This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/251_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Мінус "шильдики", "двірник " і замок - Тюнинг своими руками

Тюнинг своими руками

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Тюнинг своими руками

Мінус "шильдики", "двірник " і замок

 
Одним з елементів зовнішнього тюнинга – так званого кастомайзинга (від англ. custom – замовлений ) є видалення дрібних елементів, що зрительно розбивають площина кузовных панелей.

Щоб одержати "чисту" поверхню, забирають виступаючі деталі – "шильдики", замок задніх дверей і очисник заднього скла (на автомобілях з кузовом хэтчбек). Можна піти ще далі, забравши зовнішні дверні ручки й другорядні елементи зовнішнього декору

"Кастомизировать" задні двері тольяттинской "вісімки" або "дев'ятки" нескладно – для цього досить заварити отвору під замок, задній склоочисник і таблички. Але виникає питання: а як же закривати- відкривати "голу" двері?

Багато вирішують це питання установкою складних і дорогих приводів із соленоїдом (електромагнітним приводом), однак існує більше простий спосіб. Закриті двері можна відкривати за допомогою додаткового важільця, захованого в нижній її частині між ліхтарями висвітлення номерного знака

Для початку розбирають штатний замок задніх дверей, після чого відпилюють зовнішню частину (кнопку з "личинкою"). Потім у верхній частині корпуса свердлять отвір, а в нижній проробляють паз для важеля замка (такий же паз необхідно випиляти й у самих дверях під замком).

Роль кнопки для відкривання дверей буде виконувати важіль (по суті – звичайний штир відповідної довжини), який при переміщенні "від себе" впливає на язичок замка й відкриває його. Між важелем і язичком необхідно встановити циліндричний штовхальник (наприклад високу гайку, що підходить по розмірах), який би передавав рух важеля на язичок

Така нехитра модернізація дозволяє відмовитися від зовнішньої кнопки. Але отут виникає ще одна проблема – як закрити багажник "на ключ ", якщо штатний механізм блокування тепер просто отсутствует?

Для цього в порожнині задніх дверей установлюють звичайний дверний електропривод (з комплекту центрального замка), який підключається до бортової мережі так само, як і решт електроприводи. Можна приєднати його, наприклад, до блоку керування дверними электрозамками. Тяга замка обрезается таким чином, щоб при переміщенні вона входила в попередньо зроблене отвір у корпусі штатного замка задніх дверей , блокуючи язичок. Кнопку керування электрозамком задніх дверей можна встановити в зручному місці – наприклад, на підлокітнику водійських дверей (підійде кнопка керування стеклоподъемником).

Оскільки корпус електропривода небагато виступає з порожнини дверей, необхідно нагріти обшивання й ледве вигнути її в цьому місці або, як варіант, установити панель на шайбах- проставках.

Конструкція проста, недорога й зберігає працездатність навіть у мороз (на відміну від тих же соленоїдів). Крім того, відімкнути багажник методом добору ключа (а на старих "зубилах" нерідко підходить будь-який ключ ) уже неможливо!



Читать статью по-русски: Минус «шильдики», «дворник» и замок
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: Автоцентр   (прочтена раз: 11608)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.051 - 0.064