This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/1375_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Тюнинг BMW - огляд компаній (Частина 2) - Тюнинг BMW - Тюнинг Иномарок

Тюнинг BMW

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Тюнинг Иномарок  : :  Тюнинг BMW

Тюнинг BMW - огляд компаній (Частина 2)

 

Nowack

На європейському тюнинговом ринку фірма Nowack заробила собі статус "темної конячки". В Nowack украй обмежене кількість клієнтів через досить вузьку спеціалізацію. Час від часу окремі німецькі тюнинговые фірми підозрюються в замовленні ексклюзивних моторів в Nowack, але далі слухів , що йдуть на користь репутації цієї невеликої сімейної фірми, справа не йде. Тут воліють здійснювати комплексне доведення двигунів від BMW Motorsport. Найбільше вражають характеристики, заявлені для 5- літрового V8 від M5 і Z8. Замість заводських 400 нам обіцяють до 550 сил – залежно від обраної програми доведення. А для 6- циліндрового двигуна можливий ріст потужності на 61 силу . Але при оформленні подібних замовлень слід ураховувати, що будівля серйозного двигуна в Nowack може розтягтися на кілька тижнів, а те й місяців. Одночасно в Nowack ідуть назустріч і масовому європейському клієнтові . Тут пропонують чип- тюнинг для автомобілів різних марок, воліючи, зрозуміло, дизельні двигуни.

"АВТОДОМ"

Свої послуги по тюнингу автомобілів пропонує й найбільший у Росії офіційний дилер BMW – компанія "Автодом". Задіяними виявляються відразу два підрозділи компанії – " Ам-Спорт" і " Ам-Стиль". У рамках проекту " Ам-Спорт" можна значно поліпшити характеристики заводського двигуна за рахунок збільшення робочого обсягу . Причому ці технології створювалися безпосередньо співробітниками компанії, що використовують свій колосальний досвід обслуговування й ремонту автомобілів BMW. Ставку в " Ам-Спорт" роблять на доведення саме 6- циліндрових двигунів серій M52 і M54, не забуваючи й про "ветерана" M50. Цікаво, що подібний тюнинг для багатьох може стати гарною альтернативою капітальному ремонту "утомленого" мотора. У цьому випадку , крім свого другого життя, двигун порадує свого власника й декількома десятками свежеприобретенных кінських сил і ньютон- метрів. Крім того, в " Ам-Спорті " із задоволенням запропонують аеродинамічні M- Пакети від BMW, а також рішення по рестайлингу й зовнішньому омолодженню "п'ятірок" E39 і "сімок" E38.

А в " Ам-Стилі " готові піддати переробці й зовнішність, і інтер'єр, і підвіску автомобіля. Тут уже позначається 10- літній досвід інсталяцій музичних і мультимедійних систем і комплексних робіт зі створення стилістично бездоганних салонів по власних оригінальних концепціях. Фахівці " Ам-Стилю" на чолі з керівником студії Дмитром Матвєєвим в 2001 і 2003 роках домагалися перемоги на самому престижному змаганні з автозвуку – чемпіонаті Європи, стали власниками також Grand Prix і призу за кращий звук Европы'03. А з недавнього часу " Ам-Стиль" значно розширив перелік пропонованих послуг, ставши дилером відразу декількох найвідоміших європейських тюнинговиков: MS Design, FK Automotive, BSR і, що також цікаво для власників BMW, – AC Schnitzer і Hartge. Стали можливі установка модних комплектів оптики й обвески, колісних дисків і мультимедиа- систем, доведення підвіски й вихлопний , яскрава індивідуалізація автомобіля за допомогою переробки салону й аэрографии… Як бачимо, " Ам-Спорт" і " Ам-Стиль" спільно пропонують самий широкий і гнучкий асортименти послуг по тюнингу BMW будь-якого рівня.

" Наука-Авто"

На сьогодні саме фірму " Наука-Авто" можна назвати самим авторитетним незалежним фахівцем з тюнингу автомобілів BMW у Росії. У своєму розвитку фірма пройшла природний шлях і зараз пропонує повний комплекс послуг із сервісу й тюнингу автомобілів BMW. І одним тільки наявністю професійної сервісної станції " Наука-Авто" вигідно відрізняється від більшості московських тюнерів. Але головний секрет успіху діяльності " Науки-Авто" як тюнингового фахівця полягає в унікальній концепції взаємин із клієнтом. Тут не намагаються просувати якийсь один вибраний німецький бренд, навпаки, намагаються допомогти замовникові підібрати самі підходящі компоненти під конкретні завдання . І це стосується будь-яких напрямків тюнинга – від зовнішності до технічної начинки. В " Науці-Авто" запросто починають взаємини з новими клієнтами з найпростіших завдань, начебто установки прозорих фар Hella або задньої бочки Supersprint. І немає ніяких сумнівів у тому , що вдоволений зараз Bmw- Ентузіаст незабаром повернеться знову, для рішення вже більше складних завдань . За фарами піде приємний добір аэроэлементов, а слідом за вихлопний дійде черга й до серйозного збільшення потужності двигуна. І саме тюнинг двигунів можна вважати своєрідним ковзаном фірми Сергія Козлова. Тут пропонують відразу кілька варіантів збільшення робочого обсягу рядних "шісток" BMW. Неважко помітити, що ці програми аналогічні пропозиціям німецьких тюнерів. Насправді моторні наробітки від " Науки-Авто" виявляються близькі до німецьких не тільки по своїх параметрах. Тут замовляють для своїх програм деталі двигуна в тих визнаних виробників, які поставляють деталі й для BMW, і для грандів німецького тюнинга. Такий підхід є надійною гарантією якості. А з недавнього часу в " Науці-Авто" уже освоїли й створення 5- літрового двигуна з оригінального V8 4,4. При цьому слід зазначити, що, пропонуючи клієнтам тюнинг двигуна, у фірмі обов'язково нагадають, що "задоволення за кермом" BMW не обмежується винятково прямолінійними прискореннями. А виходить, слід приділити увага й роботі над підвіскою й гальмами. І тут знову запропонують власні рішення , засновані на використанні компонентів від європейських "авторитетів", наприклад Koni, Eibach і Zimmerman. Такий комплексний, але в той же час дуже гнучкий і індивідуальний підхід викликає повага і є гарною запорукою довгострокових відносин склиентами.

Racing Dynamics

Фірма Racing Dynamics займає особливе місце в повному гарних легенд світі тюнинга автомобілів BMW. Що й говорити , історія у фірми виявляється надзвичайно незвичайної , а багато її глави й зовсім неоднозначними. Зародилася Racing Dynamics в Америці, але через кілька років, у середині 80- х, її головний офіс і виробництво перевезли в Італію. Американський ринок був залишений без догляду, чим скористалися партнери компанії, що налагодили виробництво й продаж власних деталей під брендом Racing Dynamics. А вже наприкінці 90- х років у Німеччині була заснована дочірня компанія Racing Dynamics Gmbh, на яку поклали просування продукції фірми на німецькому ринку . НА жаль, амбіції німецьких партнерів не відповідали можливостям, а тому німецьке відділення збанкрутувало після декількох скандалів за участю інших Bmw- Тюнинговиков. Але, незважаючи на всі ці сумні обставини, в Італії всі ці роки не зупинялася діяльність головної компанії Racing Dynamics. Ішла послідовна робота зі збільшення объ- емов виробництва , розробці нових елементів і пошуку партнерів на нових ринках. У підсумку в Racing Dynamics повторно дебютували на ринку Німеччини й повернули усі права на торговельну марку в Америці. У власників BMW фірма Racing Dynamics асоціюється насамперед з яскравими аеродинамічними елементами. Тут виділяється головним чином лінія Tornado з надзвичайно ефектними передніми бамперами. Але, крім обвески, в Racing Dynamics пропонують практично повний список усіх традиційних компонентів тюнинга. Комплекти понижувальної підвіски, валів і чипів для моторів, а також нові гальмові систе- ми – цей список уже добре знайомий. Окремо відзначимо колісні диски, у дизайні яких фахівці Racing Dynamics уже 15 років перебувають серед лідерів. Таке трактування класичного 5- спицевого малюнка буде бажана й затребувана ще дуже довго. А справжні шанувальники фірми ще можуть спробувати знайти унікальні шоу-кари Tornado з могутніми 450- сильними V8 під капотом.

Dinan

Ім'я Dinan відомо насамперед по ту сторону океану. Зараз Dinan є самим авторитетним і впливовим фахівцем з доведення автомобілів BMW в Америці. Поки по обсягах продажів на ринку США з Dinan не можуть суперничати ні AC Schnitzer, ні Hamann. Своїм клієнтам Dinan пропонує повний набір послуг – доведення двигуна, трансмісії, підвіски, гальм і зовнішню індивідуалізацію автомобілів. По своїх технічних рішеннях Dinan майже не уступає своїм німецьким суперникам. Але при цьому у фірми все-таки є своє слабке місце – географічна далекість від Німеччини. Як наслідок , Dinan одержує у своє розпорядження нові моделі тільки після їхнього офіційного дебюту на американському ринку , що негативно позначається на часі подання програм. Правда, слід ураховувати, що моделі BMW, пропоновані на американському ринку , можуть незначно відрізнятися від своїх німецьких побратимів . Ці розходження проявляються в інших настроюваннях двигуна, коробки передач, світлотехніки й інших вузлах. Вони дозволяють Dinan краще німецьких тюнинговых грандів почувати технічні запити своїх клієнтів. І, крім того, в Dinan є безліч рішень , які німці по різних причинах так і не зважилися втілити в життя. Це повною мірою ставиться до гами компресорів, які в Dinan пропонують і для 6- циліндрових моторів M3, а у швидкому майбутньому й для 8- циліндрових M5 і Z8. Тепер двигуни з генами BMW Motorsport уже ні в чому не уступають своїм Amg- Суперникам. Dinan цікавий і ще власним досвідом удалих переговорів з офіційними дилерами BMW. Приблизно чверть від усіх американських дилерів BMW стали дилерами Dinan, що знімає безліч організаційних питань про поширення , установку й гарантію на компоненти Dinan. Тепер на деталі Dinan поширюється гарантія в 4 роки/50 тисяч миль пробігу – така ж, як і на нові автомобілі BMW. Тому при якійсь поломці клієнтові навіть не прийде самостійно розбиратися в її причинах, досить буде звернутися до такого дилера

MST Wiesmann

В усім світі марка Wiesmann асоціюється насамперед із чудовими родстерами, стилізованими під 50- е роки. Але ще одним напрямком бізнесу Wiesmann є саме тюнинг автомобілів BMW. При цьому окреме тюнинговое підрозділ із приставкою MST з'явилося зовсім недавно – в 1995 році . Програма MST Wiesmann побудована по класичних принципах. У ній найшлося місце й для деталей обвески, і для пропозицій по збільшенню обсягу двигунів. Окремо відзначимо серйозний інтерес фахівців фірми до автомобілів з гордої маркою M Power. Потужність двигуна M3 останнього покоління тут можуть збільшити до вражаючих 420 сил , а M5 – до 450.

MVR

У середині 90- х років в MVR були гарні позиції на німецькому ринку . Тепер MVR трохи потіснили нинішні фаворити. Але й в MVR залишилися деякі козирі й аргументи для залучення нових шанувальників. По-перше, фірма активно використовує свої наробітки 10- літньої давнини. В MVR з радістю запропонують безліч елементів для моделей BMW тих років – E31, E36 і E38. Але їсти чому зацікавити й власників сучасних автомобілів. По зрозумілих причинах більше уваги приділяють "трійці" E46 і "п'ятірці" E39. Для них готовий досить широкий список елементів, у який увійшли практично всі обов'язкові для миру BMW деталі. Передбачені як понижувальні кити для підвіски, так і програми по збільшенню обсягу й потужності двигунів. Скажемо пари слів про фірмовий дизайн аеродинамічних компонентів фірми. Вони виконані в пізнаваному лаконічному й елегантному стилі . Він динамічний і в міру агресивний. Тому елементи від MVR можна рекомендувати всім бажаючим зберегти в зовнішності автомобіля заводський образ BMW. А от асортименти колісних дисків виявляється досить скромний. Модель Basic в 17- дюймовому розмірі занадто простувата, у той час як Master, що має також п'ять тонких спиць, може когось і зачарувати своєї изящностью. Але максималістів задовольнить тільки Magnum на 19 дюймів. Позашляховику X5 подарували комплект тонкоспицевых 22- дюймових дисків

MK Motorsport

Подібно многим іншим німецьким тюнерам, компанія MK Motorsport має гоночне коріння. Її засновник і ідеолог Michael Krankenberg домігся вагомих гоночних успіхів в 80- е й 90- е роки, беручи участь у всіляких змаганнях. Найгучнішим його гоночним досягненням залишиться перше місце в класі B в 24 годиннику Ле- Мана в 1986 році . А його приватна гоночна команда з успіхом виступала в чемпіонатах DTM і DTT, нав'язуючи боротьбу на окремих етапах і заводським командам. Хоча MK Motorsport за межами Німеччини відома куди менше своїх ключових суперників, у компанії не бажають уступати , продовжуючи створювати нові програми й вузли. В MK Motorsport не прагнуть до вузької спеціалізації – у програмах присутні всі основні позиції. Від колісних дисків і аеродинамічних обважень до елементів підвіски й тюнинга двигуна – у каталогах фірми можна знайти майже все . З 2002 року в MK Motorsport пропонують своїм клієнтам установку компресорів на 6- циліндрові двигуни. І тут заявлені характеристики окремих варіантів перевершують показники аналогічних компресорних моторів інших фірм. Так, з 3- літрового двигуна знімають звичні 338 сил на першому рівні й вражаючі 376 – на другому . Окремо відзначимо ефектні диски MK3 вхром-исполнении.



Читать статью по-русски: Тюнинг BMW - обзор компаний (Часть 2)
Проголосуйте за статью (средний бал 2, голосовало 29)
Источник:   (прочтена раз: 4533)   обсуждение на форуме
Смотрите также о марке BMW Alpina:
  • тюнинг BMW Alpina
  • тест-драйвы BMW Alpina
  • отзывы про BMW Alpina
  • все модели BMW Alpina
  • продажа BMW Alpina
  • новости BMW Alpina
Фото в галерее «Тюнинг BMW» :
          
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.019 - 0.033