінчаються.

Шар плівки, нанесений на скло, суттєво збільшує його міцність. Просто представте , що на ваш "триплекс", і, що так складається із трьох шарів , наклеюється ще й четвертий. Навіть звичайні стекла стають значно прочнее й упорнее пручаються грабіжникові . Те ж саме стосується й досить популярного "бронювання" фар. І проте , одержуючи заслужене задоволення, не забувайте про закон. Виїжджаючи у Фінляндію, помнете , що будь-яке тонування лобових стекол, і стекол розташованих у передніх дверях, заборонене. Навіть якщо ваша плівка сверхпрозрачна. Наш лояльний вітчизняний ДЕРЖСТАНДАРТ дозволяє тонувати ці стекла до 25% і 30% відповідно. Решт можна затемнювати до 40%. Хоча ходять слухи , що в нас у найближчому часі буде прийнята фінська (вона ж общеевропеская ) модель рішення цієї проблеми



Читать статью по-русски: Тонировочная пленка
Проголосуйте за статью (средний бал 5, голосовало 1)
Источник: mashina.info   (прочтена раз: 3548)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.031 - 0.043