This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/231_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Клеїмо молдинги - Тюнинг своими руками

Тюнинг своими руками

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Тюнинг своими руками

Клеїмо молдинги

 
Гумові накладки по периметру кузова захищають лакофарбове покриття від ударів і випадкових ушкоджень . Щоб поставити молдинги на автомобіль, буде потрібно всього півгодини.

Для початку слід зайнятися добором молдингов. На авторынках або в магазинах можна знайти універсальні або виготовлені з обліком конкретного автомобіля накладки. Наприклад, для ВАЗОВ і інших вітчизняних машин у продажі є вже розкроєні молдинги.

Гума або пластик?

Найпоширеніший матеріал, з якого роблять молдинги, – гума. Виробу із цього матеріалу, як правило, мають овальний профіль, а їхня поверхня буває гладкої або рифленої . Нерідко на гумові молдинги наклеюються смужки "під хром". Пластикові накладки зустрічаються набагато рідше й тільки для певних моделей (ВАЗ-2108, -09) або у вигляді запчастин

Практичнее підбирати більше товсті молдинги – вони надійніше захистять кузов від подряпин. Якщо виходити з міркувань естетики, молдинги треба приміряти на конкретну машину. А пластикові накладки можна навіть пофарбувати в необхідний колір . ОСТАННІМ часом стали популярними молдинги, які кріплять на кути пофарбованих бамперів

Щоб установити деякі фірмові (особливо пластикові) молдинги на автомобіль, у кузові доводиться свердлити отвору під пістони. Багато автовласники не бажають "дірявити" власну машину, тому воліють кріпити накладки за допомогою спеціального клею або двостороннього скотча. До речі, більшість гумових молдингов, щопродаються на ринку , уже укомплектовані скотчем.

Куди клеїти?

На багатьох автомобілях є спеціальна выштамповка для установки гумових молдингов. Буває, що "заводське" місце для них обране невдало (як на "Тавриях" – там "гумка" не захищає від ударів дверми сусідніх автомобілів на стоянці). Тому слід вибрати для обклеювання найбільш опукле місце на кузові (але в нижній частині дверей). Клеїти найкраще вдвох – так зручніше й вийде ровнее. Якщо використовувався силіконовий клей, на сушіння буде потрібно мінут двадцять , якщо скоч – їхати можна відразу ж після обклеювання.


Читать статью по-русски: Клеим молдинги
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: autocentre.ua   (прочтена раз: 5404)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.046 - 0.059