This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/230_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Змішання двох епох - ГАЗ-21 - Тюнинг ГАЗ - Тюнинг отечественных авто

Тюнинг ГАЗ

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Тюнинг отечественных авто  : :  Тюнинг ГАЗ

Змішання двох епох - ГАЗ-21

 
Виражаючи свою любов до старих машин, власники прагнуть до стовідсоткової вірогідності й відновлюють авто по винтику. Автор цього проекту пішов іншим шляхом – він дав ГАЗ-21 "Волга" друге життя в новій якості - тюнинг газ 21.

Роботу над цим автомобілем почали с… походів по провінційним авторынкам і старим гаражним кооперативам. Потім пішли знайомства з фанатами горьковской марки, фахівцями з антикваріату, аматорами раритетів і просто старими шоферами. Так удалося зібрати комплект нових кузовных деталей для відновлення старої "Волги" 1963 року випуску. Особливо здивувався реставратор, коли при ньому зняли з горища пари новеньких бамперів і чотири, що ніколи не працювали дверних замка. Через сорок років після того, як його "Волга" побачила світло ...

Краса зажадала жертв

Статус "Волги" за всіх часів припускав особливі вимоги до її вигляду. Відразу вирішили радикально не втручатися в заводський дизайн автомобіля. Нелегко було домогтися, щоб зовнішність вийшла бездоганної , адже ГАЗ-21 зняли з виробництва більше тридцяти років тому. Але для даного зразка вдалося знайти всі деталі облицювання – аж до блискучих у всіх відносинах ліхтарів і передніх ґрат . Чимало щиросердечних роздирань викликав легендарний "волговский" олень. Його вже не ставили на модифікацію 1963 року, але прекрасну статуетку цього спрямованого вперед тварину , добуту разом з "люксовыми" стрілами для задніх крил, не можна було залишати на гаражній полку

Зате пари жовтих противотуманок виявилася цілком "ідеологічно витриманої ". У Союзі таких стильних не робили, вони "гэдээровские", але теж із шістдесятих. А ще в передніх отворах для установки домкрата (вони в " 21-й" під бампером) сховали стробоскопы-маячки. Тому що красуні "Волзі" взагалі- те збиралися доручити ескортування колони байков місцевого мотоклубу

Напевно, не потрібно говорити , скільки зусиль витратили на те, щоб лакофарбове покриття автомобіля стало ідеальним. Після півтора місяців підготовчих робіт малярі нанесли на кузов вишневий "металлик" з лаком. (тюнинг газ 21)

Оновлений зміст

"Начинка" ГАЗ-21 теж піддалася значним змінам, метою яких було вивести ходові якості на більше сучасний рівень. Машина одержала двигун ГАЗ-2410 у парі з нової , теж "волговской", пятиступенчатой КПП.

Силова установка підвищеної потужності, природно, припускає наявність відповідної ходової частини, яка дозволила б реалізувати нові динамічні можливості. Щоб підвищити стійкість досить високого автомобіля, розширили колію: передніх коліс – за допомогою установки "передка" від ГАЗ–2410, задніх – за рахунок застосування мосту від ГАЗ-3110. Обидві підвіски, до речі, офарбили в жовтий і червоний колір

Для збереження кліренсу потяжелевшей після модернізації машини передні пружні елементи замінили пружинами від мікроавтобуса РАФ. "Рідні" задні ресори залишили: вирішили, що "Волзі" до особи , коли лінія її силуету ниспадает до корми. Передня підвіска ГАЗ–2410 дозволила поставити широкі шестнадцатидюймовые диски, але щоб гармонійно вписати їх у колісні ніші " 21-й", знадобилися розширники маточин. Демпфірування коливань кузова "доручили" чотирьом амортизаторам Monroe.

Мрія партократа

Те, що відкривається погляду пасажира за високими й товстими дверми "Волги", навіть у самих сміливих мріях не бачилося у свій час представникам радянської партійної й господарської номенклатури. Хто тоді міг мріяти про дві шкіряні дивани, червоні із чорними вставками? Сьогоднішній власник, обробляючи салон заново, зберіг передні сидіння нерозрізними, незважаючи на те, що суцільна подушка вступала в протиріччя з важелем КПП, який покинув кермовий стовпчик і "переселився" на підлогу . Педаль газу в "Волги", між іншим, завжди була напольной – такий вона й залишилося

Місце транзисторного радіоприймача тепер зайняв Cd- Ресивер JVC LH1000R, установлена фронтальна й тилова акустика, а також сабвуферы. Кузов одержав додаткову (і досить діючу) шумоізоляцію - тюнинг газ 21.

Доторкнутися до історії

Коли оновлена "Волга" виїжджає на вулицю, відразу перебувають бажаючі обігнати її. По-перше, щоб получше розглянути , а по-друге, щоб самовдоволено посміхнутися: "Я не такий гарний , зате можу їхати швидше!" Однак самоствердитися в такий спосіб вдається далеко не всім . На трасі (причому незалежно від якості асфальту) машина легко набирає "сотню", а після включення 5- й передачі стрільця спідометра "лягає" на обмежник біля оцінки 140. Але й після цього "Волга" продовжує прискорюватися.

У перервах між злетами автоэкзотики й супроводом байкеров власник "Волги" відбивається від прохань очолити весільний кортеж і просто "прокотити з вітерцем". Минулою осінню, залишивши свою красуню біля нічного клубу "Нью-Йорк" у Києву , водій знайшов неї через якийсь час в оточенні солідних людей, вышедших з декількох запаркованих поруч Меrсеdеs'ов. Один з "глядачів" відразу запропонував продати йому машину за суму, рівну ціні самої "наверненої" сучасної "Волги". Торги, зрозуміла справа , не відбулися, але сам факт… Напевно, дійсно є щось притягательно- магічне в цій старій моделі (тюнинг 21).


Читать статью по-русски: Смешение двух эпох - ГАЗ-21
Проголосуйте за статью (средний бал 5, голосовало 3)
Источник: autocentre.ua   (прочтена раз: 8729)   обсуждение на форуме
Смотрите также о марке ГАЗ:
  • тюнинг ГАЗ
  • тест-драйвы ГАЗ
  • отзывы про ГАЗ
  • все модели ГАЗ
  • продажа ГАЗ
  • новости ГАЗ
Фото в галерее «Тюнинг ГАЗ» :
    
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.017 - 0.029