This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/187_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Вініловий Рай - можливості зовнішнього тюнинга - Внешний тюнинг

Внешний тюнинг

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Внешний тюнинг

Вініловий Рай - можливості зовнішнього тюнинга

 

Навіщо ми хочемо тюнить машини? Гарне питання, скажете ви. А відповідь легко можна знайти, покопавшись у власних мозках! Кожна людина прагне до краси, до виняткового стилю у всьому - у повсякденному житті, на роботі, у спілкуванні із протилежною підлогою - і звичайно у своїй улюбленій машині. Кожному хочеться, щоб його машини була Wow- Машина, а не простий засіб пересування. Одні люди хочуть цього сильніше, інші-- тільки у своїм таємних думках. Ну, кожному - своє.

Зовнішній тюнинг автомобіля - у цій фразі криється дуже сильна річ. В автомобільному дизайні по одягу зустрічаємо, і як це ні дивно проводжаємо теж! Зовнішній вигляд автомобіля - річ сама що ні на є важлива, що запам'ятовується, легендарна й, що в'їдається на згадку людей. Що крутіше виглядає - БМВ або ЗАЗ ? Дурне питання. Зовнішність - от вирішальний фактор.

 Сьогодні хочу вам розповісти про напрямок зовнішнього тюнинга - так званий ’Вініловий тюнинг’. Вініловий, тому що основний матеріал для виробів цього напрямку - вінілова плівка. Зміст такого тюнинга в доданні зовнішньому вигляду автомобіля певної спрямованості - звичайно спортивної , агресивної .

Технологія

Технологія проста до сліз - аплікація з вінілової плівки клеїться на автомобіль. Для зображення підбираються відповідні сполучення квітів - і ваш автомобіль стає оригінальним. Тут головну роль грає смак дизайнера й власника авто.

Є технологія посложнее - печатка на плівці повнобарвних зображень. У цьому випадку ви одержите практично неотличимую від аерографії картинку.

Строк ’життя ’

Тримається плівка на машині прекрасно. Мінімум 3 року (і до 6 років) вам не прийде хвилюватися. Винив прекрасно переносить мийки, морози, сіль, бруд і всякі інші природні кошмари. Якщо вам набридне наклейка й прийде строк її знімати - не проблема. За допомогою будівельного фена знімається наклейка легко й невимушено. Протираємо ганчіркою з розчинником і ніяких слідів.

До речі, завиниленную гарну й оригінальну машину навряд чи будуть гнати. Ніхто не захоче так світитися, залучаючи погляди глядачів.

Ціна

Саме цікаве - ціна цього задоволення. Відразу скажу - вартість послуги непорівнянна з вартістю аерографії. Вона як мінімум на порядок нижче й залежить від складності виготовлення й технології. Качана цін від 50 і до 350 доларів за всю машину, обклеєну від голови до ніг.

НАПРИКІНЦІ скажу, що не дуже привита ця штука - вініловий тюнинг у нашої "сільській" країні. Але з кожним днем усі частіше на вулицях бачу виниленные машини, сприймані глядачами як совершеннейшую екзотику. АЛЕ ж нічого особливого в цьому немає.Wow- Машина доступна кожному!



Читать статью по-русски: Виниловый Рай - возможности внешнего тюнинга
Проголосуйте за статью (средний бал 5, голосовало 1)
Источник: auto-vinil.ru   (прочтена раз: 4498)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.013 - 0.029